تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۲۰
سیستان و بلوچستان تنها استانی است که 2 شهید در راه دفاع از مرزهای هویتی و تابعیتی کشور تقدیم میهن اسلامی کرده است.
رضا راحت دهمرده در گفتگو با خبرنگار عصرهامون، عنوان کرد: صدور شناسنامه برای فاقدین آن با توجه به نیازی که مردم برای ارائه خدمات دستگاه های اجرایی دارند امری مهم است، لذا تمام تلاش ما بر این است تا علاوه بر اینکه هیچ فرد ایرانی بدون شناسنامه در ایران باقی نماند، هیچ تبعه خارجی نیز به اسناد هویتی ملی ما دسترسی پیدا نکند.

​وی افزود: شهادت 2 نفر از پرسنل ثبت احوال در راه دفاع از مرزهای هویتی ایران اسلامی، گواه این ادعا است.

وی اذعان کرد: تلاش می کنیم شناسنامه های غیرمجازی که در دسترس افراد غیر ایرانی قرارگرفته را با کمک ارگان های نظامی، انتظامی وامنیتی ازدست شان خارج و با حکم مراجع قضایی نسبت به ابطال آنها اقدام نماییم.
 
مدیرکل ثبت احوال استان تصریح کرد: تعداد فاقدین شناسنامه در سیستان و بلوچستان نسبت به سایر استان ها بیشتر است.

وی گفت: 12 هزار سرپرست خانوار که در سال های 74 تا 92 تشکیل پرونده داده بودند تعیین تکلیف شده اند.

راحت دهمرده با بیان اینکه در 5 سال اخیر  8 هزار خانواده که مجموعا حدود 28 هزار نفر جمعیت داشتند، پس از تایید هویت شان توسط مراجع ذی صلاح، شناسنامه دار شده اند اظهار کرد: در این خصوص کمتر از 3 هزار پرونده موجود است که تلاش می کنیم تا نسبت به تعیین تکلیف شان در کوتاه ترین زمان ممکن اقدام کنیم.

وی علت اصلی ازدیاد افراد فاقد سند هویتی را در استان ازدواج زنان ایرانی با اتباع بیگانه برشمرد و گفت: فرزندان حاصل از این ازدواج ها بلاتکلیف اند و طبق قانون، ثبت احوال امکان صدورشناسنامه برای این دسته از افراد را ندارد.

این مقام مسئول تصریح کرد: در صورتی که زن ایرانی با فردی غیر ایرانی ازدواج کند، لازم است تا با مراجعه به اداره امور اتباع، نسبت به ثبت قانونی ازدواج اقدام کند.

وی گفت: فرزندان این عزیزان می توانند بعد از رسیدن به سن 18سالگی، تقاضای تابعیت ایران را بدهند.

راحت دهمرده افزود: در خصوص گروه دیگری از فاقدین شناسنامه که ایرانی هستند و مدارک سببی و نسبی برای اثبات این ادعای خود ندارند الزام قانونی مبنی بر اخذ مجوز از طرف شورای تامین است.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdciyyazut1auq2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما