تاریخ انتشار :سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۳۹
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان:

با بصیرت سیاسی جلوی ورود نفوذی ها گرفته می شود

مدرس علوم سیاسی و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گفت: اگر کسی بصیرت سیاسی داشته باشد می تواند جلوی نفوذی ها را بگیرد و در چارچوب ارزش های نظام عمل کند.
با بصیرت سیاسی جلوی ورود نفوذی ها گرفته می شود
با بصیرت سیاسی جلوی ورود نفوذی ها گرفته می شود
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون ،ضیاء خزایی در گفت و گو با خبرنگار ما با بیان اینکه استقلال یکی از شعارهای انقلاب است، اظهار داشت: استقلال به معنای این است که ما بتوانیم روی پای خود بایستیم و تحت سیطره و نفوذ دیگران نباشیم بلکه خودمان بتوانیم برای امورات کشورمان تصمیم بگیریم و به آن حد از بلوغ فکری رسیده باشیم که بتوانیم تصمیمات را خود اتخاذ کنیم.
عمل به دستورات رهبر انقلاب مانع ورود نفوذی ها می شود
وی با بیان اینکه برای رسیدن به این مهم باید طبق قانون اساسی رفتار کرد و نفوذی را از غیر نفوذی تشخیص داد، گفت: اگر بر اساس قانون اساسی که میثاق ملی ما بشمار می آید عمل کنیم و از طرفی بر اساس دستورات مقام معظم رهبری گام برداریم، طبیعی است که کسی نمی تواند در نظام جمهوری اسلامی ایران ورود و نفوذی داشته باشد.
این مدرس علوم سیاسی در خصوص اعتماد به آمریکا بیان داشت: ما با هر کشوری که بخواهیم ارتباط برقرار کنیم چه آمریکا باشد چه کشور دیگری باید بر اساس یک سری اصول و قانون اساسی عمل کنیم.
اگر رابطه با کشوری مصالح عمومی مردم و نظام را زیر سوال برد قطع رابطه کنیم
وی یکی از این اصول را تامین مصالح عمومی کشور عنوان کرد و افزود: اگر روابطی که ایجاد می کنیم با معیارها یا ارزشهای انقلاب مان مطابقت داشته باشد ما با هر کشوری ارتباط برقرار کنیم اما اگر می بینید که ایجاد رابطه با یک کشور که مصالح عمومی مردم و نظام را زیر سوال می برد خوب این ارتباط برقرار نشود، بهتر است زیرا معیار ما مسائل حقوقی و مسائل نظام است که مطابق این ما می توانیم ارزیابی کنیم که آیا این رابطه درست است یا نه.
خزایی با اشاره به وجود برخی از نفوذی ها در صدر اسلام نیز گفت: در صدر اسلام هم بحث نفوذ وجود داشته است که نمونه آن موضوع مسجد ضرار و افرادی است که از دین و قرآن سو استفاده می کردند زیرا ظاهرشان با باطنشان یکی نبود.
لازم به ذکر است که خلاصه داستان مسجد ضرار از این قرار است که گروهى از منافقان نزد پیامبر (ص) آمدند و از آن حضرت خواستند که به آنان اجازه دهد تا مسجدى در میان قبیله بنى سالم (نزدیک مسجد قبا) بسازند تا افراد ناتوان و بیمار و پیرمردان از کار افتاده در آن نماز بگزارند. همچنین از آن حضرت تقاضا کردند که شخصا به آن مسجد آمده و اقامه نماز فرماید؛ تا این که آیات 107 تا 110 از سوره توبه بر پیامبر اکرم (ص) نازل شد و پرده از اسرار کار آنها برداشت، و به دنبال آن پیامبر اسلام (ص) دستور داد مسجد مزبور را آتش زنند، و بقایاى آن را ویران کنند.
وی در تکمیل این مطلب ادامه داد: این اقدام پیامبر(ص) نشان از آن دارد که ایشان اجازه ندادند از ارزش های دینی بر علیه دین استفاده شود لذا این مهم می تواند در هر دوره ای تکرار شود.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد زاهدان بیان کرد: نفوذ اگر در چارچوب میثاق ملی ما که همان قانون اساسی است، نباشد یا در راستای دستورات مقام معظم رهبری پیش نرود می تواند راهی برای ورود نفوذی ها تلقی شود.
وی اظهار داشت: نظام باید همیشه بیدار باشد، سیستم را پالایش، ارزیابی و بررسی کند و براساس آن تصمیم مجدد بگیرد زیرا اینها ویژگی هایی است که باعث می شود یک نظام پویا باشد و همیشه خود را ارزیابی و پالایش کند.
با بصیرت سیاسی جلوی ورود نفوذی ها گرفته می شود
خزایی در خصوص جلوگیری از ورود نفوذی ها به انقلاب اسلامی بیان داشت: مقام معظم رهبری بحث بصیرت را مطرح می کنند به این علت که بصیرت افزایی بسیار مهم بوده زیرا اگر کسی بصیرت سیاسی داشته باشد می تواند در واقع جلوی نفوذی ها را بگیرد و در چارچوب ارزش های نظام عمل کند از اینرو اگر این مسائل، تحولات منطقه و جهانی یا مصالح نظام را بشناسیم می توانیم براساس اینها تصمیم گیری و ارزیابی کنیم.
وی با اشاره به اینکه شورای نگهبان باید جلو ورود نفوذی ها به مراکز تصمیم گیری و مهم را بگیرد، افزود: در تمام کشورها شورایی بنام شورای قانون اساسی داریم و بر اساس آن نیزدر ایران هم شورای نگهبان وظیفه دارد که هم از لحاظ انطباق قوانین و مقررات با احکام شرع با قانون اساسی و هم در واقع نظارت بر بحث انتخابات و ارزیابی کاندیداها را داشته باشد، لذا اگر شورای نگهبان به درستی به وظیفه خود عمل کند می تواند جلوی ورود نفوذی ها را بگیرد.
گزارش: نجمه خسروپرست
انتهای پیام/4382
https://www.asrehamoon.ir/vdcf1mdc.w6dytagiiw.html
منبع : پایگاه خبری زاهدانه
نام شما
آدرس ايميل شما