تاریخ انتشار :شنبه ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۵۴
در حالی تنها چند روز به آغاز سال تحصیلی جدید مانده که تصمیم قطعی برای آموزش حضوری یا مجازی دانش‌آموزان منوط به سیاست‌های ستاد ملی مقابله با کرونا است.
بازگشایی مدارس منوط به سیاست‌های ستاد ملی مقابله با کرونا است/ امکان برگزاری حضوری کلاس‌ها در مناطق کم جمعیت سیستان وبلوچستان
به گزارش عصرهامون، دومین سال پیاپی است که به علت شیوع ویروس منحوس کرونا آغاز سال تحصیلی در ماه مهر دیگر رنگ و بوی قبل را ندارد و دوری از فضای مدرسه و کلاس درس که در پی تعطیلی مدارس به وجود آمد علاوه بر اینکه به  افت کیفیت آموزش، افسردگی دانش آموزان  به علت نداشتن ابزار و امکانات آموزش آنلاین ، کم تحرکی و چاقی دامن زد، منجر به افزایش کش مکش های خانوادگی و درگیری والدین و به خصوص مادران با فرزندان شد.

از سوی دیگر اما خستگی چشم، درد گردن و دست، استرس هایی که دانش آموز در مورد امتحان‌های انلاین  با قطع شدن برق و اینترنت دارند از دیگر چالش های آموزش به صورت مجازی است.

حال در حالی کمتر از چهار روز تا آغاز سال تحصیلی جدید باقی مانده که شیوه حضوری یا غیرحضوری حضور دانش آموزان در مدارس منوط به تصمیمات ستاد ملی کرونا بوده، و والدین و دانش آموزان سرگردان از اینکه باید شیوه آموزش را به صورت حضوری ادامه دهند یا غیرحضوری، هستند.

سه سناریوی آموزش و پرورش برای سال تحصیلی

داوود گلی، سخنگوی آموزش و پرورش سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار ما پیرامون چگونگی فعالیت مدارس، بیان کرد: سناریو و شرایط بازگشایی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید بر اساس تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا است، آغاز سال تحصیلی به صورت مجازی همان اول مهر شروع می شود که با این وجود سه سناریو در دستور کار آموزش و پرورش قرار دارد.

وی افزود: شیوه مجازی، حضوری و نیمه‌حضوری برای آموزش دانش‌آموزان در مناطق مختلف استان در نظر گرفته شده تا فردی از آموزش دور نماند.
 مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش استان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ۴ هزار و ۵۲۴ مدرسه در مناطق عشایری و روستایی استان با آمار ۳۳۵ هزار و ۸۹۲ دانش آموزان وجود دارد، گفت: در ۲ هزار و ۵۵۴ مدرسه روستایی و عشایری استان جمعیت دانش‌آموزی زیر ۵۰ نفر است که امکان برگزاری حضوری کلاس‌ها به شرط آنکه در آن منطقه خبری از شیوع ویروس کرونا نباشد، وجود دارد.

صیانت از سلامت دانش‌آموزان، همکاران و خانواده‌ها مهمترین مسئله برای آموزش و پرورش
 
این مقام مسئول تصریح کرد: همچنین در ۲هزار و ۲۲۱ مدرسه که در نقاط شهری استان وجود دارد ۴۶۱ هزار و ۱۰۸ دانش آموزان مشغول به تحصیل می باشند که نحوه حضور آنان در مدارس منوط به تصمیمات ستاد ملی کرونا است.

وی در پاسخ به این سوال که میزان ثبت‌نام دانش آموزان پایه اول چه میزان بوده است، گفت: ثبت نام در مقطع اول دبستان تا پایان شهریور ماه جاری ادامه دارد و امکان تمدید آن به علت اینکه ثبت نام الکترونیکی بوده وجود خواهد داشت، که تا نیمه شهریور ماه قریب به ۸۶ درصد دانش آموزان پایه اول از طریق ثبت نام الکترونیکی اقدامات لازم را انجام داده اند.

گلی با بیان اینکه صیانت از سلامت دانش‌آموزان، همکاران و خانواده‌ها مهمترین مسئله برای آموزش و پرورش است، افزود: واکسیناسیون فرهنگیان پیش شرط اصلی بازگشایی مدارس است که تاکنون ۸۵ درصد از فرهنگیان اقدام به دریافت دوز اول واکسن کووید ۱۹ کرده اند، و تزریق دوز دوم نیز تا پایان شهریور تداوم دارد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcjyvevouqexoz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها