تاریخ انتشار :دوشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۰۸
بندر چابهار به عنوان یک بندر اقیانوسی از ظرفیت زیادی برای سرمایه‌گذاری در بخش های مختلف برخوردار است.
بندر چابهار برای سرمایه گذاری های کلای اقتصادی ظرفیت بالایی دارد/علاقه ژاپنی ها جهت سرمایه گذاری در چابهار
بندر چابهار برای سرمایه گذاری های کلای اقتصادی ظرفیت بالایی دارد/علاقه ژاپنی ها جهت سرمایه گذاری در چابهار
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل چهاربهاران، بندر اقیانوسی چابهار ماههای اخیر میزبان هیئت های تجاری کشورهای مختلف بوده است، کشورهای هند، افغانستان، پاکستان، چین، اندونزی، ژاپن و دیگر کشورهای اروپایی ابراز تمایل برای سرمایه‌گذاری در این بندر را کرده اند.
در روز گذشته سفیر ژاپن از نوار ساحلی بریس، بازدید سایت پتروشیمی ، اسکله شهید بهشتی و دیدار و جلسات با مدیر کل منطقه ازاد و فرماندار ویژه چابهار داشته است.
کوجی هاندا سفیر ژاپن در دیدار با فرماندار چابهار با اشاره به منع تردد سرمایه گذاران ژاپنی به ایران اظهارکرد: با یرداشته شدن محدودیت تردد سرمایه گذاران ژآپنی به جمهوری اسلامی ایران ، درصدد هستیم از این فرصت استفاده کرده وبه مطالعه فرصتهای سرمایه گذاری در ایران بپردازیم.
هاندا با تاکید بر اهمیت ژئوپولیتیکی ایران در ترانزیت کالا گفت: بندر چابهار موقعیت استثنایی در کشور ایران دارد و به ما ماموریت داده شده از پتانسیلهای موجود برای تشویق سرمایه گذاران ژاپنی برای توسعه این بندر مهم استفاده نمائیم.
سفیر ژاپن مشارکت سرمایه گذاران ژاپنی در فازهای عسلویه را یاد اور شد و تاکید کرد: پیشینیه حضور ژاپنی ها در طرح های توسعه ایران منجمله عسلویه دیگر سرمایه گذاران ژاپنی را علاقمند به حضور در سایر نقاط این کشور نمود.
کوجی هاندا ماموریت دیگر از اقدامات هیئت ۱۲ نفره ژاپنی را شناسایی موقعیتهای ایجاد کارخانه و زمینه های مختلف اقتصادی عنوان نمود.
فرماندار ویژه چابهار: مشوق‌های اقتصادی دولت در چابهار موجب جذب سرمایه‌گذاران شده است
احمد علی موهبتی گفت: مهم‌ترین ویژگی چابهار وجود استعدادهای خدادادی در منطقه برای ایجاد بستر مناسب جهت مرتفع کردن بسیاری از نیازهای اساسی کشور می باشد.
وی افزود: زمینه‌های مناسب سرمایه‌گذاری در بخش‌های شیلات، صادرات، واردات و گردشگری این منطقه را به عنوان قطب اقتصادی کشور در آینده نزدیک معرفی خواهد کرد.
وی تاکید کرد: مهم‌ترین توانمندی در چابهار وجود خود دریاست، توسعه بنادر، ظرفیت گردشگری سواحل می‌تواند اشتغالزایی فراوانی را در سطح منطقه ایجاد کند.
این منطقه یکی از مناطق و قطب‌های اقتصادی دنیا است و پل ارتباطی ایران با کشورهای آسیای‌میانه است.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcaauni.49na015kk4.html
منبع : چهاربهاران
نام شما
آدرس ايميل شما