ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> سریال های ایرانی خنجری بر بنیان خانواده غلبه ضد ارزش‌ها در سینما قابل کتمان نیست | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۱۵
در حالی برخی مسئولان فرهنگی بر روی کلمه فرهنگ مانور می روند که دستاورد اکران برخی فیلم ها و سریال های ایرانی در سینما چیزی جز ترویج بی حجابی، بی غیرتی، بی توجهی به آداب و رسوم خانواده ایرانی درپی ندارد.
سریال های ایرانی خنجری بر بنیان خانواده/ غلبه ضد ارزش‌ها در سینما قابل کتمان نیست
به گزارش عصرهامون، به سینما می‌رویـم و روبه روی پرده نقره‌ای، می‌نشینیم به تماشای برش‌هایی از یک زندگی. زندگی هایی که پستی بلندی های زیادی دارد وکه افراد با تماشای آن درس زندگی، مهر و وفا یاد می گیرند.
مهر و وفایی که گاهی اوقات سر از ناکجاآباد در می آورد و افکار عمومی را پرورش می دهد چرا که خواسته ها، آرزوها و احساسات انسان در فیلم ها به نمایش درمی آید که این مهم گاهی اثرات مثبت و گاهی مخرب در بر دارد.
مخرب به این دلیل که برخی فیلم ها و سریال ها قاچاق و غیرقاچاقش فرقی ندارد اما خطرات اساسی برای فرد و جامعه به دنبال دارد که گاها با ارزش و فرهنگ جامعه اسلامی در تضاد هستند. بیان این مطلب بدان جهت است که برخی از این سریال ها و فیلم ها حاوی مضامین غیر اخلاقی و صحنه های انحرافی فراوانی هستند که اثر تماشای آن تا مدت ها فرد را تحت تاثیر خود قرار داده و افراد به ویژه جوانان و نوجوانان را به سمت انحطاط اخلاقی و اجتماعی و فرهنگی می کشاند که در واقع این مسموم شدن ذهنیت نسل جوان و آینده ساز به منزله از بین رفتن هویت شخصی و ملی کشور است.
 

به عقیده برخی منتقدان به این گونه فیلم ها و سریال ها دیدن این صحنه های نامناسب، ره آوردی جز آموختن اعمال خلاف و تهی شدن فرهنگ و تمدن کشور به ذهن جوانان و آینده سازان در پی ندارد و جوان و نوجوان می آموزد دروغ بگوید، پرخاشگری کند، و غرایز خود را برای هر نوع ارضاء آزاد بگذارد.
علی ای حال  امروز به بهانه 21 شهریور، روز ملی سینما، مروری داریـم بر تاثیر سریال ها و فیلم های اکران شده ایرانی که برخی از آنها علاوه بر اینکه هیچ نکته آموزنده ای ندارد بلکه هویت و ارزش های اسلامی و ایرانی را هم زیر سوال می برد.
"رالی ایرانی" فیلمی ساخته کارگردان ایرانی که در آن هیچ یک از نمادهای سبک زندگی ایرانی و اسلامی بکار گرفته نشده و تنها رواج‌دهنده زندگی غربی در بین‌ جوانان بود به گونه ای که نه تنها پوشش بازیگران این فیلم بلکه طرز برخوردهای بازیگران هم هیچ تناسبی با فرهنگ دینی ـ ایرانی نداشت و دستاورد آن الگوگیری دختران جوان از بازیگران این فیلم برای پوشش لباس‌های بدن‌نما و دستمال سرش به‌جای حجاب شد.
 

"عاشقانه ها" فیلم ایرانی که در آن به جای حرمت زن و شوهری، فرزند پروری، امر به معروف و نهی از منکر یا رعایت حجاب و عفاف به جایگزینی حیوان به جای فرزند، بی حرمتی به همسران به ویژه مرد خانه، روابط آزادانه دختر و پسر و زندگی کردن دو جنس مخالف زیر یک سقف یا ازدواج با افراد مسن به علت مال و ثروت و غیره پرداخته شده است. فیلمی که این روزها نقل محافل و دورهمی ها شده به گونه ای که باب شده تا در مراسم عروسی یک سگ همراه عروس باشد و دختران و پسران به روابط دوستانه باهم در خفا از چشم والدین بپردازند.
به گفته تنی چند از دختران جوان در گفت وگو با خبرنگار ما این سریال روش های مختلف مخ زنی را به جوانان یاد داده و بی حجابی را بیش از پیش عادی سازی می کند.
 

این دختران جوان معتقدند اگر ما هم چنین روابطی برقرار کنیم قطعا والدینمان را به بهانه های واهی دور زده لذا نادیده گرفتن این موارد در سریال ها و فیلم های ایرانی دست کمی از فیلم های ماهواره ای ندارد چه بسا که بدتر هم شده؛ مسئولان فرهنگی و وزارت ارشاد باید دقت بیشتر در صدور پروانه ساخت چنین برنامه هایی داشته باشند زیرا امروز بازیگران ایرانی بیشتر از بازیگران خارجی در اثرگذاری هویت افراد، نحوه پوشش و رفتار جوانان و نوجوانان ایفای نقش می کنند.
علی ای حال به عقیده این دختران جوان در حالی برخی مسئولان فرهنگی بر روی کلمه فرهنگ مانور می روند که دستاورد اکران برخی فیلم ها و سریال های ایرانی در سینما  دستاوردی جز ترویج بی حجابی، بی غیرتی، بی توجهی به آداب و رسوم خانواده ایرانی درپی ندارد. نمونه آن هم فیلم هایی چون «پا تو کفش من نکن» و «50 کیلو آلبالو» است که به صراحت و آشکارا علیه نهاد خانواده و امر مقدس ازدواج هستند.  
 

به راستی که از این دست فیلم ها و سریال ها هر روز به وفور در رسانه ملی پخش و در پرده سینما اکران می شوند که دستاورد آن افتادن خوره فرهنگ غرب بر روح و روان فرهنگ ایران اسلامی است زیرا چیزی که امروز از تماشای این برنامه ها عاید افراد می شود ترویج بی حجابی، بی غیرتی، بی توجهی به آداب و رسوم خانواده ایرانی و مسائل دینی و غیره است که اینها در خور و شان نظام جمهوری اسلامی ایران نبوده است؛ لذا در حالی آمار اکران چنین فیلم و سریال هایی روز به روز در رسانه ملی کشور ما بیشتر و پررونق تر از گذشته می شود که مسئولان فرهنگی تنها شعار داده و بر روی کلمه فرهنگ مانور می روند. به گونه ای که فیلم هایی چون «پا تو کفش من نکن، اکسیدان، نهنگ عنبر، شهرزاد، عاشقانه ها و غیره» وضعی دارند که نمی توان همراه خانواده به تماشای آنها رفت. فیلم هایی که بطور وقیحانه به طرح مسائل جنسی می پردازند و حتی با همجنس گرایی هم شوخی می کنند و پر از سخنان و عبارات بی شرمانه و روایت هایی درباره مسائل غیراخلاقی هستند. تنها راه حل مسئولان هم برای کاهش تأثیر منفی این فیلم ها این است که برای آن ها محدودیت سنی تعیین کرده اند.
انتهای پیام/
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcezw8o.jh8vni9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما