تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۱۳
فرماندار سراوان از تخصیص خط پرواز و راه اندازی مجدد فرودگاه سراوان تا دوماه آینده خبر داد.
به گزارش عصرهامون به نقل از شستون، در حالی 10 سال از افتتاح فرودگاه سراوان زمان می گذرد که این مکان 14 آذر 86 با اعتبار اولیه 16 میلیارد ریال در هفته دولت با حضور رییس سازمان هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، نماینده ولی فقیه و استاندار وقت استان بنا نهاده شد و علیرغم صرف این میزان هزینه اما بهره مندی چندانی از آن برای رفاه حال عمومی نشد.

سید محمود داودی، مدیر کل سابق فرودگاه های سیستان و بلوچستان در بازدیدی که 6 دیماه 89 از فرودگاه سراوان داشته فعال شدن این فرودگاه را با توسعه باند امکان پذیر دانست که آن هم نیازمند اعتبار زیادی است که برای تأمین آن باید از کمسیون ماده 32 قانون برنامه چهارم توسعه مجوز های لازم گرفته شود.

وی در آن زمان گفته بود که طول باند این فرودگاه دو هزار و 250 متر و عرض آن 55 متر است  که به علت تکمیل نشدن روکش باند و نبود ظرفیت کافی برای توسعه آن، فعالیت فرودگاه به تأخیر افتاده است.

همچنین علیرضا شهرکی، فرماندار سراوان در بازدیدی که طی روزهای اخیر از فرودگاه سراوان داشت، گفته است که فرودگاه شهرستان در سال 86 با تمام امکانات به بهره ‌ برداری رسید ولی از سال 88 با حذف پروازهای مسافری به صورت نیمه تعطیل درآمده است.

همچنین وی گفته بود که با وجود نیمه تعطیل بودن فرودگاه، در این مدت توسعه زیرساخت ها از جمله توسعه باند فرودگاهی و برج کنترل و همچنین توسعه خدمات رفاهی مسافران متوقف نشده است.

از سوی دیگر محمد باقر یوسفی رازلیقی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سراوان علت عدم حضور برخی از پزشکان متخصص در این شهرستان را عدم وجود پرواز مستقیم به تهران عنوان کرده و راه اندازی مجدد فرودگاه سراوان را برای توسعه ارتقای خدمات بهداشتی موثر دانست.

 امینی معاون وزیر راه و شهرسازی دولت یازدهم در سفری که در خرداد ماه سال 96 به سراوان داشت از اختصاص هواپیمای کوچک ATR به فرودگاه شهرستان سراوان خبر داده و‌ گفته بود برای دریافت 20 فروند هواپیمای کوچک انعقاد قرارداد شده و در صورت تحویل آنها یک هواپیما درفرودگاه سراوان پرواز خواهد کرد.

 با این تفاسیر اما علیرضا شهرکی فرماندار سراوان در گفت و گو با خبرنگار شستون از راه اندازی مجدد فرودگاه شهرستان تا دو ماه آینده خبر داد و افزود: از نظر زیر ساخت و  فنی دغدغه ای در فرودگاه وجود ندارد و تنها مشکل تخصیص خط پرواز بود که با پیگیری از طریق سازمان ناوگان حمل و نقل هوایی این مشکل نیز در آینده نزدیک رفع خواهد شد.

وی ادامه داد: به غیر از چند کلانشهر در ایران که مسافرپذیر هستند دیگر فرودگاه ها توجیه اقتصادی ندارند اما اگر با این دیدگاه به موضوع نگاه کنیم منجر به تعطیل شدن فرودگاه ها می شود.

 فرماندار سراوان خاطر نشان کرد: هدف از احداث و راه اندازی فرودگاه در شهرستان ایجاد رفاه برای شهروندان در جنوب شرق ترین نقطه کشور بوده است.

انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdciz5azvt1azq2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما