تاریخ انتشار :يکشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۵۸
با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس، آموزش از طریق فضای مجازی و سامانه شاد آغاز شد اما دانش آموزان مناطق عشایر نشین و فاقد زیر ساخت های اینترنتی را غمگین کرد.
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از شستون، شیوع ویروس کرونا در کشور منجر به تعطیل شدن تمامی مراکز آموزشی از جمله مدارس، دانشگاه ها، مهدهای کودک، سالن های ورزشی و دیگر اماکن شده است اما مسئولان تلاش کردند تا از طریق صدا و سیما و فضای مجازی آموزش برای مدارس و دانشگاه ها تعطیل نشود.

با توجه به اینکه برخی از روستاهای صعب العبور شهرستان سراوان دارای زیر ساخت های ضعیف اینترنتی هستند، دانش آموزان آن مناطق چگونه می توانند از سامانه آموزشی شاد و آموزش از طریق فضای مجازی مانند دیگر دانش آموزان کشور از آموزش از طریق فضای مجازی بهره مند شوند.

همچنین برخی از مناطق کوهستانی سراوان در بخش مرزی بم پشت که همواره اهالی آن مناطق از نبود اینترنت و آنتن دهی ضعیف تلفن همراه ابراز گلایه می کردند، در حال حاضر چگونه می توانند از آموزش از طریق فضای مجازی بهره مند شوند؟

آسیب دیده گان اقتصادی چگونه هزینه بالای اینترنت را فراهم کنند؟

 شیخی یکی از والدین سراوانی در گفت و گو با شستون با اشاره به اینکه کارگر ساختمانی است، بیان کرد: با شیوع ویروس کرونا و به منظور جلوگیری از گسترش این بیماری، بسیاری از کسب و کارها تعطیل شده است.

وی افزود: به دنبال تعطیلی مدارس، آموزش ازطریق فضای مجازی برای دانش آموزان شروع شد اما با توجه به تعطیلی بازار و اینکه دچار آسیب اقتصادی ناشی از کرونا شده است، چگونه باید هزینه بالای اینترنت را فراهم کند؟

شیخی با بیان اینکه دارای سه فرزند است که دو فرزند وی در حال تحصیل هستند، گفت: به عنوان یک کارگر با حداقل دستمزد چگونه برای فرزندان خود تلفن هوشمند فراهم کند تا آنها مانند سایر افراد از تحصیل عقب نمانند؟

 وی در تکمیل مطلب فوق اضافه کرد: به فرض مـثال تلفن هوشمند و هزینه اینترنت نیز فراهم شد، با زیر ساخت های ضعیف اینترنت در این شهر چه کرد؟ در اکثر روستاهای دور و نزدیک این منطقه سرعت اینترنت بسیار ضعیف است، آیا مسئولین به فکر چاره اساسی برای این مناطق هستند؟

این شهروند سراوانی خاطر نشان کرد: به تازگی نیز آموزش و پروش سامانه شاد (شبکه آموزشی دانش آموزان) را معرفی کرده است که با معرفی این سامانه بسیاری از خانواده ها غمگین شده اند چرا که برای استفاده از این نرم افزار حتما باید تلفن هوشمند و یا سیستم رایانه متصل به اینترنت باشد در غیر این صورت امکان حضور و شرکت در این سامانه آموزشی وجود ندارد.


دانش آموزان عشایر نشین به اینترنت دسترسی ندارند

یکی از شهروندان عشایر نشین نیز به خبرنگار شستون گفت: وزارت آموزش و پرورش از دو طریق تلوزیون و فضای مجازی در حال آموزش دانش آموزان است، اما در مناطق عشایر نشین که نه تلویزیون وجود دارد و نه اینترنت چه باید کرد؟

وی افزود: بهتر است عدالت آموزشی در تمامی مناطق کشور انجام شود تا دانش آموزان عشایری نیز از آموزش عقب نمانند.

ایوب دهواری رئیس آموزش و پرورش شهرستان سراوان در گفت و گو با شستون بیان کرد: تمامی نقاط شهرستان در حال رصد است تا مشخص شود چند درصد از مدارس سطح شهرستان دچار مشکل اینترنت و یا فاقد اینترنت هستند.

وی افزود: طبق تصمیات گرفته شده در برخی از مناطق که دانش آموزان فاقد تلویزیون و یا اینترنت هستند معلمین با حفظ و رعایت اصول بهداشتی با حضور در محل به دانش آموزان از طریق سیستم رایانه آموزش می دهد.

تهیه بسته آفلاین برای دانش آموزانی که مشکل اینترنت دارند

مدیر آموزش و پرورش شهرستان سراوان ادامه داد: همچنین تدابیری اندیشیده شده تا دانش آموزان که نمی توانند در ساعت مقرر آنلاین شوند، از بسته های آموزشی آفلاین استفاده کنند.

 دهواری خاطر نشان کرد: برای برخی مناطق دیگر نیز دفترچه های آموزشی به صورت پیک طراحی شده که در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد.

وی تصریح کرد: مدیران مدارس سطح شهرستان سراوان به صورت روزانه در سامانه همگام در حال معرفی مدارس و مناطق فاقد اینترنت هستند که روزانه این آمار تغییر می کند و در حال حاضر نمی تواند آمار دقیق دارد که چند درصد از مناطق دچار مشکل اینترنت هستند.

مدیر آموزش و پرورش سراوان در خصوص نگرانی والدین برای برگزاری امتحانات به صورت مجازی با توجه به زیر ساخت های ضعیف اینترنت در این منطقه، گفت: در حال حاضر در خصوص  برگزاری امتحانات و آزمون ها بخشنامه ابلاغ نشده اما احتمال می رود با رعایت فاصله اجتماعی امتحانات نهایی به صورت حضوری برگزار شود.


انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcgzx9qnak9xy4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما