تاریخ انتشار :جمعه ۹ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۳۱
توصیه های بهداشتی برگزاری امتحانات در روزهای کرونایی؛

دانش آموزان و معلمان با ماسک وارد حوزه امتحانات نهایی شوند

قمر شهریاری، رئیس گروه سلامت محیط مرکز بهداشت سیستان وبلوچستان گفت: تمام افراد باید ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی با ماسک وارد حوزه امتحانات نهایی شوند.
دانش آموزان و معلمان با ماسک وارد حوزه امتحانات نهایی شوند
به گزارش عصرهامون، در حالی هشت روز تا آغاز برگزاری امتحانات نهایی زمان باقی مانده که برگزاری امتحانات پایه نهم و دوازدهم امسال علیرغم سال های گذشته با چاشنی دلهره از کرونا همراه است.
 
امسال اما با ورود این مهمان ناخوانده همه چیز رنگ و بوی دیگر به خود گرفت از شیوه تدریس که دانش آموزان را از پشت نیمکت مدارس به فضای مجازی کشاند تا سکوت آزار دهنده مدارس که شادی و هیاهوی دانش آموزان را از کلاس های درس گرفت و آنها را وادار به، در خانه ماندن کرد.

ویروسی که علیرغم اوج گیری در سطح جهان و تعطیلی بازار، مدارس، از رونق افتادن کسب وکارها و... اما  نتوانست چراغ علم آموزی را خاموش کند به گونه ای که از همان آغازین لحظات شیوع بیماری به همت تلاش معلمان آموزش ها از راه دور به صورت مجازی برگزار شد.

در این میان دانش آموزان پایه های مختلف آزمون پایان سال تحصیلی خود را به صورت مجازی ارائه کردند اما امتحانات پایه نهم و دوازدهم که طبق قانون باید به صورت حضوری برگزار شود، دانش آموزان را راهی مدارس می کند آن هم در شرایطی که برخی از استان های کشور در وضعیت قرمز به سر برده و همچنان والدین نگران سلامتی فرزند خود هستند.

به گفته برخی از والدین این نگرانی وجود دارد که دانش آموزان نتوانند با حضور در فضای مدرسه فاصله گذاری اجتماعی را رعایت و مبتلا به کرونا شوند.

در همین خصوص قمر شهریاری، رئیس گروه سلامت محیط مرکز بهداشت سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار ما با تاکید بر اجرای پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی طی برگزاري امتحانات وآزمون‌های تراکمی دانش آموزان گفت: برگزاری آزمون های امتحانات نهایی، المپیادهای علمی، آزمون ورودی مدارس استعداد درخشان و هرگونه آزموني که نیاز به تجمع دانش­آموزان، معلمین و کارکنان در مدت كوتاهی در مدارس دارد باید با رعایت پروتکل های بهداشتی انجام شود تا در پیشگیری از ویروس کرونا  موثر باشد.
 
وی بیان کرد: حوزه های امتحانی دانش آموزان و سطوحی همچون دستگیره درها، میز و صندلی، شیرآلات، نرده پله‌ها، پریز و کلیدهای برق که افراد بیشترین برخورد با آن را دارند باید مرتبا گندزدایی و استریل شود.
 
این مقام مسئول تأمین فاصله‌گذاری مناسب و جلوگیری از تجمع در ورود به محل آزمون را یکی از اقدامات مهم دانست و ادامه داد: در مکان های برگزاری امتحانات نهایی باید بین صندلی دانش آموزان فاصله گذاری مناسب انجام و تهویه هوا نصب و وضعیت سلامت دانش آموز و معلم در سامانه سلامت ثبت شود.
 
وی افزود: تابلوهای اطلاع‌رسانی مبنی بر اهمیت حفظ سلامت خود و دیگران بر اساس آموزه‌های بهداشتي و همچنین اعلام هشدار در ورودی‌های اصلی به‌منظور انصراف ورود افراد علامت‌دار و مشکوک باید نصب شود.
شهریاری نصب علائم تعیین فاصله ایمن در مکان های ورود و خروج در حوزه های امتحانی را دیگر اقدام مهم برای پیشگیری از بیماری ذکر کرد و گفت: قرارگرفتن مواد ضدعفونی‌کننده برای استفاده الزامی است و تمامی دانش آموزان قبل از ورود باید دست‌های خود را ضدعفونی کنند.
 
وی خاطر نشان کرد: در مناطق گرمسيري كه از سیستم‌های سرمايشي و تهويه استفاده می­کنند، فرايند ضدعفوني بايد با تأئید و نظارت كارشناس بهداشت، انجام شود.
 
رئیس گروه سلامت محیط مرکز بهداشت تصریح کرد: استفاده از ماسک برای دانش آموزان ضروری می باشد و این مهم باید قبلاً به اطلاع خانواده‌ها رسیده باشد، همچنین در راستای اطمینان از حفظ سلامت دانش آموزان باید به تعداد 10 درصد افراد حوزه آزمون، ماسک تهیه و درمدارس موجود باشد.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcdzo0fxyt0x56.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما