تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۴۹
بهنار امرا گفت: شبکه ملی اطلاعات بستری برای توسعه شبکه زیرساخت امن و پایدار ملی در ایران است که این روزها جای خالی آن بیش از پیش احساس می شود.
به گزارش عصر هامون؛ بهناز امرا مدیر اجرایی کانون فرهنگی زنان بلوچ سراوان در گفت و گو با شستون با اشاره به اینکه یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری در سخنرانی اول سال در خصوص فضای مجازی بوده است، بیان کرد:در شرایط کنونی زنده نگه داشتن ارزش های دینی و آرمان های انقلاب اسلامی یک ضرورت است که باید افسران جنگ نرم این موضوع را سر لوحه کار خود در برای هجمه های دشمنان قرار دهند.
 
 وی افزود: حرکت بر محور اصول فکری امام راحل و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، حضور به موقع در صحنه با بیان مواضع صریح و روشن و مایوس نشدن، از وظایف افسران جنگ نرم است که باید به صورت آتش به اختیار تصمیم گیری و اقدام شود.
 
مدیر اجرایی کانون فرهنگی زنان بلوچ سراوان گفت: بارها مقام معظم رهبری به حوزه فضای مجازی در سخنرانی های خود اشاراتی داشته اند که باید هر فرد از جامعه در جنگ نرمی که دشمن برای ایجاد فاصله مردم با انقلاب، کمرنگ نشان دادن دستاوردهای نظام مقدس اسلامی و تحریف آن راه اندازی کرده است ایفای نقش کند.
 
تزلزل جایگاه خانواده در سایه رها شدن فضای مجازی
 
امرا گفت: اینکه مقام معظم رهبری تاکیداتی به حوزه داشته‌اند یعنی غفلت صورت گرفته که در این برهه از زمان اهمیت موضوع دو چندان می شود چرا که امروز فضای مجازی به جزء انکار ناپذیر زندگی افراد تبدیل شده است.
 
وی ادامه داد: باید بدانیم که خانواده از حریم های مختلفی مانند احساسی، اجتماعی، عاطفی و غیره تشکیل شده که ولنگاری در هر یک از این حوزه ها علاوه بر اینکه اثرات سوء در خانواده دارد عواقب جبران ناپذیری نیز در جامعه به دنبال خواهد داشت.
 
دبیر اجرایی کانون فرهنگی زنان بلوچ سراوان اضافه کرد: امروزه در شبکه های اجتماعی شاهد انتشار فیلم و تصاویر از خودنمایی زنان و دختران و دیگر افراد هستیم که این موضوع یعنی ول شدن فضای مجازی موجب شده حریم خانواده، عفت و حیا در جامعه تزلزل پیدا کند.

شبکه ملی ارتباطات بستری برای دفاع از حریم خانواده و دستاوردهای انقلاب
 
مدیر اجرایی کانون فرهنگی زنان بلوچ سراوان گفت: شبکه ملی اطلاعات بستری برای توسعه شبکه زیرساخت امن و پایدار ملی در ایران است که این روزها جای خالی آن بیش از پیش احساس می شود و انتظار می رفت با توجه به شبیخون های دشمن در فضای مجازی این بستر پیشتر در ایران اسلامی در دفاع از حریم خانواده، ولایت و دستاوردهای انقلاب اسلامی به طور کامل راه اندازی می شد.
 
امرا خاطر نشان کرد: برخی از خانواده ها به آن سطح از سواد رسانه ای و استفاده صحیح از این فضا دست نیافته اند که این موضوع موجب شده تا جوانان و نوجوانان زیادی در این فضا با آسیب های جدی روحی، روانی، شخصیتی، فرهنگی و اعتقادی مواجه شوند.

وی اذعان کرد: در عصر پیشرفت تکنولوژی و ارتباطات نمی توان نوجوانان را در بستر فضای مجازی رها کرد لذا می طلبد والدین نظارت بیشتری بر روی رفتار فرزندان و استفاده از این بستر داشته باشند چرا که بی توجهی به این امر قطعا کار مضری است.

ضروری بودن نظارت بر استفاده فرزندان از اینترنت

مدیر اجرایی کانون زنان فرهنگی زنان بلوچ سراوان افزود: والدین می توانند برای استفاده از اینترنت محدودیت سنی و زمانی قائل شود هم این موضوع اعتیاد اینترنتی را کاهش می دهد و از دیگر آسیب های اجتماعی جلوگیری می کند.

امرا ادامه داد: استفاده ناصحیح از تلفن همراه و تبلت می تواند آسیب های جسمانی همچون درد مفاصل، دست و کمر و بیماری های چشمی را برجای بگذارد و مشاهده می شود که کمتر به این موضوع پرداخته شده و آموزش های لازم برای پیشگیری به صورت اندک بوده است.

وی اذعان کرد: با این تفاسیر توصیه می شود که همواره و به صورت مکرر باید از کودکان و نوجوانان در این فضا مراقبت کرد و در این برهه از زمان که به دلیل شیوع ویروس کرونا آموزش به بستر فضای مجازی کوچ کرده امکان دسترسی به این فضا بیش از پیش میسر شده است.
 
مدیر اجرایی کانون فرهنگی زنان بلوچ سراوان بیان کرد: از سوی دیگر می توان فضای مجازی را ابزاری برای نفوذ فرهنگی دانست و از این طریق افسران جنگ نرم و فعالان در این بستر می توانند با به تصویر کشیدن دستاورد های انقلاب و خط و مشی انقلاب اسلامی ایران در این فضا سفیران فرهنگی ایران اسلامی برای شناساندن انقلاب به جهانیان باشند.

پانتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcfmvdycw6dmea.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما