تاریخ انتشار :شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۰۷:۰۵
این روزها در سایه امنی که جایگاه داران پمپ بنزین در سیستان وبلوچستان برای قاچاقچیان سوخت فراهم کرده اند، شاهد سوختگیری بنزین توسط برخی از منفعت طلبان در مشک های پلاستیکی هستیم.
ناظران در خواب/ قاچاق سوخت در مشک های پلاستیکی از پمپ بنزین تا آن سوی مرزها
به گزارش عصرهامون، در حالی مردم سیستان وبلوچستان مدت هاست با شلوغی صف های بنزین و کمبود سوخت دست و پنجه نرم می کنند که هر از چند گاهی دست اندرکاران امر از بهبود شرایط سخن به میان می آورند، وعده های پوچ که به گفته شهروندان نهایتا یک هفته دوام می آورد.

عمده دلیل شلوغی ها اما افزایش تقاضا در ماه های اخیر و وجود کارت های مهاجر است که عده ای منفعت طلب و سودجو اقدام به خرید و فروش سوخت به علت سود و منفعت شخصی خود می کنند.

در این میان همکاری جایگاه داران سوخت با این منفعت طلبان که از یک سو باعث شلوغی صف ها و معطلی مردم و از سوی دیگر باعث قاچاق و هدر رفتن سوخت این سرمایه ملی شده اند جای بسی تامل دارد به گونه ای که بارها مردم در جایگاه های سوخت استان به ویژه کلان شهر زاهدان شاهد سوختگیری هایی بوده اند که به طور مثال در باک خودروی پراید بیش از 80 لیتر بنزین جای گرفته این درحالیست که ظرفیت باک این خودرو نهایتا 35 لیتر است.

بیان این مطلب بدان جهت است که بارها شهروندان در جایگاه های بنزین با این تخلفات روبرو شده و دیده اند که یک نفر برای یک باک بنزین از چندین کارت پشت سرهم استفاده کرده و مسئول جایگاه بجای برخورد با این متخلفان، با آنها خوش و بش کرده و علی رغم اینکه شهروندان موضوع را به سایر مسئولان آن جایگاه اطلاع می دهند آنها با ایما و اشاره خودروی مورد نظر را از جایگاه بیرون کرده و درجواب به آن شهروند گفته اند که" مگر از جیب شما می رود بگذار هر مقدار می خواهد بنزین بزند".

با آن که در هفته های اخیر شاهد کاهش ساعت کار برخی از این جایگاه ها در شهر هستیم اما سهل انگاری جایگاه داران و عدم برخورد دستگاه های نظارتی با این معضل در حالی است که سوخت این سرمایه ملی حق تمامی شهروندان است و این همراهی برخی از جایگاه داران با قاچاقچیان سوخت منجر به آن شده تا مردم ساعت ها در صف طولانی بنزین منتظر باشند و دست آخر با اعلام اتمام سوخت از سوی مسئول جایگاه مواجه شوند.

با این تفاسیر اما مسئولان امر نیز ماهی یک یا دوبار در پاسخ به گلایه و شکایت های مردمی از ابطال مقادیری کارت سوخت خبر می دهند که باید گفت تا زمانی که جایگاه داران پمپ بنزین به وظیفه خود به درستی عمل نکنند و مانع قاچاق سوخت آن هم از داخل جایگاه هایی که دارای دوربین مدار بسته است، نشوند ابطال کارت های مهاجر دردی دوا نخواهد کرد و نهایتا باید از طرح کدینگ در پمپ های بنزین استفاده کرد، راهکاری که مشکل مردم سراوان را تا حدودی حل و این قضیه را مدیریت کرد.

حال باید دید مسئولان امر چه تدابیری در این خصوص می اندیشند. آیا سکوت کرده تا جایگاه داران متخلف به کار خود بدون هیچ واهمه ای ادامه دهند یا نه فکری به حال رفاه عمومی مردم کرده و مانع هدر رفت این سرمایه ملی به آن سوی مرزها می شوند.

در پایان گفتنی است شلوغی صف های بنزین آن هم در آستانه سال جدید که استان پهناور سیستان وبلوچستان میزبان مسافران و گردشگران نوروزی می باشد زمینه گلایه و سرگردانی آنها را فراهم کرده است.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdchqwnzm23nv6d.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

سلام.وضع کنونی اقتصادی کشور و وضعیت بد معیشتی اقشار پایین و متوسط جامعه نیاز به حمل سوخت میباشد ...ملی شدن صنعت نفت برای این شده...مال مردم این کشور هس ذخایر نفتی وگازی خواه بسوزن ویا خواه بفروشن
از طریق دوربین های جایگاه ها نظارت کنند هر یک ساعتی هم که دوربین قطع شود یک هفته پمپ بنزین را از مالک بگیرید و در اختیار دولت باشد تا هم مالک جریمه شود و هم اختلالی در عرضه بوجود نیاید