تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۱۸
بد عهدی وزیر ارتباطات در راستای رفع محرومیت ارتباطی در جنوب شرق کشور برنامه های واکسیناسیون سالمندان علیه کرونا را مختل کرده است.
بد عهدی وزیر ارتباطات برنامه واکسیناسیون کرونا را مختل کرد/سلامت مردم، قربانی بی تدبیری دولت
به گزارش عصرهامون؛ بارها از بدعهدی های دولت و به ویژه وزیر پرحاشیه آن در پهناورترین استان کشور نوشتیم، از شعار برقراری عدالت ارتباطی که محقق نشد گرفته تا رفتن دانش آموزان بر فراز منابع آب و درختان برای شرکت در کلاس آنلاین.
 
از آموزش هایی که مختل شد، محصولات کشاورزی که به دلیل قطعی اینترنت و عدم صدور بارنامه بر دست کشاورزان ماند، مشاغلی که تعطیل و مردمی که متضرر شدند هم بارها گفتیم و درد دل مردم را به گوش مسئولان امر نشاندیم.
 
از وعده های جدید وزیر ارتباطات که قول رفع محرومیت ارتباطی را در سیستان و بلوچستان تا اردیبهشت امسال داد و در واقع این وعده هم در حد شعار ماند، نیز نوشتیم.
 
اما آنچه این روزها فاجعه آفرین شده اختلال در برنامه های واکسیناسیون کرونا در فاز سالمندان است، موضوعی که می تواند سلامت بسیاری از مردم را به خطر بیندازد و آن ها را به کام این ویروس مرگبار بکشاند.
 
قطعی مکرر به خصوص در برهه حساس کنونی
 
در همین راستا ابراهیم فروزنده، رئیس شبکه بهداشت دلگان به خبرنگار ما گفت: قطعی مکرر به خصوص در برهه حساس کنونی که واکسیناسیون بالای 80 سال کووید19 را شروع کردیم، کارهایمان را متخل کرده است، چراکه اگر بخواهیم به بیمار واکسن تزریق کنیم باید قبل از آن در سامانه سیب ثبت شود، بعد از آن حق داریم فرد مراجعه کننده را واکسینه کنیم.
 
وی ادامه داد: در این منطقه روزی نیست که اینترنت پایدار داشته باشیم، سالمندان بالای 80 سال را جمع و برای واکسن تشویق می کنیم، اما اینترنت قطع می شود و مجبور هستیم آن ها را راهی منازلشان کنیم و روز بعد درخواست مراجعه مجدد دهیم که برخی قبول نمی کنند.
 
اختلال در پوشش های واکسیناسیون بیش از 30 هزار نفر
 
این مقام مسئول اذعان کرد: قطعی اینترنت بیشترین آسیب را در برهه زمانی کنونی که زمان واکسیناسیون کووید 19 است به حوزه بهداشت و درمان وارد کرده، پوشش های واکسیناسیون در منطقه جلگه و توابع آن که بالای 30 هزار نفر جمعیت دارد، همیشه با مشکل مواجه می شود، چراکه باید قبل از تزریق در سامانه ثبت شود.
 
وی گفت: متاسفانه به دلیل این مشکل، پوشش واکسیناسیون به شدت افت کرده و این معضل برای ما مضر است، سایر مراقبت ها نیز در بخش سالمندان، نوزادان، مادران باردار و ... که باید در سامانه ثبت شود، به دلیل قطعی اینترنت، ما را با مشکل جدی روبه رو کرده است.
 
عارضه در کمین مادران باردار
 
فروزنده افزود: اگر بخواهیم پیگیری وضعیت مادر باردار را انجام دهیم، علاوه بر قطعی اینترنت، خطوط هم قطع است و امکان برقراری تماس برای مراجعه به مرکز بهداشت وجود ندارد که به این دلیل مادران زیادی ممکن است دچار عارضه شوند.
 
 
وزیر ارتباطات آمد و قول هایی برای رفع مشکل داد
 
وی اضافه کرد: وزیر ارتباطات به یکی از روستاها آمد و قول هایی برای رفع مشکل داد، ما نیز نامه نگاری های زیادی انجام دادیم، مبنی بر این که قطعی اینترنت به مادران باردار و جمعیت این منطقه آسیب وارد می کند و سلامتشان در معرض خطر است، اما تاکنون مشکلات رفع نشده است.
 
این مقام مسئول افزود: تنها خواسته مان تسریع در رفع مشکلات زیرساخت های ارتباطی است، به ویژه در شرایط کرونایی، چراکه اگر یک انسان یک روز جلوتر واکسن بزند، زودتر ایمن می شود و احتمال مرگ و میر آمار مبتلایان کاهش پیدا می کند.
 
وی تاکید کرد: متاسفانه بیشترین آسیب هایی که متحمل شده ایم در بحث واکسن کرونا و پوشش سایر واکسن هاست، این معضل حل نشود همه برنامه های بهداشتی لنگ و با مشکل جدی مواجه می شود.
 
وقفه در برنامه های بهداشت و درمان
 
مجتبی شجاعی، فرماندار دلگان هم به خبرنگار ما گفت: خطوط وب در منطقه چاه اسحاق و جلگه به صورت مکرر قطع می‌شود، اما متاسفانه مسئولان مربوطه با بی تفاوتی از کنار آن می‌گذرند.
 
وی ادامه داد: وقتی هم فیبر هوایی قطع می شود و منطقه ۵۰ هزار نفری، ‌نزدیک به یک هفته فاقد هر نوع ارتباطی است، اما باز هم با ادعای کمبود نیرو و وجود صرفا یک اکیپ تعمیراتی برای ۶ شهرستان، مردم باید منتطر بمانند تا نوبت تعمیر منطقه آنها برسد.
 
این مقام مسئول اضافه کرد: وزانه به سبب قطعی خطوط تلفن در بخش ۵۰ هزار نفری جلگه به واسطه قطعی فیبر نوری هوایی در فنوج، آن هم در ایام کرونا، آموزش مجازی، بازار، ارتباطات مخابراتی، عرضه سوخت در جایگاه‌ها و ... مختل و باعث بروز نارضایتی می شود.
 
وی اذعان کرد: از همه مهم تر این که این روزها در برنامه ها و کار بهداشت هم وقفه می افتد، به این دلیل که امکان استفاده از نرم افزار سیب یا سیستم یکپارچه بهداشتی در مراکز درمانی فراهم نیست، آن هم در ایام کرونا که پایش ها خیلی ضرورت دارد.
 
انتهای پیام/
 
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcbwzb8grhbfsp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها