تاریخ انتشار :چهارشنبه ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۲۰
سردار شهید حاج قاسم میرحسینی دارای معنویتی مثال زدنی بود و نقش بسیار کلیدی در دوران دفاع مقدس و در عملیات های مختلف به ویژه در طراحی ها و نظرات تخصصی در بحث محورها و طرح های عملیاتی ایفا کرد.
اخلاص و معنویت مهمترین خصوصیت اخلاقی شهید میرحسینی بود/جانبازان و ایثارگران، سند زنده انقلاب اسلامی
به گزارش عصرهامون، از شاگرد مکتب ولایت اهل بیت جز این انتظار نمی رفت که وقتی اسمش در جبهه می پیچید گویا یک لشکر برای امدادرسانی آمده است؛ " حاج قاسم میرحسینی" شخصیتی که در وصفش سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بیان کرده بود "سیدالشهدای همه شهدای استان سیستان وبلوچستان و بزرگ لشکر 41 ثارالله بود که واقعاً من امروز در هر ماموریتی جای خالی او را می بینم. شهید قاسم میرحسینی در بُعد خودش در تمام صحنه های جنگ، تک بود. در مورد شهید میرحسینی هرچه بگویم احساس می کنم اصلا نمی توانم حق او را ادا کنم. خیلی روح بزرگی داشت. یک مالک اشتر به تمام معنا بود. من نمی دانم مالک هم توی صحنه سخت محاصره جنگ، مثل شهید میرحسینی بوده یا نبوده".

شهید «حاج قاسم میرحسینی» همچون بسیاری از شهدای اسلام و انقلاب همچنان ناشناخته مانده، در این میان بیشترین سهم در معرفی این شهید بزرگوار را فرمانده مقتدرش یعنی حاج قاسم سلیمانی ایفا کرد؛ به گونه ای که بوسه سردار دل‌ها در آخرین حضور در دفتر کارش بر تمثال شهید میرحسینی مورد توجه همگان قرار گرفت.

سیدالشهدای شهدای سیستان وبلوچستان، بزرگ لشکر 41 ثارالله، مالک اشتر سپاه، علمدار لشکر شهید سلیمانی از جمله لقب های شهید میرحسینی است، همان شخصیت والایی که در دوران دفاع مقدس جانشین و قائم مقام حاج قاسم سلیمانی در لشکر 41 ثارالله بود.

جانبازان و ایثارگران، سند زنده انقلاب اسلامی هستند

سردار غلامرضا باغبانی یکی از رزمندگان گردان409  لشکر 41 ثارالله در گفت وگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه هفته دفاع مقدس یادآور حماسه ها و ایثارگری های اقشار مختلف مردم ایران است، گفت: وقتی صحبت از دفاع مقدس است ارزش های متعالی، فرهنگ ایثار و ترویج تفکر از خودگذشتگی در اذهان عمومی نمایان می شود، باید این روزها را قدر دانسته و بدانیم ارزش، اقتدار، امنیت، عظمت و بزرگی امروز ما در گرو رشادت و مجاهدت های رزمندگان و شهدایی است که از خودگذشتند اما یک وجب از خاک میهن را به بیگانگان ندادند.
 

 
وی با بیان اینکه جانبازان و ایثارگران و همه مجاهدان 8 سال دفاع مقدس، سند زنده انقلاب اسلامی و ارزش های دفاع مقدس هستند، افزود: باید نام و یاد شهدا همیشه جاری و ساری باشد، در بین شهدا شخصیت های والایی قرار دارند که می توان با الگو گیری از آنها به کمال رسید، شهید "حاج قاسم سلیمانی" اسوه ایثار و فداکاری و شهید "حاج قاسم میرحسینی"مالک اشتر لشکر 41 ثارالله از جمله افرادی هستند که حضورشان باعث دلگرمی و تقویت روحیه رزمندگان بود.

رئیس هیئت رزمندگان اسلام سیستان و بلوچستان در بخشی از سخنان خود به بیان ویژگی های شهید میرحسینی اشاره کرد و گفت: ایشان به مرحله‌ای از معنویت و رشد راه پیدا کرده بود که شهادت خود را پیش‌بینی کرد، با قاطعیت اعلام کرد در عملیات کربلای ۴ به شهادت نمی رسم بلکه در عملیات کربلای 5 گلوله‌ای به پیشانی‌ام اصابت می‌کند و به شهادت می‌رسم، درست طبق پیش‌بینی‌هایش در کربلای ۵ و به همان نحو که گفته بود به شهادت رسید.

قاسم میرحسینی رابطه ای برادرانه با قاسم سلیمانی داشت

 وی ادامه داد: "میرحسینی" با فداکاری و ایثار و از خودگذشتگی نشان داد که می توان با توکل بر خدا و مقاومت و پایداری در عرصه های مختلف پیروزی را به دست آورد.

 به گفته باغبانی؛ رفتار و عمل اخلاص گونه شهید میرحسینی باعث شد تا وی قائم ‌مقام لشکر41 ثارالله شود،‏ وی به دلیل فکر، اندیشه و تدبیر در مسائل نظامی، مالک اشتر این لشکر بود و رابطه ای برادرانه و دوستانه با سردار حاج قاسم سلیمانی داشت.

وی ادامه داد: بايد بيش از پيش در مسير اهداف شهدا و انقلاب گام برداريم و عملكردمان به  نحوی باشد كه در روز قيامت مشمول شفاعت شهدا واقع شویم و بدانیم امروز اگر شهید میرحسینی در فکر و اندیشه همه ریشه دوانده با انجام چه اقداماتی بوده؛ اخلاص، فروتنی، شجاعت و پاکی وی بود که باعث درخشندگی او در جبهه های حق علیه باطل شد.
 

 
نقش کلیدی "حاج قاسم" در دوران دفاع مقدس

جواد آقالو حسینی، یکی از راویان جنگ تحمیلی با بیان اینکه شهید میرحسینی دارای خصوصیات زیادی است که بخش زیادی از آنها شناخته مانده است، گفت: اگر امروز با سربلندی، عزت و افتخار زندگی می‌کنیم مرهون جانفشانی شهدایی است که از جان و مال خود گذشتند و برای رضای خدا در میدان نبرد حق علیه باطل حضور یافتند.

وی با بیان اینکه سردار شهید میرحسینی دارای معنویتی مثال زدنی بود، ادامه داد: حاج قاسم نقش بسیار کلیدی در دوران دفاع مقدس و در عملیات های مختلف به ویژه در طراحی ها و نظرات تخصصی در بحث محورها و طرح های عملیاتی ایفا کرده به نحوی که نظرات او، مورد قبول فرماندهان یگان های دیگر بود.
 
این راوی دفاع مقدس بیان کرد: حاج قاسم با تدبیر و مدیریت خاصی جنگ را اداره می کرد، در نقاطی که رزمندگان نمی توانستند پیشروی کنند یا به اصلاح نظامی کُپ می کردند و کار سخت بود شجاعانه وارد میدان عمل می شد؛ حتی در بیانات شهید حاج قاسم سلیمانی هم بارها آمده که به محض ورود میرحسینی به میدان نبرد تمام رزمندگان قوت قلب و روحیه می گرفتند و پیروزی از آن آنان بود.

وی ادامه داد: این شخصیت در توکل، اخلاص، عبادت و راز و نیازهای شبانه با معبود خویش به قدری معنویت داشت که قبل از شهادتش از اصابت تیر به پیشانی اش به رزمندگان گفته بود و سرانجام این سردار رشید اسلام در سال 1365 در خاک مقدس شلمچه و در عملیات کربلای 5 پس از ساماندهی نیروها در حین عملیات بر اثر اصابت تیر مستقیم دشمن به ناحیه پیشانی سر به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

حسینی خاطر نشان کرد: اخلاص، معرفت، سادگی در زندگی، درایت و شجاعت شهید میرحسینی و معنویت و مدیریتی که در جنگ داشت باعث شد تا شهید سلیمانی از وی مدد بگیرد و از شهید میرحسینی این مالک اشتر سپاه اسلام به عنوان سید و سالار شهیدان سیستان وبلوچستان و بزرگ لشکر ثارالله نام ببرد.

 
 انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdccssqso2bq0o8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما