ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> زنان بسیجی سیستان وبلوچستان در میدان مبارزه با کرونابیش از 243 هزار بسته بهداشتی و معیشتی توزیع شد | عصر هامون
تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۵۳
آذر کیخا، مسئول بسیج جامعه زنان سیستان وبلوچستان با بیان اینکه بانوان جهادگر بسیجی در خط مقدم جبهه مقابله با کرونا حضور دارند، گفت: توزیع 243هزار و 645 بسته معیشتی و معیشتی، تنها نمونه ای از مشارکت بانوان در این عرصه است.
زنان بسیجی سیستان وبلوچستان در میدان مبارزه با کرونا/بیش از 243 هزار بسته بهداشتی و معیشتی توزیع شد
به گزارش عصرهامون، حضور زنان در دوران دفاع مقدس به تناسب توانایی های مختلف طیف گسترده ای را در بر می گرفت که اسلحه در دست گرفتن، ‏پاسبانی، پخت غذا، دوخت و دوز لباس رزمندگان، پرستاری از جانبازان، حضور در غسال خانه ها، فعالیت های پشتیبانی و سایر ‏موارد را شامل می شد.‏

پس از پیروزی در جنگ نیز زنان عرصه را خالی نکرده و در تمامی صحنه ها دوشادوش مردان پای کار بودند و از کیان این ‏مرز و بوم دفاع کردند.‏

این درحالیست که بعضی ها معتقد بودند انقلاب اسلامی زن را از حضور موثر در اجتماع دور می کند اما تاریخ نشان داد مدت ‏کوتاهی بعد از انقلاب، زن های ایرانی در یکی از بزرگترین و طولانی ترین جنگ های معاصر پا به پای مردان جنگیدند و نقش ‏آفرینی کردند؛ و امروز نیز میدان مبارزه با کرونا را رها نکرده و همچنان برای نابودی آن کمر همت بسته و هر آن چه در توان ‏دارند انجام می دهند.‏

اهدای 13 سری جهیزیه به نوعروسان در دوران کرونایی

آذر کیخا، مسئول بسیج جامعه زنان استان در گفت وگو با خبرنگار ما با اشاره به فعالیت و نقش چشمگیر بانوان در عرصه های مختلف، بیان کرد: در سه ماهه سوم سال جاری تاکنون 35 پروه جهادی بانوان در راستای ریشه کنی ویروس منحوس کرونا در میدان مبارزه اقدام به ارائه خدمات کردند.

وی گفت: فعالیت گروه های جهادی بانوان در عرصه سازندگی، توزیع بسته های حمایتی، افزایش صندوق های قرض الحسنه، ایجاد کارگاه ‏خیاطی و فعال کردن جلسات پدافند زیستی ‏بود، همچنین مشارکت در جمع آوری کمک نقدی از دیگر اقدامات خواهران بسیجی بود که در این بازه زمانی حدود 70 میلیون ریال هزینه جهت خرید بسته های حمایتی جمع آوری شده ‏است.

این مقام مسئول ادامه داد: بسته های معیشتی و حمایتی تهیه شده در این مدت 2 هزار و 94 عدد به ارزش 6 میلیارد و 282 میلیون ریال است که در بین خانواده ها کم درآمد و نیازمند توزیع شد.

وی خاطر نشان کرد: اهدای جهیزیه به نوعروسان شیعه و سنی یکی دیگر ازخدمات انجام شده طی این مدت بود که تعداد 13 سری جهیزیه با همکاری بسیج سازندگی و بسیج خواهران ‏در استان برای افراد شناسایی شده در دستور کار قرار گرفت.

از توزیع لوازم التحریر و بسته های حمایتی تا اهدای خون

کیخا با بیان اینکه بسیج نماد خدمت بی منت و صادقانه به مردم است، افزود: اهدای خون با رعایت پروتکل های بهداشتی و ارائه آموزش های بهداشتی مقابله با کرونا از دیگر برنامه های بسیج جامعه زنان بود.

این بانوی بسیجی تصریح کرد: توزیع غذا و نان گرم بین عزادارن، توزیع ماسک و دستکش، برپایی ایستگاه صلواتی، شناسایی بانوان بدسرپرست، توزیع 595 ‏بسته لوازم التحریر از دیگر خدمات صورت گرفته است.

وی با اشاره به این مطلب که بانوان جهادگر بسیجی در حال خلق صحنه‌های ماندگار از ایثار و مجاهدت هستند، گفت: در این برهه از تاریخ که با ویروس منحوس کووید-19 دست و پنجه نرم می کنیم بانوان با ارائه آموزش های مقابله با این بیماری، چگونگی ضدعفونی کردن خانه و اعضای خانواده ها، دوخت و دوز ماسک و دستکش و یا تهیه بسته های معیشتی و بهداتشی در این مسیر گام نهاده اند.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه سلمان استان با بیان اینکه بعد از شناسایی افراد نیازمند مبتلا به کرونا، برای تامین معیشت و ارسال و توزیع بسته‌های حمایتی آنها اقداماتی صورت می گیرد، افزود: در این راستا مهر، آبان و آذرماه جاری 97 هزار و 500 بسته معیشتی و 146 هزار و 145 عدد ماسک تهیه و توزیع شده است.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcb9fb8grhbfwp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما