ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> تداوم تعلیم و تربیت زیرسایه کرونامِهر معلمان به دانش آموزان پایانی ندارد | عصر هامون
تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۲۲
داوود گلی، مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش سیستان وبلوچستان گفت: آموزش و پرورش تمام سعی و تلاش خود را با بهره مندی از ظرفیت های موجود بکارگیری کرده تا تمامی دانش آموزان در اقصی نقاط استان در ایام کرونایی از تعلیم و تربیت دور نمانند.
تداوم تعلیم و تربیت زیرسایه کرونا/مِهر معلمان به دانش آموزان پایانی ندارد
به گزارش عصرهامون، با توجه به شیوع ویروس کرونا در حالی قریب به 50 روز از تعطیلی مدارس در کشور زمان می گذرد که در این برهه آموزش و یادگیری تعطیل نشده و معلمان با ابتکار خود از روش های مختلف همچون آموزش از راه دور و یا بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی و شبکه های تلویزیونی استفاده کرده تا خللی در یادگیری دانش آموزان به وجود نیاید.

این روش ها فصل جدیدی از آموزش را در مدارس ایجاد کرد اگر چه پیش از این نیزدر دوران جنگ، تجربه آموزش تلویزیونی دانش‌آموزان را سپری کردیم اما مهم اینکه قطار تعلیم و تربیت زیرسایه کرونا هم به فعالیت خود ادامه داد و توقف نکرد.

اگر چه آموزش‌های مجازی با تمام مزایای خود از جمله کاهش اتلاف زمان و یادگیری حداکثری، شکل گیری رابطه خوب بین والدین و معلم کلاس در فضای مجازی؛ مشکلات و کاستی‌هایی در این خطه از کشور به مثل نبود اینترنت در روستاها، عدم آنتن دهی اینترنت برای خطوط همراه اول و یا عدم دسترسی برخی از دانش آموزان به تلفن همراه و... را به دنبال داشت که این امر منجر به ناراحتی برخی از والدین و دانش آموزان در سیستان وبلوچستان شد.
 
کرونا فرصتی برای گسترس آموزش های فضای مجازی

داوود گلی، مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با تاکید بر این مطلب که آموزش ازطریق فضای مجازی در روزهای شیوع ویروس کرونا فرصت گران‌بهای نزدیک خانه و مدرسه را مهیا کرد، گفت: آموزش و پرورش تمام سعی و تلاش خود را با بهره مندی از ظرفیت های موجود بکارگیری کرده تا تمامی دانش آموزان در اقصی نقاط استان در ایام کرونایی از تعلیم و تربیت دور نمانند.

وی بیان کرد: از آنجایی که در برخی از نقاط استان به ویژه در مناطق صعب العبور و روستایی زیرساخت های مخابراتی و اینترنتی برای دانش آموزان مهیا نیست این اداره کل اقدام به تهیه بسته های آموزشی و توزیع آنها بین دانش آموزان توسط راهبران آموزشی کرده تا این افراد از آموزش به دور نباشند.

مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش استان ادامه داد: در مناطقی که دسترسی به اینترنت وجود داشته با تشکیل کانال ها و گروه های کلاسی و مدرسه ای البته با برنامه ریزی و نظارت واحدهای نظارتی و مدیران مدارس، آموزش دانش آموزان توسط معلمان با قوت در حال انجام است.

وی افزود: اقدام دیگری که با هدف تعلیم و تربیت توسط آموزش و پرورش استان انجام شده اینکه راهبران آموزشی با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی آموزش حضوری در مدارس را ادامه داده و از آنجایی که در روستاها تعداد دانش آموزان کمتر است کلاس های درسی با رعایت ضریب ایمنی، فاصله گذاری و سلامت دانش آموزان برقرار شده است.

گلی خاطر نشان کرد: کار مثبت و ارزنده دیگری که شاید برای اولین بار و در کشور نیز اولین استان اجرایی کرده اینکه با همکاری صداسیما و آموزش و پروش استان در نشستِ هم اندیشی مصوب شد تا از دوشنبه ۲۵ فروردین ماه تمام دروس نهایی پایه دوازدهم به صورت آموزش تصویری از شبکه استانی هامون روزانه دایر شود.

مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش استان در پایان افزود: از 21 فروردین ماه نیز شبکه اجتماعی دانش آموزشی با هدف آموزش مجازی دانش آموزان راه اندازی شد که مدیران، معلمان، دانش آموزان و خانواده ها با توجه به رایگان بودن هزینه اینترنت به این شبکه ها دسترسی آسان تری دارند.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdce7w8znjh8wfi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما