تاریخ انتشار :جمعه ۲۳ تير ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۱۳
محرومیت مردم 30 روستای بخش مرکزی قصرقند از داشتن راه های مواصلاتی به معضل بزرگ این منطقه تبدیل شده است.
۳۰ روستای بخش مرکزی قصرقند از راه مواصلاتی محروم هستند/ سهم مردم روستا از راه آسفالت فقط کمتر از ۱۰ کیلومتر است
به گزارش عصر هامون، به نقل از چهاربهاران، سعید عیسی نیا گفت: بخش مرکزی قصرقند به دو قسمت تقسیم می شود که در قسمتی از آن 30 روستا با جمعیت بالای 10 هزار نفر در حاشیه و بستر رودخانه کاجو قرار گرفتند و از داشتن راه های دسترسی آسان به دیگر نقاط از جمله مرکز محروم هستند.
وی افزود: تنها راه های مواصلاتی این روستاها که به طول 65 کیلومتر است، از مسیر بسیار دشوار کوه های صعب العبور منطقه و بستر رودخانه کاجو می گذرد و مردم این 30 روستا را با مشکلات فراوان مواجه کرده و این مشکل سبب شده است تا دو سوم جمعیت دختران این مناطق به دلیل نبود راه های مواصلاتی آسان، از آموختن علم و دانش باز بمانند.
عیسی نیا با تأکید مجدد، به این که بازماندگان از تحصیل رو به افزایش است گفت: مسئولان باید به این موضوع به طور جدی توجه کنند و به دنبال رفع این مشکل باشند زیرا در صورت ادامه بی توجهی آمار بازماندگان از تحصیل به ویژه دختران در این منطقه بازهم افزایش پیدا خواهد کرد.
وی تصریح کرد: بخش مرکزی قصرقند در سال های گذشته از بسیاری امکانات محروم بوده است که از آن جمله می توان به بهداشت و درمان اشاره کرد که با پیگیری ها ، پس از 37 سال دو باب خانه بهداشت در روستاهای پادکوب و مرکزی و یک درمانگاه در روستای دهیرک راه اندازی شده و توانسته است فقط 50 درصد از مشکلات بهداشتی مردم را رفع کند.
بخشدار مرکزی قصرقند ادامه داد: بخش مرکزی کمتر از 10 کیلومتر راه روستایی آسفالت دارد و در حالی که کل راه های مواصلاتی بین این 30 روستا به 250 تا 300 کیلومتر می رسد که در انتظار اعتبارهای لازم و مساعدت مسئولان برای آسفالت و هموارکردن آن هستیم.
وی اضافه کرد: کار مطالعات احداث پل امام علی(ع) به اتمام رسیده و در انتظار تأمین اعتبارهای لازم برای عملیاتی کردن است.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcjxxeh.uqemazsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما