تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۳۷
یک زوج زاهدانی با پشتکار بالا توانستند زمینه اشتغالزایی برای 52 نفر از افراد جویای کار را فرهم کنند.
شهد شیرین کارآفرینی با پرورش زنبور عسل/ اشتغالزایی برای 52 نفر به همت زوج زاهدانی
به گزارش خبرنگار اقتصادی عصرهامون، وقتی تهاجمات دشمن برای توقف روند پیشرفت انقلاب اسلامی بیش از هر زمان دیگری بر عرصه اقتصادی متمرکز شد مقام معظم رهبری راه مقابله با این توطئه و نقشه دشمنان در بخش اقتصادی را در اقتصاد مقاومتی عنوان کرده و بر ضرورت اجرای آن تأکید کردند. بگونه ای که کارآفرینان بسیجی زیادی در سراسر کشور از همان روزهای اولیه در سال 1389 به ندای رهبر خویش لبیک گفته و در عرصه کارهای زود بازده اقتصادی از پرورش زنبور عسل، داروهای گیاهی و ترشی گرفته تا پرورش بلدرچین و شتر مرغ و غیره روی آوردند.

تلاش برای ورود در این عرصه مرد و زن نمی شناسد، وقتی پشتکار باشد و تکیه بر توان داخلی، آن وقت است که می توان اقتصاد مقاومتی را به مرحله اجرا رساند، نمونه آن هم یک زوج کارآفرینان در شهرستان زاهدان است که فعل خواستن را صرف کرده و با اعتقاد به اصل «ما می توانیم» این روزها به پرورش زنبور عسل و کارهای هنری گل سازی و تابلو سازی روی آورده اند.

گرچه هدف این زوج ایجاد اشتغالزایی برای افراد جویای کار و کسب درآمد از این طریق است اما این جمله تلنگری برای مسئولان است که به ایجاد اشتغال با اقتصاد مقاومتی اعتقادی نداشته و دست روی دست گذاشتند تا آمار بیکاری روز به روز افزایش یابد.

عصمت فیروزکوهی یکی از بانوان پرتلاش زاهدانی است که با حمایت های همسرش توانسته در عرصه پرورش زنبورداری و کارهای هنری نظیر گلسازی و تابلوسازی موفق عمل کند و زمینه اشتغالزایی را برای بیش از 52 نفر جوان جویای کار فراهم کند.
 

این کارآفرین موفق در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی عصرهامون اظهار داشت: همسرم سابقه 25 ساله در پرورش زنبور عسل دارد از همین رو با حمایت های وی توانستم در این راه گام بردارم و در کنار کارهای هنری به پرورش زنبور عسل بپردازم.

وی ادامه داد: همسرم در زمینه پرورش عسل برای 32 نفر شغل ایجاد کرد، من هم برای بیش از پنج نفر اشتغالزایی ایجاد کردم به گونه ای که در این میان با تشکیل کلاس های هنری و آموزش به کارآموزان توانستم زمینه اشتغال برای 15 نفر را در عرصه کارهای هنری فراهم کنم.
 

فیروزکوهی با اشاره به مناسب بودن بازار فروش محصولات بیان کرد: ميزان درآمد بستگی به تعداد كلنی های موجود در زنبورستان را دارد اما عسل تولید شده دست رنج خود را با حمایت های ویژه همسرم علاوه بر شهرهای سیستان وبلوچستان به استان های تهران، کرمان، بیرجند، مشهد، کرج و غیره نیز ارسال می کنم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ورود به این عرصه سرمایه اندکی نیاز دارد، گفت: جوانانی که جویای کار هستند و از بیکاری گله مند، می توانند به این شغل روی آورند و با آموزش‌هایی که از طریق کتاب‌ها، CDهای آموزشی و مستندات زنبور عسل به کار پرورش زنبور عسل بپردازند.

وی یکی از مشکلات سد راه کارآفرینان پرورش زنبور عسل را عدم حمایت مسئولان به شکل مطلوب عنوان کرد و ادامه داد: برای انتقال زنبورها از شهری به شهر دیگر مشکلات زیادی داریم، همچنین برای صادرات محصولات خود به خارج از کشور نیز شرایط بسیار سخت است که می طلبد مسئولان از کارآفرینان این عرصه حمایت کنند تا بتوانیم با شرکت در نمایشگاه ها و غرفه ها محصولات خود را معرفی و وارد بازار صادرات کنیم.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdch-6nw.23nxidftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها