تاریخ انتشار :دوشنبه ۴ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۲۱:۴۲
قسمت ششم/سيستان را مي‌توان گلستان كرد، اگر...

قاچاقچيان بزرگ مواد مخدر يقيناً در سيستان نيستند

مجيد زندي
مواد مخدر و اعتياد به آن، بلاي خانمانسوز جوامع بشري است كه هيچ كشوري، حتي امنيتي‌ترين كشورها و تحت الحفظ‌ترين مرزها در قلب قاره‌ها نيز از نفوذ آن در امان نبوده و نيستند و همچون موادي شيطاني از هر لايه‌اي عبور مي‌كند تا به دست مصرف كننده‌اش برسد!
گزارشي از استعدادها و محروميت‌هاي سيستان و زابل
گزارشي از استعدادها و محروميت‌هاي سيستان و زابل
به گزارش عصر هامون،گفتن از كشورما و تعداد معتادان به مواد مخدر در ايران با توجه به اطلاعات عمومي در باره اين مواد افيوني ديگر وجاهت خبري هم ندارد؛ چراكه درد مزمني است كه تقريباً همه مردم ايران آن را مي‌شناسند و از آتش آن كه به جان بخش بزرگي از خانواده‌هاي ايراني افتاده است، باخبرند.اما همواره يك سوال در ذهن اين مردم باقي است كه اين مواد از كدام سوراخ و يا در اصطلاحي مودباته‌تر حفره وارد مرزهاي كشور مي‌شود كه در اعماق روستاها و لايه‌هاي مختلف شهرها، هرمعتادي كه اراده كند و بخواهد، در كمتر از ۲۰ دقيقه به افيون خود مي‌رسد.
اين سوال به حقي هم هست كه مردم ما مي‌خواهند بدانند، عليرغم اين همه شهيد مبارزه با قاچاق مواد مخدر و اين همه اعدام‌هايي كه از قاچاقچيان انجام شده و مي‌شود، چرا اين تجارت كثيف، مرگ آور و خانمان برانداز و خانمانسوز همچنان در سراسر كشور رواج دارد؟معضلي كه علاوه بر پيامدهاي اخلاقي، فرهنگي، اجتماعي، خانوادگي، افزايش طلاق وافزايش شمار كشته شدگان اين جنگ به اصطلاح"ترياك"؛ به آفتي براي اقتصاد و حتي سياست هم تبديل شده و سلامت روحي و رواني جامعه را نيز تهديد مي‌كند و بسياري از افراد سست عنصر و ضعيف، به دليل عدم توان در يافتن پاسخ به سوالها، خود در گرداب اعتياد به يكي از انواع مواد مخدر گرفتار شده‌اند.
در حال حاضر كه مشغول نگارش و خواندن همين واژه‌ها هستيم، با وجود بيش از ۲۰۰ميليون معتاد در جهان و نيز وجود ۲، ۳، ۴ و ۵ ميليون؟! معتاد در كشور، قاچاقچيان در حال معامله ميلياردي ميان خود هستند. چراكه قاچاق مواد مخدر به يك صنعت و تجارت دائمي اما زيرزميني و نامرئي تبديل شده است و با توجه به سود فراوان اين " تجارت- جنايت " هر روز هم بر دامنه وخامت اوضاع افزوده مي‌شود.
حال اگر بخواهيم آن روي سكه اين تجارت كثيف را كه در داخل كشور مشغول به توليد مواد مخدر صنعتي هستند،ناديده بگيريم، بايد بپذيريم و يقين هم بدانيم كه مواد مخدر از نوع ترياك، شيره و مورفين و... از مرز افغانستان وپاكستان ودر خطوط مرزي استانهاي خراسان رضوي، خراسان جنوبي و سيستان و بلوچستان به كشور ما وارد ودر استان‌هاي بعد اين استان‌ها بارانداز مي‌شود و به مرور در كل كشور توزيع و بخشي هم به خارج از ايران ترانزيت مي‌شود.
پس چه بخواهيم و چه نخواهيم، اين سوال براي هركسي كه به مرزهاي شرقي كشور سفر كند پيش مي‌آيد كه كانون ورود مواد مخدر كجاست؟ اما آنچه مسلم است اين كه قاچاقچيان بزرگ هيچگاه در زابل و روستاهاي مرزي فاقد امكانات رفاهي كه مشكل كمبود آب هم دارند، سكونت ندارند ونخواهند داشت. آنها يقيناً در بهترين پنت هاووس‌ها و برج‌هاي چند ميلياردي مناطق مرفه نشين شهرهاي بزرگ كشور سكونت خواهند داشت و فرزندان آنها هم در بهترين دانشگاه‌هاي كشور و چه بسا دانشگاه‌هاي معتبر اروپايي و آمريكايي به تحصيل مي‌پردازند و خودشان حمل مواد مخدر را با ۱۰ واسطه به بدبخت‌ترين افراد در خطوط مرزي شرق كشور مي‌سپارند كه فرزندان آنها هم به دليل فقر مادي و فرهنگي، نه مي‌توانند و نه مي‌خواهند به مدرسه بروند تا اگر در داخل خطوط مرزي گرفتار ماموران مبارزه با مواد مخدر شوند و دادگاه زاهدان براي آنها حكم اعدام نيز صادر كند، هيچ خمي جز از دست دادن بخشي از مال به ابروي سردسته‌هاي باندهاي قاچاق وارد نشود و همين مي‌شود كه دادستان استان سيستان و بلوچستان در مصاحبه با گزارشگر ما مي‌گويد: "در زندان‌هاي ما يك يقه سفيد پيدا نمي‌كنيد، همه از فقير‌ترين آدم‌ها هستند كه عليرغم بار چند ميلياردي مواد مخدر، به نان شبشان هم محتاجند چون اصولاً نمي‌دانند چه در بار خودرويي كه راننده‌اش بودند، داشتند، ولي به حكم قانون حمل و نقل مواد مخدر بايد اعدام شوند."

محمد مرزيه دادستان انقلاب سيستان و بلوچستان در باره راه حل‌هاي قضايي و اجرايي همكاران قاچاقچيان بزرگ بين‌المللي و نيز داخلي در استان و در گفت وگو با ما ادامه مي‌دهد: براي حل مشكل امنيتي و اشراردر استان ابتدا
بايد قرارداد امنيتي با پاكستان منعقدشود؛ زيرا عمده مشكلات امنيتي استان ريشه در عمق پاكستان دارد. چراكه به دليل نداشتن اين قرار دادها بسياري از مجرمان استان مي‌توانند به پاكستان فرار كنند و ما نيز نمي‌توانيم خواستار استرداد آنها شويم.علاوه بر اين، دولت مركزي پاكستان هم به دليل مشكلاتي كه دارد، براي مقابله با اين دست از اشرار خيلي مصمم نيست.
وي ادامه مي‌دهد: اين مشكل هم قابل حل است و اخيرا شنيده‌ام پاكستاني‌ها نامه‌اي به آقاي شمخاني دبير شوراي عالي امينت ملي فرستادند تا اين مشكلات بر طرف شود. پس پاكستان شاه كليد حل مشكل است. دشمن به شدت در صدد اين است كه در سيستان و بلوچستان مشكل ايجاد كند. اما خدا را شكر اكثريت قريب به اتفاق اهل سنت مي‌دانند كه دشمنان آنها را هم براي پيشبرد اهداف تفرقه افكنانه خود، فدا مي‌كنند. شيعيان هم اين را مي‌دانند اما تعدادي افراطي همواره در هردو گروه بودند و خواهند بود؛ اما ما نبايد به آنها فرصت عرض اندام بدهيم.
وي ادامه مي‌دهد: پس از حل اين مشكلات جزيي و قابل حل امنيتي " كارآفريني و ايجاد شغل آبرومند" اساسي‌ترين نياز جوانان اين استان كشور است كه آن هم غير ممكن نيست.چراكه بسياري از كارگران فصلي و بيكاران دائمي مي‌توانند حداقل به عنوان باربر بدون اطلاع از قوانين و جرايم، براي باندهاي قاچاق مواد مخدر كار كنند در حاليكه اين دست از كارگران هم براي خود و هم براي كل كشور خطرناك هستند.
دادستان انقلاب زاهدان ادامه مي‌دهد: سياست جمهوري اسلامي اين بود كه مرز را محكم كند، مرز كه محكم شد، بحث ارتزاق پيش مي‌آيد در استان سيستان و بلوچستان اصل ۴۴ قانون اساسي جواب نمي‌دهد، بلكه دولت خودش بايد اينجا را بخش دولتي بداند و دو - سه كارخانه بومي با توجه به شرايط اقليمي و منطقه‌اي بزند كه در حركت اول اشتغال را براي مردم مهيا سازد. دولت دو كشتارگاه دام ايجاد كرد كه در اصل اشتباه بود چون وابسته است. اگر از پاكستان دام نيايد، كشتار هم محدود و قطع خواهد شد كه چنين هم شد و كشتارگاه ويرانه شد. يا قاچاقچيان دام، دام را گرانتر ازرقم خريد كارخانه خريداري كردند و آن را مستقيم به ساير استان‌هاي كشور قاچاق نمودند؛ در حاليكه توليد دام منطقه هم جوابگوي نياز كشتارگاه نبوده است.
وي مي‌افزايد: خوشبختانه براي كار و سرمايه‌گذاري در استان امنيت كافي وجود دارد،اكنون هم آدمهاي سرمايه‌دار فراواني در استان هستند كه ميل دارند سرمايه‌گذاري براي توليد انجام دهند. اما مشكلاتي دارند چون تنها امنيت نمي‌تواند همه كارها را انجام دهد،موضوع ديگر دريافت ماليات و عوارض همانند ساير شهرهاي برخوردار و بدون مشكل در اين استان است در حاليكه دولت بايد در نحوه دريافت ماليات ازفعالان اقتصادي اين استان نسبت به استان‌هايي همچون تهران، تبريز و اصفهان فرق قايل شود. برنامه‌هاي اين استان بايد مختص اين استان باشد و برنامه‌هاي ملي براي اينجا جواب نمي‌دهد. آن فرد سرمايه‌گذاري كه برابر با اصفهان، در سيستان و بلوچستان ماليات بدهد و قانون كار را اجرا كنند، هيچگاه فعالي اقتصادي‌اش به صرفه نخواهد شد چون كرايه حمل مواد اوليه را دو - سه برابربايد بپردازد و مشكلات اقامتي خود و نيروهاي متخصص را حل نمايد كه همچون شهرها و استان‌هاي در جه يك رفاهي نخواهد بود پس بايد براي اين استان مزيت‌هاي سرمايه‌گذاري ديگري مستقل از ساير استان‌ها تعريف كرد.
آقاي مرزيه ادامه مي‌دهد:اگر دو - سه امتياز خوب به استان بدهند، يقين بدانند كارخانه‌دار براي حضور در استان سر و دست خواهد شكست. نه تنها سيستان، كه در بلوچستان هم بايد نظر ويژه دولت را همراه خود داشته باشد. دولت بايد كارخانه‌هايي بسازد و سهام آن را به مرور به مردم يا سرمايه‌گذاران منطقه واگذار كند. اين نحوه كار شايد براي تهران و اصفهان و يزد مناسب نباشد ولي سيستان و بلوچستان داراي دهها سال عقب ماندگي است و كارهاي آن موقع بايد براي توسعه اين استان در پيش گرفته شود. سرمايه‌گذار بدون امتياز ويژه به استان نخواهد آمد.
دادستان انقلاب زاهدان ادامه مي‌دهد: نكته مهم ديگر اين است كه دامن زدن به اختلاف شيعه و سني براي سيستان و بلوچستان از زهر هم خطرناك‌تر است. به هر حال اهل سنت اينجا ايراني و وفادار به آب و خاك و آيين هستند.تفكر افراطي سپاه صحابه در پاكستان است، اما براي ايران نيست ضمن آنكه عدم تناسب شيعه و سني براي منطقه و كشور ايجاد مشكل مي‌كند و راه حل حفظ مردم در ااستان ايجاد كار است.
وي ادامه مي‌دهد: متاسفانه به دلايل مختلف ما در اينجا ابتدا آدمها را فقير مي‌كنيم و بعد به دليل فقر آنها مجبور به قاچاق مواد مخدر يا كالا و در حالت بدتر جذب گروههاي تروريستي مي‌شوند. بعضي از آنها
را دستگير وطبق قانون اعدام مي‌شوند و فرزندان و طايفه آنها بر ضد نظام فعاليت خواهند كرد اين چرخه خطرناك و باطل در اينجا بايد حذف شود.

وي مي‌گويد: فردي در استان به جرم حمل ۱۳۳ كيلو هروئين طبق قوانين كشوري محكوم به اعدام شد. اين مقدار هروئين هم رقم كمي نيست درحاليكه هر كس فكر مي‌كند دارنده آن بايد ميلياردر باشد. اما وقتي كه به خانه‌اش رفتيم فقر از سرو كول آن بالا مي‌رفت او يك حمال بود. براي كسي ديگر كار مي‌كرد، اما در باورهاي مردم اين منطقه قول و قسم مثل ناموس با اهميت است،حتي اگر جانشان در خطر باشد كه متاسفانه بارها هم چنين شده است.
وي ادامه مي‌دهد: من بارها گفتم اجراي احكام در استان را به كميسيون عفو استان بسپاريد. ما مي‌فهميم چه كسي متهم اصلي است و چه كسي بدبخت و فقير است كه از فقر دست به كار خلاف مي‌زند. در اين كميسيون ما مددكار اجتماعي داريم و بهتر مي‌توانيم مشكلات را حل كنيم. گاهي از طوايف كمك مي‌گيريم تعهد آنها به مراتب مشكلات را بهتر حل مي‌كند و مانع از تداوم كارهاي خلاف مي‌شود. ما دو سال است كه رتبه اول عفو را در سطح كشور داشتيم. سري به زندانهاي ما بزنيد يك يقه سفيد نداريم عمده آنها از فقرفرهنگي و اقتصادي به كارهاي خلاف قانون دچار شده‌اند.
دادستان انقلاب زاهدان ادامه مي‌دهد: به نظر مي‌رسد براي حل برخي از مشكلات و ايجاد رقابت، بايد نيروي انتظامي شمال و جنوب استان را جدا كرد و فرماندهي مرزباني شمال و جنوب را هم مستقل كرد. دو- سه واحد نيروي ضربت قوي داشته باشيم تا با اشرار مبارزه واقعي كنيم كه تعدادشان هم زياد نيست.
آقاي حسين اشرفي دبيرشوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان هم در خصوص راه‌هاي ريشه‌اي مبارزه با ورود مواد مخدر به گزارشگر اعزامي ما مي‌گويد: استان ما با وسعت فراوان ۲۸۹ كيلومتر مرزبا كشور افغانستان، ۹۲۱ كيلومتر با پاكستان و۳۷۰ كيلومتر ساحل در درياي عمان دارد.
وي ادامه مي‌دهد: پس اين استان به دليل بيشترين طول مرز با كانون‌هاي مرتبط با مواد مخدر بعنوان پيشاني خط مقدم و لايه نخست اقدامات مقابله‌اي نظام مطرح بوده و در اين راستا با بيشترين مشكلات و چالش‌هاي اجتماعي، امنيتي و نيز تروريستي مرتبط به مواد مخدر مواجه مي‌باشد.
وي مي‌گويد: نه براي كشور ما با اين طول مرز و نه براي هيچ كشورديگري امكان آن وجود دارد كه مرز را به گونه‌اي ببندد كه مواد مخدر به هيچ وجه نتواند وارد شود، پس بايد تقاضا در داخل را با فرهنگ سازي و رونق كار و تلاش مهار كرد همچنانكه در افغانستان با آن حجم توليد مواد مخدر، مصرف‌كننده كمتري دارد. مواد مخدري كه پس از سه بحران جهاني فقر و رشد جمعيت، نابودي محيط زيست و تهديدات هسته اي، بعنوان بحران چهارم و بزرگترين شوك هزاره سوم، سبب شده تا بالغ بر ۱۷۰ كشور در جهان با اين معضل دست و پنجه نرم كنند.
دبيرشوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر در استان سيستان و بلوچستان ادامه مي‌دهد: براساس آمارهاي منتشر شده از سوي سازمان ملل متحد سود خالص حداقل ۵۰۰ تا ۶۰۰ ميليارد دلار در سال ناشي از تجارت غير قانوني مواد مخدر با چرخش مالي ساليانه ۱۵۰۰ تا ۱۶۰۰ ميليارد دلار سبب شده است كه مواد مخدر در كنار اسلحه، نفت و تروريسم، بعنوان يك صنعت غير قانوني جايگاه ويژه‌اي را به خود اختصاص دهد.
آقاي اشرفي معتقد است: بر اين اساس نمي‌توان انتظار داشت از سوي ابر قدرت‌هاي جهان كه خود را حاميان حقوق بشر تلقي مي‌كنند براي مهار و كنترل اين پديده گام‌هاي اساسي برداشته شود. بعبارتي نيروهاي بيگانه غربي به سركردگي آمريكا هر چند با شعار مبارزه با تروريسم و مواد مخدر وارد افغانستان شدند، ليكن اندك زماني پس از اين حضور اشغالگرانه مشخص شد كه يكي از منويات آنها از اين تجاوز، باز كردن جبهه جديدي جهت افزايش فشارها بر جمهوري اسلامي ايران است. از اين رو نيز بود كه اولاً وضعيت توليد و تبديل مواد مخدر از سنتي به صنعتي به سمتي جهت داده شده تا با عرضه مواد مخدر پر خطر همچون كراك و دست بردن در قيمت مواد عرضه شده، الگوي مصرف به سمت اين قبيل مواد مخدر خطرناك كشانيده شود و از ديگر سو با اشاعه آن در داخل و همزمان گسيل دادن حجم وسيعي از مواد پيش ساز از مبادي مرزي جنوب شرق و به ويژه شمال غرب ضمن ايجاد نارضايتي در سطح جامعه و رو در رو كردن مردم با نظام، اقدامات چشمگير جمهوري اسلامي ايران
در مبارزه با مواد مخدر كه همواره مورد تحسين جهانيان و مجامع رسمي بين‌المللي خصوصاً‌ سازمان ملل متحد بوده را تحت الشعاع قرار دهند.
دبيرشوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان مي‌افزايد:نكته قابل توجه اينكه سطح زير كشت خشخاش در افغانستان در سال ۲۰۱۲ ميلادي نسبت به سال ۲۰۱۱ بالغ بر ۱۸ درصد و در قياس با سال ۲۰۰۱ يعني مقارن با ورود ائتلاف غربي به آن كشور ۱۹۲۵ درصد افزايش داشته و اين به معناي آن است كه كشت خشخاش ۱۹۲ برابر شده و به موازات آن حجم توليد ترياك و مشتقات آن نيز به همين نسبت رشد يافته است.
وي مي‌گويد: شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر در استان سيستان و بلوچستان با مشاركت كليه اعضاء در زمينه‌هاي مختلف همچون مقابله با ورود و عرضه مواد مخدر، فرهنگي و پيشگيري، درمان و كاهش آسيب و حقوقي اقدامات قابل توجهي را انجام داده است كه كشف مقدار ۸۵ تن انواع مواد مخدر از ابتداي سال ۹۲ تا پايان مهر ماه گذشته و افزايش ۳۱ درصدي كشفيات نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان از تلاش و كوشش فراوان دستگاههاي مقابله كننده با ورودو عرضه مواد مخدر به استان سيستان و بلوچستان و در نهايت كشور دارد.
وي مي‌افزايد: همچنين تعداد ۱۶۸۷ نفر از اشرار و قاچاقچيان دستگير و ۲۵ نفر نيز به هلاكت رسيده‌اند. همچنين در عملياتهاي كشف مواد مخدر و تعقيب قاچاقچيان در مدت ۷ ماه سال ۹۲ تعداد ۱۶۰ دستگاه خودرو و ۳۹ دستگاه موتور سيكلت توقيف شده است. در اقدامي ديگر طي سال جاري بيش از ۱۳ تن انواع مواد مخدر غير داروئي همزمان با روز جهاني مبارزه با مواد مخدر در استان امحاء گرديد.
آقاي اشرفي معتقد است: با توجه به لزوم سرمايه‌گذاري در عرصه پيشگيري از سوء مصرف از سوي كليه دستگاهها بالاخص مراكز آموزشي و فرهنگي كشور با هدف مشاركت همه جانبه در جهاد مقدس مبارزه با مواد مخدر و روان گردان‌ها، بعنوان يكي از رويكردهاي اصلي دبيرخانه شوراي هماهنگي مبتني بر سند جامع پيشگيري اوليه از اعتياد و بهره گيري از ظرفيت كليه مراكز علمي و فرهنگي كشور و نيز مشاركت دادن مساجد، روحانيت و سازمانهاي مردم نهاد به منظور تقويت آموزه‌هاي ديني نوجوانان و جوانان و ايجاد اهتمام اجتماعي عليه سوء مصرف مواد بيش از ۱۵ ميليارد و ۳۷۸ ميليون ريال از اعتبارات فرهنگي از ابتداي سال ۹۱ تا كنون به دستگاههاي عضو پرداخت شده است. برگزاري ۱۳۰ همايش، كارگاه و جشنواره با هدف پيشگيري از اعتياد و نيز برپايي كنگره سراسري رفتارهاي پر خطر در آبان امسال از ديگر اقداماتي است كه در زمينه فرهنگي و پيشگيري صورت گرفته است.
وي در خاتمه با گرامي داشت ياد و خاطره قريب به ۴ هزار شهيد و ۱۲ هزار جانباز عرصه مبارزه با مواد مخدر، ادامه مي‌دهد: هيچ كس از دوستداران كشور و نظام و جوانان عزيز، نمي‌خواهد شرايط كشور و استان و... در بخش مواد مخدر چنين باشد، اما همچنان كه گفته شد مرز تنها يك گذر گاه است و نمي‌توان پاي هر متر ديوار يك سرباز در مساحت بيش از ۱۵۰۰كيلومتر قرار داد كه در آن حالت هم مواد مخدر مي‌تواند به كشور وارد شود، بايد در داخل تقاضا را مهار كرد تا با هزينه‌هاي كمتر، بتوان در مرز هم كارهاي اساسي ترانجام داد.
*مواد مخدر و اعتياد به آن، بلاي خانمانسوز جوامع بشري است كه هيچ كشوري، حتي امنيتي‌ترين كشورها و تحت الحفظ‌ترين مرزها در قلب قاره‌ها نيز از نفوذ آن در امان نبوده و نيستند و همچون موادي شيطاني از هر لايه‌اي عبور مي‌كند تا به دست مصرف كننده‌اش برسد!
* متاسفانه قاچاق مواد مخدر به يك صنعت و تجارت دائمي اما زيرزميني و نامرئي تبديل شده است و با توجه به سود فراوان اين "تجارت- جنايت" هر روز هم بر دامنه وخامت اوضاع افزوده مي‌شود
*آقاي حسين اشرفي دبيرشوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان:۴ هزار شهيد و ۱۲ هزار جانباز عرصه مبارزه با مواد مخدر، نشان مي‌دهد كه دلسوزان ايران و نظام نمي‌خواهند شرايط كشور و استان و... در بخش مواد مخدر چنين باشد، بايد در داخل تقاضا را مهار كرد تا با هزينه‌هاي كمتر، بتوان در مرز هم كارهاي اساسي‌تر انجام داد
*آقاي محمد مرزيه دادستان انقلاب زاهدان: در زندان‌هاي ما يك يقه سفيد پيدا نمي‌كنيد، همه از فقير‌ترين آدم‌ها هستند كه عليرغم بار چند ميلياردي مواد مخدر، به نان شبشان هم محتاجند، بايد براي اينها كار مناسب ايجاد كرد تا به دليل احتياج گرفتار قاچاقچيان بزرگ نشوند .
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcgny9t.ak9tn4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

سیستانا
ممنون از گزارش خوبتان. واقعا درست گفته اید. من هم شاهد از دست رفتن پدر خانواده ای بسیار بسیار فقیر به علت اعدام به جرم مواد مخدر بودم . خانواده ای که چندین بچه داشت. پسر بچه هایی بسیار درس خوان اما فقر و فلاک در چهره هر کدام مشهود بود. هر وقت آنان را میدیدم دلم پر از درد می شد. فکر می کردم با این همه استعداد اگر امکانات مناسبی داشتند چقدر آینده و سرنوشت آنان متفاوت بود! لعنت به مافیای مواد مخدر. لعنت!