تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۳۴
گزارش خط اول از تلاش گران و کارآفرینان حوزه اقتصاد مقاومتی در سیستان و بلوچستان

از پرورش دهنده مرغ و طیور تا خودکفایی بانوان سیستانی+تصاویر

موضوع اقتصاد مقاومتی، تدبیری هوشمندانه از سوی مقام معظم رهبری است که مفهوم مقاوم سازی، بحران زدایی و ترمیم ساختارها و نهادهای فرسوده و ناکارآمد موجود در اقتصاد را در خود دارد.
گزارش خط اول از تلاش گران و کارآفرینان حوزه اقتصاد مقاومتی در سیستان و بلوچستان
گزارش خط اول از تلاش گران و کارآفرینان حوزه اقتصاد مقاومتی در سیستان و بلوچستان
به گزارش سرویس اقتصادی عصر هامون به نقل از خط اول ،کارآفرینی به معنای خلاقیت در کار و ایجاد فرصت های جدید اقتصادی و تولیدی و خلق ارزش جدید با خطرپذیری در منابع مالی، از عوامل رشد و شکوفایی اقتصادی است، زیرا کارآفرینی در یک جامعه و اقتصاد به معنای پویایی و بالندگی است. جامعه ای که در بستر کارآفرینی حرکت می کند، جامعه زنده و پویا و فعال است. از این رو به سادگی و آسانی می تواند همه مشکلات و فشارهای بیرونی و درونی را تحمل کرده و پشت سر بگذارد.
جامعه کارآفرین، از آستانه تحمل بسیار بالایی برخوردار است، زیرا خطرپذیری در آن بسیار بالا و در عین حال امری طبیعی و عادی تلقی می شود، از این رو دارای اقتصادی مقاومتی خواهد بود.
در همین خصوص خبرنگار خط اول با تعدادی از کارآفرینان و فعالان حوزه اقتصاد مقاومتی گفتگو نموده تا برای جوانان و جویندگان کار و در راستای حمایت از تولید ملی و سرمایه انسانی ارزشمند آن سودمند و تاثیرگذار باشند.
 
IMG_2608
پرورش بیش از ۱۰۰۰ مرغ و طیور خانگی توسط کارآفرین زاهدانی
محمد اکبر پور کارآفرین زاهدانی ساکن زاهدان و حدود ۴ سال است که از طریق پرورش طیور در منزل اشتغالزایی می نماید.
اکبر پور گفت : به این کار علاقه دارم و به همین دلیل در کارم موفق هستم و در اینجا حدود ۲۰۰۰ بلدرچین،۱۰۰ عدد کبک،۲۰۰ عدد مرغ و عدد بوقلمون۶۰ را پرورش می دهم و از این طریق امرار معاش می نمایم.
وی می گوید: بر مبنای دستور مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی را باید گسترش دهیم و خودکفا شویم و وابسته به کشورهای خارجه نشویم و اقتصادی فکر و برنامه ریزی کنیم و اگر در این زمینه کسی پشتکار داشته باشد قطعا موفق خوهد بود.
IMG_2597
بانوی سیستانی در عرصه های تولیدی و اقتصادی نقش موثری ایفا کرد
راضیه سرور بانوی سیستانی است که در راستای اقتصاد مقاومتی با سرمایه ای اندک توانست در عرصه های تولیدی و اقتصادی به همراه همسرش نقش موثری را ایفا کند.
وی گفت:مدت سه سال است که به کار پخت و پز محلی مشغول می باشم این هنر را از مادرم آموختم قبلا این کار را در منزل انجام میدادم اما الان مدت ۲ سال است که از طرف میراث فرهنگی در زاهدان به من مکان داده شده و اینکار را انجام می دهم.
این بانوی پرتلاش درباره تولیدات خود گفت:در اینجا مشغول به پخت و پز کشک و آچار،لندو،برک،چلبک،قلیفی و کلوچه می باشم که از سنت های قدیم سیستان است.
IMG_1383-225x300
مردم روستای پیران شهرستان نیمروز خودکفا شدند
ام البنین قیصری مقدم بانوی کارآفرین و زحمتکش سیستانی دارای ۴ فرزند می باشد و همسرش نیز در بستر بیماریست.
او که ساکن روستای پیران شهرستان نیمروز است برای کسب روزی حلال و تامین معاش با راه اندازی کارگاه ریسندگی نخ تمامی بانوان این روستا را مشغول به کار نمود.
۱۵۰ نفر و یا بیشتر، از کودک ۵ ساله گرفته تا خانمهای مسن در منازلشان مشغول به این کار می باشند بدین صورت که او پشم ها را تحویل خانمهای روستا داده و آنها تبدیل به نخ می نمایند و او آنها را با کمک عده ای تبدیل به فرش و قالی می نماید و یا نخ ها را برای فروش تحویل به کارگاههای دیگر میدهد و از اینکار هزینه ای دریافت می نماید و متقابلا به خانمهای روستا نیز هزینه ای را می دهد.
انتهای پیام/0720
https://www.asrehamoon.ir/vdcenz8f.jh8evi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما