تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۲۲
برخی از عوامل فروش نفت سفید در سیستان و بلوچستان با اهمال کاری وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند و موجب انقضای اعتبار سوخت مردم می شوند و سپس سوخت منقضی را با قیمت اندک از مردم خریداری می کنند.
ضعف نظارت بر عوامل فروش نفت، سرمای سیستان و بلوچستان را استخوان سوزتر کرد
به گزارش عصرهامون، سیستان و بلوچستان گویا از همان ابتدا با محرومیت عجین شده است، استانی مرزی که از قابلیت منحصر به فرد و ویژه مرزش فقط برای قاچاق سوخت استفاده می شود.
 
سرزمینی که برخی از شهرستان های آن مانند خاش و سراوان محل دپو و انتقال سوخت قاچاق هستند که شامل بنزین، نفت سفید می شود.
 
بسیاری از ساکنان این استان از گاز شهری هم بی بهره هستند و برای گرم کردن خود از نفت سفید استفاده می کنند. عوامل فروش این سوخت در برخی از شهرستان ها از جیب مردم برای خود توبره ای دوخته اند و طول سال هنگامی که سهمیه های نفت سفید اعلام می شود ان را برای عده ای توزیع نمی کنند.
 
این در حالی است که موظف به توزیع و تحویل نفت درِ منازل شهروندان هستند، اما آن ها با پشت گوش انداختن این کار وقت کُشی می کنند تا اعتبار سهیمه سوخت تمام شود و بتوانند با حداقل  قیمت نفت سفید مردم را از آن ها خریداری کنند.
 
مردم هم که دستشان از همه جا کوتاه است، مجبورند 200 لیتر سهمیه تاریخ گذشته نفت خود را که برای گرمایش در فصل زمستان به آن نیاز دارند با حداقل قیمت به این افراد بفروشند و همان را با هزینه های گزاف از بازار آزاد تهیه کنند.
 
وقتی نفت نباشد بخاری های برقی روشن می شود
 
عیسی نواب یکی از شهروندان سراوانی در این زمینه به خبرنگار ما بیان کرد: بسیاری از مردم نمی توانند سهمیه نفت سفید خود را دریافت کنند، زیرا به در خانه های آن ها حمل نشده است و همین موضوع سبب می شود آن ها برای گرم کردن خانه های خود از بخاری برقی استفاده کنند.
 
وی ادامه داد: این کار مصرف برق خانوار در زمستان را افزایش می دهد و قبض برق چند صد هزار تومانی می شود که مردم سراوان و سیب و سوران به دلیل نداشتن تمکن مالی نمی توانند هزینه برق مصرفی را هم پرداخت کنند که ممکن است برای آن ها قطع شود.
 
فروش اجباری نفت به قیمت اندک
 
احمد ریگی یکی دیگر از شهروندان زاهدانی نیز در این زمینه بیان کرد: برخی از عوامل فروش نفت در زاهدان خیلی دیر این سوخت را به در خانه ها می آورند، هنگامی که نفت میان همسایگان توزیع می شود عامل فروش کارت ما را می گیرد و پیش از توزیع در کارتخوان می کشد و وقتی نوبت مان می رسد می گوید نفت نفت تمام شد و فردا یا روز دیگری سهمیه شما را می آوریم.
 
وی ادامه داد: بعد از آن هرچقدر پیگیری کنیم نفت را نمی آورد تا زمانی که سهمیه بسوزد و اعتبار آن تمام شود، در آن صورت به ما می گوید نفت را بفروشید که ما هم چون دستمان از همه جا کوتاه است مجبوریم همین کار را انجام دهیم و به کمترین قیمت حدود 300 هزار تومان 200 لیتر نفت را بفروشیم.
 
این شهروند زاهدانی بیان کرد: این در حالی است که نفت را با قیمت 700 هزار تومان در بازار آزاد و برای قاچاق می فروشند و من شهروند هم مجبورم با زحمت فراوان نفت مورد نیاز خودم را از بازار آزاد تامین کنم.

مسئولان استان این مطالبه مردمی را پیگیری کنند
 
حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در این زمینه به خبرنگار ما بیان کرد: موضوع توزیع سوخت مربوط به فرماندار و استاندار است، نماینده می تواند در این زمینه به مسئولان و وزیر مربوطه تذکر دهد.
 
وی ادامه داد: این مطالبه را مردم باید از فرماندار و استاندار داشته باشند و کاستی در سوءمدیریت است، زیرا نمی توانند برنامه ریزی دقیقی داشته باشند.
 
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بیشتر قسمت های زاهدان به گاز شهری متصل شده اند باید وضعیت توزیع سوخت بسیار بهتر شود و مسئولان باید این مطالبه مردمی پیگیری کنند.
 
فروشندگی ها اجازه خرید نفت مردم را ندارند
 
محمد کهنسال مسئول روابط عمومی شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان در این زمینه به خبرنگار ما بیان کرد: ما مشکلی در زمینه توزیع نفت سفید نداریم، وضعیت این نوع سوخت مطلوب است و در همه فروشندگی ها هم وجود دارد.
 
وی درباره توزیع دیرهنگام نفت از سوی برخی فروشندگی ها ادامه داد: فروشندگان موظف هستند نفت را به درِ منازل مردم برسانند، ما شماره شکایت داریم و مردم می توانند با آن شماره تماس بگیرند و شکایت خود را ثبت کنند تا پیگیری های لازم از سوی ما انجام شود.
 
این مقام مسئول تصریح کرد: فروشندگی ها نباید نفت مردم را خریداری کنند، بلکه باید این سوخت را به در خانه آن ها برسانند کارت خانوار را دریافت و در دستگاه کارت خوان بکشند و نفت سفید را تحویل شهروندان دهند.
 
وی تصریح کرد: فروشندگان باید به فروش نفت بپردازند، نه اینکه نفت را از شهروندان خریداری کنند، هر سهمیه اعلام شده حداکثر تا 70 روز اعتبار دارد که مردم بتوانند سهمیه خود را دریافت کنند.
 
مسئول روابط عمومی شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان درخصوص نارضایتی بسیاری از مردم از کندی دریافت کارت سوخت و ثبت نام ها اظهار کرد: ثبت نام ها تمام شده و الان کسانی به ما مراجعه می کنند که به تازگی متاهل شدند و هر روز ثبت نام را انجام می دهیم که زمان زیادی صرف آن نمی شود.
 
کهنسال بیان کرد: آنچه مشکل دارد این است که مراجعه کنندگان در صورتی که بخواهند اطلاعات کارت بانکی خود را ویرایش کنند به کافی نت ها مراجعه دارند و باقی مراحل توسط شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان انجام می شود.
 
انتهای پیام/
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcdjs0fsyt0sj6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما