تاریخ انتشار :چهارشنبه ۴ تير ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۴۴
سریال کمبود آب در شبکه شهری جنوب شرق کشور در فصل گرما از سالیان دور به قوت خود باقی است و این روزها با شیوع کرونا به بحرانی جدی تبدیل شده است.
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از شستون، این روزها به هر شهر و روستای سیستان و بلوچستان که سر می زنی باید گوشت شنوای مرثیه تکراری کمبود یا قطع مکرر آب باشد، قصه ای تلخ اما تکراری که گویا مسئولان امر قصد ندارند برای رفع این معضل قدمی بردارند.

مشکلی که هر سال با آغاز فصل گرما شدت می گیرد و گلایه های روستاییان و شهروندان را به همراه دارد اما به نظر می رسد این سریال تکراری در شرقی ترین نقطه کشور قسمت پایانی ندارد.

زنگ خطر سلامت

محمدی، یکی از شهروندان شهر محمدی از توابع شهرستان سراوان به خبرنگار ما گفت: بار دیگر با آغاز فصل گرما در این منطقه شاهد قطع مکرر آب در طول شبانه روز هستیم.

وی افزود: قطعی آب موجب شده است تا شهروندان از منابع آبی غیر بهداشتی مانند چاه ها و قنوات، آب مورد نیاز خود را تأمین کنند که این موضوع تهدیدی برای سلامت آنها به شمار می رود.

 این شهروند ادامه داد: با توجه به شیوع کرونا و لزوم رعایت بهداشت و شست و شوی مرتب دست ها با آب و صابون، نبود مایه حیات در این منطقه نگرانی هایی را به وجود آورده و به تهدیدی برای سلامتی شهروندان تبدیل شده است.

قطعی 3 روزه آب

بهروز دهواری، عضو شورای شهر محمدی هم به خبرنگار ما بیان کرد: قطعی آب در تابستان معضلی است که مردم همه نقاط استان درگیر آن هستند و شهر سراوان و محمدی از این قاعده مستثنی نیستند.

 وی افزود: در فصل گرما و تابستان مشکل قطعی آب در شهر محمدی شدت پیدا کرده، به گونه ای که گاهی در برخی از مناطق این شهر سه روز هم آب قطع می شود.

عضو شورای شهر محمدی با اشاره به پیگیری های انجام شده از طریق مسئولان شهرستانی و استانی، ادامه داد: مسئولان امر قول رفع این معضل را داده اند اما هنوز این مشکل به قوت خود پابرجا است.

آب رسانی سقایی مثمر ثمر نیست

دهواری با اشاره به مشکل تأمین و تقسیم آب در شهر محمدی، خاطر نشان کرد: برای رفع مشکل تأمین آب، حتما باید تزریق آن در شبکه انجام شود که این امر بر عهده آب و فاضلاب است که با توجه به پیگیری های انجام شده یک حلقه چاه برای رفع مشکل در نظر گرفته شد اما این که آب چاه چگونه به سیستم تزریق شود مستلزم در نظر گرفتن اعتبار ویژه و جذب پیمانکار است.

وی اضافه کرد: می طلبد که برای سیستم لوله کشی، تزریق آب به سیستم شبکه یا ساخت مخزن به منظور ذخیره آب در ساعات غیر پیک مصرف، ردیف بودجه در نظر گرفته شود.

عضو شورای شهر محمدی خاطر نشان کرد: بافت شهر محمدی مانند روستاها غیر متمرکز نیست و با توجه به فشردگی جمعیت در برخی از مناطق که بتوان به صورت سقایی آب رسانی کرد، این اقدام انجام می شود هر چند مثمر ثمر نخواهد بود.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcgu39qxak9xq4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما