تاریخ انتشار :سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۵۶
سرپرست اداره ورزش و جوانان مهرستان مطرح کرد؛

ماه مبارک رمضان فرصتی مناسب برای تطهیر روح و جسم

عبدالصمد ناظری گفت: ماه مبارک رمضان، ماه بندگی و عبادت پروردگار است و چه خوب است با توانایی جسمی و بدنی قوی به عبادت خداوند و تطهیر جسمی و روحی بپردازیم.
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از شستون؛ حوه ورزش کردن و تغذیه ورزشکاران در ماه مبارک رمضان دستخوش تغییرات قرار می گیرد که نوع تغذیه و زمان ورزش کردن در این دارای اهمیت است که انتظار می رود متناسب با نوع تغذیه عملکرد جسمانی داشت تا کمترین کاهش عملکرد را تجربه کرد.
 
از آنجایی که بسیاری از ورزشکاران نمی توانند در ماه رمضان ورزش کردن را کنار بگذارند کارشناسان این حوزه توصیه می کنند تا ورزش بعد از افطار انجام شود به طوریکه از شدت ورزش کردن هم کاسته شود.
 
عبدالصمد ناظری سرپرست اداره ورزش و جوانان مهرستان در گفتگو با شستون بیان کرد: ورزش کردن همواره برای سلامتی جسم و روح مفید است و در ماه رمضان جایگاه ویژه ای دارد و می تواند نقش خود را بهتر و بیشتر ایفا کند. 
 
وی گفت: روزه گرفتن در انسان باعث حفظ طراوات ذهنی، شادابی و سرحالی و سلامتی جسم انسان مومن می شود و ورزش نه تنها منافاتی با روزه گرفتن ندارد، بلکه انجام آن بصورت صحیح و اصولی باعث مقاومتر شدن فرد روزه دار در برابر خستگی ها و دشواری های روزه داری در هوای گرم می شود. 
 
سرپرست اداره ورزش و جوانان مهرستان ادامه داد: توصیه می شود ورزش در ماه مبارک رمضان بعد از افطار و نماز انجام شود تا بدن بتواند به متابولیسم عادی خود برگردد و ورزشکاران سعی کنند هنگام افطار غذاهای چرب و شیرین مصرف نکنند و مایعات زیادی بنوشند و در طول ورزش کردن، از افطار تا سحر مایعات، میوه ها، سبزیجات مصرف کنند تا بدن آنها حفظ شود. 
 
ناظری اضافه کرد: لازم است ورزشکاران در ماه مبارک رمضان سطح تمرینات خود را پایین بیاورند و از نظر شدت و مدت تا سطح متوسط کاهش دهند، تا از خستگی بیش از حد بدن جلوگیری کند.
 
وی معتقد است که در ماه مبارک رمضان هدف از انجام تمرینات ورزشی ارتقاء سطح آمادگی جسمانی و عضله سازی نیست بلکه در این ماه با توجه به کاهش تعداد جلسات تمرین نسبت به دیگر فصول سال، بلکه تنها هدف در این مدت حفظ آمادگی جسمانی و عضله است و به همین دلیل به ورزشکاران توصیه کرد تا زمان ورزش کردن بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه تنظیم کنند و با توجه به طولانی بودن مدت روزه داری از شدت تمرینات کاسته شود.
 
 
وی خاطر نشان کرد: مصرف غذاهای مغنی و مفید از قبیل: شیر، خرما، عسل، روغن زیتون، انجیر خشک، و میوه های مثل: خربزه، هندوانه، هویج و پرتقال جهت تامین آب مورد نیاز بدن در طول تمرین و حتی در زمان روزه داری باعث مقاومت بیشتر بدن در برابر فشار ورزش و روزه داری در روز می شوند. 
 
سرپرست ورزش و جوانان مهرستان خاطر نشان کرد: ورزشکارانی که ورزش های سنگین و قدرتی انجام می دهند یا به صورت حرفه ای ورزش می کنند جهت برنامه تمرینی خود در ماه مبارک رمضان با مربی و یا پزشک ورزشی مشورت داشته باشند.
 
 
 
انتهای پیام/
   
https://www.asrehamoon.ir/vdcefp8zxjh8xfi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما