تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۳۲
مدیرعامل شرکت توزیع برق سیستان و بلوچستان با اشاره به افت فشار و قطع مکرر برق در شهرستان دلگان گفت: بیشتر افت ولتاژهای استان به دلیل خانه های ویلایی و کابل های غیراستانداردی است که مشترکین از کنتر به برق دارند.
افت ولتاژ کاذب به دلیل ایراد در شبکه خانگی است/ هیچ روستای بالای 10 خانواری در استان بدون برق نیست
به گزارش عصرهامون، غلامعلی رخشانی مهر در نشست خبری با اصحاب رسانه در پاسخ به سوال خبرنگار عصرهامون پیرامون افت فشار و قطع مکرر برق در شهرستان دلگان گفت: بیشتر افت ولتاژهای استان به دلیل خانه های ویلایی و کابل های غیراستانداردی است که مشترکین از کنتر به برق دارند.
رخشانی مهر با بیان اینکه ولتاژ استاندارد در دنیا 208 تا 231 ولت است، ادامه داد: از مشترکین یکی از روستاهای دلگان  فقط یک نفر 207 ولت داشت.  
وی ادامه داد: بخشی از افت ولتاژ کاذب به دلیل ایراد در شبکه خانگی است که راه جلوگیری از کاهش افت ولتاژ آن نیز شبکه های انتقال فوق توزیع است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق سیستان و بلوچستان با تاکید بر این موضوع که بخشی از افت ولتاژ کاذب به دلیل ایراد در شبکه خانگی است، تصریح کرد: بخش عمده آن با احداث خط 63 ولت و خطوط برق مرتفع می شود.

هیچ روستای بالای 10 خانواری در استان بدون برق نیست
مدیرعامل شرکت توزیع برق سیستان و بلوچستان با اشاره به برق دار شدن 530 روستا در چهار سال اخیر اظهار داشت: از سال 90 تاکنون به 100 روستا برق رسانی انجام شده و در سال گذشته 146 روستا برق دار شده بگونه ای که هیچ روستای بالای 10 خانواری در استان بدون برق نیست.
وی در تکمیل مطلب فوق مبنای برق دهی را سرشماری سال90 عنوان کرد و گفت: در بسیاری از شهرهای سیستان و بلوچستان از جمله چابهار، کنارک، زرآباد، نیکشهر، قصرقند و پنج شهر منطقه سیستان حتی روستایی با سه خانوار جمعیت بدون برق نیست.
این مسئول در همین رابطه کاهش تلفات فنی برق از 28 درصد به 12 و نیم درصد کنونی را از موفقیت های شرکت توزیع برق استان دانست و افزود: با توجه به اینکه پراکندگی و فاصله نقاط یکی از چالش های استان در زمینه برق رسانی است تاکنون حدود 36 هزار کیلومتر شبکه توزیع برق با بیش از 22 هزار دستگاه ترانسفورماتور در استان اقدام به برق رسانی به 750 هزار مشترک می کنند.
 
نحوه کاهش تعرفه برق در شهرهای مختلف سیستان و بلوچستان
این مسئول در خصوص تعرفه های برق با بیان اینکه ما مجری طرح هستیم و باید قانون را عملیاتی کنیم، ادامه داد: با موافقت هیات دولت با کاهش تعرفه برق در شهرهای مختلف استان از یک ماه تا 9 ماه به تناسب گرمسیری مقرر شد تعرفه نوع گرمسیر (1) برای شهرهای چابهار، کنارک، نگور و دشت یاری با دوره زمانی 9 ماهه (اول فروردین تا پایان آذر)، شهرهای ایرانشهر، دلگان، بزمان و سیستان (زابل، زهک، نیمروز، هامون و هیرمند) با دوره زمانی 6 ماهه (اول فروردین تا پایان شهریور)، تعرفه نوع گرمسیر (2) شامل شهرهای جالق، سیرگان و ایراندگان با دوره زمانی سه ماهه (اول خرداد تا پایان مرداد)، تعرفه نوع گرمسیر (3) برای شهرهای میرجاوه، روتک، گورین، نصرت‌آباد، سراوان، سوران و مهرستان با دوره زمانی سه ماهه (اول خرداد تا پایان مرداد)، تعرفه نوع گرمسیر (1) و (3) برای شهرهای نیکشهر، قصرقند، فنوج، بنت و اسپکه با دوره‌های زمانی 6 ماهه (اول اردیبهشت تا پایان مهر) و سه ماهه (فروردین، آبان و آذر) و شهرهای سرباز و راسک با دوره‌‌های زمانی 6 ماهه (اول فروردین تا پایان شهریور) و یک ماهه (مهر) و تعرفه نوع گرمسیر (4) شامل شهرهای زاهدان و خاش با دوره زمانی سه ماهه (اول خرداد تا پایان مرداد) باشد.
 
40 میلیارد ریال خسارت وارده در سال گذشته به علت بلایای طبیعی
رخشانی مهر خسارت سال گذشته بلایای طبیعی نظیر سیل و توفان را به شبکه توزیع برق سیستان و بلوچستان 40 میلیارد ریال دانست.
مدیرعامل شرکت توزیع برق سیستان و بلوچستان در پایان با بیان اینکه کمبود برق در استان وجود ندارد، گفت: علاوه بر عملیات ساخت یک نیروگاه 300 تا 500 مگاواتی به زودی آغاز، دو نیروگاه سایت ستاد بحران و فضای سبز شهرداری زاهدان تا 10 روز آینده در زاهدان به بهره برداری می رسد.
انتهای پیام/

 
https://www.asrehamoon.ir/vdcdsk0n.yt0kx6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما