تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۱۶
مهمترین خواسته های فرهنگیان سیستان و بلوچستان از وزیر آموزش و پرورش؛

ساخت یک بیمارستان تخصصی ویژه فرهنگیان /حفظ جایگاه و شأن واقعی معلمان

طی سفر یکروزه وزیر آموزش و پرورش به سیستان و بلوچستان فرهنگیان استان خواسته ها و مشکلات خود را مطرح نمودند.
مهمترین خواسته های فرهنگیان سیستان و بلوچستان از وزیر آموزش و پرورش
مهمترین خواسته های فرهنگیان سیستان و بلوچستان از وزیر آموزش و پرورش
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از خط اول ، وزیر آموزش و پرورش در جمع روسای آموزش و پرورش،خانواده شهدا و فرهنگیان و بازنشستگان حضور یافت و به نمایندگی سه نفر از فرهنگیان مهمترین خواسته های قانونی خود را مطرح نمودند و خواستار پیگیری آنها از سوی وزیر آموزش و پرورش شدند.
زهرا مسعودی فرهنگی شاغل در ناحیه ۲زاهدان
-از مهمترین خواسته های فرهنگیان حفظ جایگاه و شأن واقعی معلمان و تکریم فرهنگیان می باشد.چرا که شایسته تکریم می باشند
۲- ارتقای وضعیت معیشتی این قشر دلسوز و بی ریای جامعه و رفع تبعیض بین حقوق فرهنگیان و کارمندان سایر ارگانها وهم ترازی از نظر فوق العاده های ویژه وبهره وری ودریافت تسهیلات رفاهی به مناسبتهای مختلف از خواستهای موکد همکاران می باشد
۳- اختصاص تسهیلات ویژه و افزایش حقوق معلمین چند پایه با هدف ایجاد انگیزه در ماندگاری در مقطع ابتدایی از ضروریات است
۴- جناب آقای دکتر فانی اگر چه جوانان و نوجوانان ما در اقصی نقاط کشور فرهنگ ایثار و شهادت را در کتابها مطالعه می کنند اما جوانان استان ما همچنان پیوسته مشق شهادت می کنند لذا ضروریست امنیت جانی فرهنگیان در مناطق محروم و جنوب استان تأمین گردد و تدابیری جدی برای ایجاد انگیزه به منظور جذب و نگهداشت نیروی انسانی در این مناطق اندیشیده شود. به ویژه که نا امنی های اخیر باعث ایجاد نگرانی فرهنگیان خواهرنیز گردیده است.
۵- تجمیع بیمه ها، تجمیع صندوق های بازنشستگی طبق ماده ی ۱۱۳ قانون مدیریت خدمات کشوری و اصلاح تعرفه های پرداخت خسارت
۶- حمایت از تشکل های غیر دولتی و صنفی معلمان کشور
۷- اصلاح تفاوت تطبیق در احکام که بعد از اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری موجب بی عدالتی در حقوق دریافتی همکاران دارای سنوات و مدارک بالا شده است.
۸- ساخت یک بیمارستان تخصصی ویژه فرهنگیان استان با وجود اینکه فضا برای ساخت چندین سال است که موجود بوده و این امر در دستور کار قرار گرفته، امّا به تدریج از گردونه اقدام خارج گردیده است.
۹- اعمال اولویت استخدام فرزندان فرهنگیان بصورت قانونمند پس از بازنشستگی یکی از والدین
۱۰- تداوم طرح بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان با سنوات و پاداش ارفاقی بویژه برای همکاران متقاضی دارای شرایط خاص
۱۲- توسعه و تجهیز هنرستانهای فنی و حرفه ای و کارودانش با توجه به برنامه ی جذب ۷۰ درصدی دانش آموزان پایه اوّل متوسطه
۱۳- ایجاد و گسترش مدارس شبانه روزی در مناطق محروم با هدف اجرای عدالت آموزشی بر مبنای سند تحول بنیادین
۱۴- حمایت از سازمان دانش آموزی بعنوان سازمان فعال و پویا و تأثیر گذار در ارتقای خود باوری و مشارکت جویی دانش آموزان
۱۵- برنامه ریزی مدون برای ادامه تحصیل فرهنگیان منطبق بر آموزشها و علم نوین در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و بالاتر
۱۶- تخصیص تسهیلات ویژه رفاهی برای زنان سرپرست خانوار بویژه* مسکن و نقل و انتقالات
احمدبختیاری فرهنگی شاغل در ناحیه یک زاهدان
جناب آقای وزیر! این استانی که اکنون سعادت محضر نشینی جناب عالی را در آن داریم دارای۳۲ اداره و مدیریت منطقه و شهرستان ، بامساحت ۱۸۷۵۰۲ کیلومتر مربع یعنی۵/۱۱ درصد از جغرافیای ایران همیشه سر بلند ، وسیعترین استان کشوراست بطوریکه شمالی ترین مدرسه(توابع شهر نیمروز) و جنوبی ترین مدرسه(توابع زرآباد کنارک) از هم ۱۳۰۰ کیلومتر فاصله دارد ، دارای ۱۱۰۰ کیلومتر مرز خاکی با دو کشور افغانستان و پاکستان و ۳۰۰ کیلومتر مرز آبی مشترک با دیگر کشورهای همسایه است ،فاصله جنوبی ترین نقطه استان با مرکز استان ۹۰۰ کیلومتر ، دارای تعداد۴۷۲ ۵۹۱ دانش آموز با نرخ ماندگاری ۳۴ درصد ، نسبت میانگین دانش آموز با معلم در این استان حدودا هر ۲۳نفردانش آموز۱معلم می باشد در حالیکه میانگین کشوری حدودا هر ۱۸ دانش آموز یک معلم است ودر واقع همین بخش از ویژگی های استان بدون در نظر گرفتن مشکلات عمومی فرهنگیان کشور و دستگاه عظیم تعلیم و تربیت مضافا و فی نفسه هزینه ها و مشکلات عدیده ای را برای همکاران و ناوگان اجرایی و مدیریتی استان تحمیل نموده به عبارتی با توجه به اینکه بخشی از منابع ، درآمد مالی و حقوق نیروی انسانی است عملا مدیریت بر منابع که از شعار های اساسی حضرت عالی است امکان پذیر نیست و به دلیل وجود ویژگی های یاد شده و مزید بر آن عدم امنیت جانی فرهنگیان استان منابع قربانی فرایند می شود و منجر به کاهش انگیزه ی نیروی انسانی و در نتیجه موجب کاهش بازدهی می گردد ؛ رشد شاخص های بی سوادی ، ترک تحصیل، خط فقر، اعتیاد ، حِرَف کاذب و زیانبار و نیروی انسانی نا کافی ، استان را از نظر رتبه بندی در پایین ترین سطح کشوری قرار داده است.

IMG_1163قرار گرفتن این استان در ردیف محروم ترین استان ها و به تبع آن نبود فرهنگ مشارکت مردمی می طلبد تا سرانه های مدارس و دانش آموزی به صورت خاص و ویژه دیده شود .
در چنین فرصتی جا دارد تا از مدیرکل پر تلاش استان جناب آقای نخعی که با شعار اصلاح فرایندها و حسن استفاده از همه ی ظرفیت ها با رویکرد تیمی به مبارزه با مشکلات پرداخته و تلاش فراوانی در ایجاد فرصت ها و توسعه ی آموزشی و پرورشی نموده اند ، قدردانی نماییم . علی ایحال نگاه ویژه به آموزش و پرورش این استان و خواستگاه های ضروری آن در تامین و تخصیص اعتبارات فوق العاده و مضاعف در سطح ملی ،اختصاص سهمیه استخدام نیروی انسانی کارا ،ارتقای سهمیه ی پذیرش دانشگاه فرهنگیان ، اختصاص اعتبارات ویژه جهت ساخت ، تعمیر و تجهیز فضاهای آموزشی ، تو جه خاص به امر سواد آموزی و ایجاد نگرش و عزم ملی در همه ی عرصه ها خصوصا ویژه نگری در طرح رتبه بندی معلمان این استان از سوی مقام عالی وزارت مورد انتظار است .
سرور ارجمند و مهندس ارشد نظام توسعه و تحول در آموزش و پرورش ، وزیر محترم : علی رغم کم شانسی دولت تدبیر و امید در کاهش بودجه سالانه و درآمد ارزی و مسائل منطقه ای و فرا منطقه ای ؛ از تلاش حضرت عالی و نمایندگان محترم در تحقق و نزدیک شدن به اهداف بند ۱۰ و ۱۱ سند تحول که از دکترین های جناب عالی در مسیر ارتقای شان و منزلت معلمی است ، قدردانی می نماییم .
با همه این دستاوردها گلایه های صنفی فرهنگیان عزیز از فقرنیست بلکه از فرق است ، ازتفاوتهایی است که روح معلم را آزار میدهد و او را از انگیزه باز می دارد ، این تفاوتها در دو بخش جهت استحضار عالی تقدیم می گردد:
الف ) مزایای دریافتی کارکنان دستگاه های غیر از آموزش و پرورش :
مزایای دریافتی کارکنان دستگاههای اجرائی غیر از آموزش و پرورش
ردیف عنوان دستگاه عنوان پرداختی محدوده زمانی مبلغ
۱ علوم پزشکی -بیمارستان کلینیک ویژه ماهیانه ۷۰۰۰۰۰ تومان
۲ تمام ارگان ها حق لباس سالیانه ۴۰۰۰۰۰ تومان
۳ تمام ارگان ها حق مسکن ماهیانه ۱۰۰۰۰۰ تومان
۴ تمام ارگان ها حق ایاب و ذهاب سالیانه ۶۰۰۰۰۰ تومان
۵ تمام ارگان ها کارانه مقطعی ۹۰۰۰۰۰ تومان
۶ ثبت اسناد حق ثبت مقطعی ۱۲۰۰۰۰۰تومان
۷ تمام ارگان ها پاداش پایان سال سالیانه یک حقوق کامل
۸ تمام ارگان ها اضافه کار ماهیانه ۱۲۰تا۱۷۰ ساعت
۹ تمام ارگان ها حق مهد کودک خانم ها ماهیانه سال ۹۳=۷۶۰۰۰ تومان
ب) قوانین معطل مانده که عبارتند از :
بند۳ ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری
موضوع : فوق العاده سختی کار و کار در محیط های غیر متعارف
باتوجه به شرایط سخت محیط کاری فرهنگیان در این استان ، فوق العاده سختی کار این استان همانند سایر استانها در نظر گرفته شده است . پیشنهاد می شود در این زمینه تجدید نظر گردد .
حداقل امتیاز سختی کار ۱۲۰ و حداکثر امتیاز سختی کار ۱۰۰۰ می باشد که این امتیاز برای فردی که در بهترین منطقه از مناطق کشور خدمت می کند با منطقه ای که بدترین شرایط در منطقه ای مثل بم پشت خدمت می کند یکسان می باشد .
بند۶ ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری
موضوع : فوق العاده کار آیی و عملکرد
فوق العاده کارایی (۷۰% کارکنان ) در اکثر دستگاههای اجرایی پرداخت می شودکه فرهنگیان از مزایای این قانون بهره مند نیستند .
بند۷ ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری
موضوع : هزینه سفر و ماموریت روزانه
هزینه سفر کارکنان انتقالی بر اساس احکام حقوقی سال ۸۷ پرداخت می گردد که با توجه به هزینه های جاری پیشنهاد می شود بر اساس آخرین حکم سال انتقال پرداخت گردد.
درصد کلی سطح درصد توضیحات
بر اساس نمره ارزشیابی و رتبه بندی آن حداکثر تا ۲۰% متوسط ۳۰% ۲۰% حقوق ثابت فرد
خوب ۵۰%
عالی ۷۰%
بند۱۰ ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری
موضوع : فوق العاده ویژه
علیرغم مواد قانونی فوق العاده ویژه (۲۵% کارکنان یا مشاغل)در آموزش و پرورش پرداخت نمی گردد . که این رقم ریالی در برخی دستگاهها معادل ۵۰% حقوق ثابت و فوق العاده های مستمر قابل پرداخت است .
ماده ۶۹ قانون مدیریت خدمات کشوری
موضوع : فوق العاده بهره وری
فوق العاده بهره وری علیرغم مواد قانونی در آموزش و پرورش پرداخت نمی گردد .
از محل اعتبارات مربوط به اصلاح ساختارها ، فن آوری ، نیروی انسانی و واگذاری امور.
عدم ماندگاری نیرو در مناطق محروم
موضوع : حذف مزایای مناطق محروم با اعمال قانون مدیریت خدمات کشوری
علیرغم اینکه قانون مدیریت خدمات کشوری در بخش حقوق و مزایا نسبت به قانون استخدام کشوری در افزایش حقوق کارکنان بسیار موثر بوده است ولی حقوق و مزایای از قبیل : جذب مناطق محروم – محرومیت روستا – پاداش یک ماه مرخصی و پاداش یک ماه مناطق محروم که بر اساس قانون استخدام کشوری در مناطق محروم پرداخت می گردید موجب عدم نگهداشت نیرو در مناطق محروم گردیده که در این راستا افرادی دو سال آخر خدمت خود را در مناطق محروم انتقال می شدند و یا کارکنان این استان سعی می کردند در همین استان بازنشست شوند ولی در حال حاضر حقوق بازنشستگی همکار فرهنگی در دورترین روستای این استان با مناطق یک تهران هیچ فرقی ندارد.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcbs9b0.rhbzspiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما