تاریخ انتشار :سه شنبه ۸ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۲۷
دهیار روستای سرکلوکی گفت: به دلیل نبود زیرساخت های مخابراتی، اینترنت و سیگنال های دیجیتال و با توجه به اینکه والدین از حضور دانش آموزان در مدارس به علت شیوع ویروس کرونا خود داری می کنند، 150 دانش آموز روستای سرکلوکی در معرض ترک تحصیل قرار گرفته اند.
به گزارش عصرهامون؛ ادهم آسکانی دهیار روستای سرکلوکی دهستان کشتگان از توابع بخش بم پشت شهرستان سراوان در گفت و گو با شستون با اشاره به اینکه این روستا فاقد اینترنت است، بیان کرد: روستای سرکلوکی 250 دانش آموز دارد که در مقاطع دبستان و متوسطه اول مشغول به تحصیل هستند که نیمی از دانش آموزان به دلیل شیوع ویروس کرونا از رفتن به مدرسه خود داری می کنند.
 
 
وی افزود: تقریبا 150 دانش آموز در روستای سرکلوکی در حال حاضر به علت اینکه والدین مانع حضور دانش آموزان در کلاس درس شده اند، در خطر ترک تحصیل قرار دارند.
 
دهیار روستای سرکلوکی ادامه داد: گیرنده های دیجیتال در این روستا جوابگو نیست و تنها سیگنال های چهار کانال تلویزیون دریافت می شود که این کانال ها هم قطع است که این موضوع به بخشداری، فرمانداری و دیگر مسئولین منتقل شده اما منکر مشکلات می شوند.
 
آسکانی با اشاره به اینکه کمبود معلم در این منطقه یکی دیگر از مشکلات و دغدغه های اساسی به شمار می رود، اضافه کرد: مدارس سرکلوکی به تازگی تحت مدیریت امور عشایری قرار گرفته که در گذشته توسط آموزش و پرورش مدیریت می شده است اما با توجه به نبود اینترنت و سیگنال های دیجیتال دانش آموزان این منطقه برای ادامه تحصیل با مشکل مواجه شده اند.
 
وی با بیان اینکه پروژه آنتن دهی سرکلوکی با مشارکت 20 میلیون تومانی مردمی از حدود سه سال قبل راه اندازی شده است، اذعان کرد: هر روز شاهد قطع بودن آنتن در این منطقه هستیم، آنتن از روستای شمسر و کشگان به دلیل اینکه هوایی نصب شده به علت عبور خودرو های سنگین، باد، طوفان و فرسوده بودن فیبرها قطع می شود که امان مردم را بریده است.
 
دهیار روستای سرکلوکی با اشاره به اینکه این روستا 225 خانوار دارد، شبکه آب رسانی این روستا در اوایل انقلاب انجام شده اما در حال حاضر با توجه به رشد جمعیت و توسعه روستا نیاز می رود تا مسئولین برای توسعه شبکه آب رسانی تدابیر لازم را اتخاذ کنند چرا که در حال حاضر 175 خانوار در این روستا فاقد آب لوله کشی هستند.
 
آسکانی خاطر نشان کرد: از آنجایی که آب رسانی به صورت سقایی نیز انجام نمی شود برخی از اهالی روستا از رودخانه ها و چاه های روستا های اطراف، آب مورد نیاز خود را تامین می کنند اما آب غیر بهداشتی و غیر قابل شرب است.
 
وی گفت: روستای سرکلوکی 38 کیلومتر با مرکز بخش فاصله دارد اما باتوجه به نبود راه مناسب و به دلیل اینکه این روستا فاقد پزشک است مجبور هستند ساعت ها در مسیر باشند که در این بین مادران باردار و برخی دیگر از بیماران جان خود را از دست داده اند.
 
دهیار روستای سرکلوکی بیان کرد: احداث درمانگاه با توجه به موقعیت این منطقه حدود 700 میلیون تومان برآورد شده که اهالی منطقه نیز اعلام آمادگی در خصوص واگذاری زمین برای احداث کرده اند اما باتوجه به اینکه برای روستای گروانی ساخت درمانگاه تصویب شده مجوز راه اندازی درمانگاه به روستای سرکلوکی داده نمی شود.
 
آسکانی با توجه به اینکه مسیر گروانی تا سرکلوکی فاقد استانداردهای لازم و خاکی است که این موضوع نیز معضلات خود را به دنبال دارد، تصریح کرد: راه اندازی درمانگاه در روستای گروانی برای اهالی روستای سرکلوکی چاره ساز نیست و باز هم مردم باید به شهر مراجعه کنند که دارای امکانات بیشتری است.
 
وی با اشاره اینکه برای 100 خانوار توسعه شبکه برق انجام نشده است، نیز خواستار رفع این معضل شد چرا که برخی از اهالی به صورت غیر مجاز و از فاصله 100 تا 200 متری اقدام به کابل کشی کرده اند که این امر جان دانش آموزان و دیگر اهالی را د رخطر قرار داده است که پس از پیگیری های انجام شده، اداره برق یک پیمانکار جهت رفع مشکل معرف کرده اما تا کنون هیچ اقدامی جهت توسعه شبکه برق انجام نداده است.
 
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcc0xqs02bq118.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما