تاریخ انتشار :دوشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۳۵
در حالی که قرار بود تا نیمه تیرماه ۱۴۰۰ اتصال روستاهای سیستان و بلوچستان به اینترنت برقرار شود اما باز هم وزیر پر حاشیه دولت دوازدهم به قول خود عمل نکرد و وعده اش در حد شعار باقی ماند، طبق گفته مردم عدالت ارتباطی وعده سر خرمن آذری جهرمی به آن ها بوده است.
باز هم وزیر پر حاشیه به قول خود عمل نکرد/عدالت ارتباطی؛ وعده سر خرمن آذری جهرمی به مردم
به گزارش عصرهامون؛ عدم دسترسی به اینترنت و قطع مکرر آنتن دهی تلفن همراه در بسیاری از نقاط شهری و روستایی به عنوان یکی از معضلات جدی مردم سیستان و بلوچستان، این روزها گلایه ها را به اوج خود رسانده، آن هم در وضعیتی که استفاده از فضای مجازی به دلیل جولان کرونا بیش از پیش الزامی شده است و بسیاری از امور از طریق شبکه های اجتماعی پیگیری می شود.
 
این روزها بسیاری از دانشجو معلمان که دوره های مهارت آموزی شان را در فضای مجازی می گذرانند، همچون دانش آموزان و دانشجویان که در زمان فعالیت مجازی مدارس، بالای منابع آب یا فراز کوه ها می روند، امور تحصیلی شان را پیگیری می کنند تا شاید بتوانند به اینترنت دسترسی پیدا کنند.
 
چه بسیار هستند کسانی که کیلومترها راه را در گرمای طاقت فرسای این روزها طی می کنند تا به نقطه ای برسند که اینترنت شان وصل شود و از برنامه هایشان عقب نمانند، اما در این میان کم نیست تعداد کسانی که از تحصیل و دیگر امور ضروری زندگی شان بازمانده اند و چه بسیار هستند افرادی که فرصت های ارزشمندشان را به دلیل این بی مهری ها از دست می دهند.
 
محرومیتی که نتیجه بی مهری و وعده های عملی نشده دولت است و دود آن به چشم مردم می رود، قول هایی که بارها تکرار شد و در حد همان وعده باقی ماند و در حالی که روزهای پایانی دولت دوازدهم را شاهد هستیم هنوز از تحقق آن خبری نیست و در واقع باید گفت که دولت روحانی رکورددار وعده های شعاری است.

قول هایی که هیچ گاه عملی نشد
 
وزیر ارتباطات ۳۰ آذرماه سال گذشته قول داد که تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۰ کل محرومیت در حوزه ارتباطی از سیستان و بلوچستان برطرف و آنچه که شایسته مردم این منطقه است، برایشان مهیا می شود، وی گفته بود که همه تلاشش را می کند تا عدالت ارتباطی فراهم شود، اما همچنان خبری از تحقق این وعده نیست.
 
آذری جهرمی مجدد اردیبهشت ماه امسال اعلام کرد که دولت از برنامه اش برای اتصال همه روستاهای این استان به اینترنت کمی عقب است و علت اصلی تاخیر در فرآیند اجرایی این پروژه را بروز مشکل در تامین تجهیزات اعلام کرد و وعده داد که در یک برنامه جبرانی ۴۵ روزه که در اختیارشان قرار گرفته است، کار را پیش می برند، بنابراین طبق قول وی باید تا نیمه تیر ماه که گذشت، اتصال روستاهای سیستان‌ و بلوچستان به اینترنت بر قرار می شد، اما نه تنها این مهم محقق نشد که گلایه ها بیش از پیش خودنمایی می کند.
 
 
فتح قله برای اینترنت 
 
در همین راستا محصلان جنوب سیستان و بلوچستان با ارسال پیامی به این پایگاه خبری اعلام کردند که به خاطر نبود اینترنت پرسرعت در بخش کیشکور شهرستان سرباز مجبور به فتح قله ها هستند.
 
طبق گفته آن ها روستای ککدان بخش کیشکور فاقد اینترنت پرسرعت است و محصلان برای دسترسی به اینترنت مجبور هستند، قله های بلند را فتح کنند تا به اینترنت نسل دو یا سه دسترسی داشته باشند.
 
آن ها اظهار کردند که در فصل بارندگی مونسون در بلوچستان که موج جدید آن شروع شده، حضور بر قله های مرتفع بسیار خطرناک است، چرا که هر لحظه امکان برخورد صاعقه وجود دارد و برای کسب علم و دانش با مرگ احتمالی دست و پنجه نرم می‌کنند.
 
این محصلان ضمن گلایه شدید از ناتوانی مسئولان تاکید کردند بخش کیشکور فاقد اینترنت پرسرعت هست و فقط مرکز بخش و روستای حاجی آباد به اینترنت پرسرعت مجهز شده که آن هم در طول هفته چند روز قطع است و در خیلی از مناطق بخش کیشکور حتی سینگال های تلفن همراه نیز وجود ندارد.

ساخت کپر در ارتفاعات و اختلال در برنامه های سلامت 
 
به گفته بسیاری از مردم، سفر وزیر ارتباطات به سیستان و بلوچستان شوی تبلیغاتی بیشتر نبود و این را تلاش معلمان و جوانان برخی روستاها از جمله کناردان نیکشهر برای ساختن کپر در ارتفاعات این روستا برای بهره مندی محصلان و سایر مردم از سیگنال های تلفن همراه و اینترنت نشان می دهد.
 
بخش جلگه چاه هاشم دلگان، بخش بم پشت سراوان و بسیاری از نقاط مهرستان از جمله مناطقی است که مردم آن همیشه از این معضل گلایه مند هستند و اظهار می کنند که علاوه بر تحت تاثیر قرار گرفتن فرایند تحصیل محصلان و معیشت خانواده ها، با توجه به این که در بحران کرونا قرار داریم به دلیل قطعی ارتباطات، ارائه خدمات بهداشت و درمان نیز دچار اختلال شده است و امکان برقراری تماس برای واکسیناسیون و ثبت اینترنتی آن وجود ندارد.
 
انتهای پیام/ 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdceo78zxjh8e7i.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها