تاریخ انتشار :شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۴۰
اسماء میرعثمان یکی از دختران فعال و شکست ناپذیر سراوانی است که هم در حوزه ورزش و هم در زمینه کارهای انسان دوستانه و اجتماعی فعالیت دارد.
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از شستون، یکم ذی القعده به مناسبت میلاد باسعادت حضرت معصومه (س) در تقویم جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز دختر نامگذاری شده است تا این روز بهانه ای برای تجلیل و قدر دانی از زحمات دختران خستگی ناپذیر ایران اسلامی باشد.

 اسما میرعثمان کارشناس ارشد حسابداری که فرزند اول خانواده نیز است به خبرنگار ما گفت: ورزش را با رشته تکواندو از دوره دبیرستان شروع کرده و دان 2 تکواندو دار اما پس  از یک وقفه در حال حاضر نزدیک به 2 سال است که فعالیت کوهنوردی دارد.

وی افزود: کوهنوردی چون ورزش مفرح و متفاوتی است و با طبیعت سر و کار دارد باعث شد که در این رشته فعال شود و تمرینات مستمر داشته باشد که از بدو شروع فعالیت کوهنوردی بانوان حضور داشته است.

این دختر کوهنورد سراوانی در خصوص خاطرات بد و خوب خود گفت: خاطره بد که بماند اما خاطره های خوب بسیار زیادی در این رشته داشته که یکی از آنها صعود به تفتان زیبا و خارق العاده همراه با دیگر دوستانش در قالب تیم کوهنوری باشگاه ورنا بلوچ سراوان بوده است.

میرعثمان ادامه داد: علاوه بر فعالیت ورزشی در فعالیت های اجتماعی نیز مشارکت دارد، در زمینه حسابداری و حسابری نیز فعال و همچنین به عنوان دبیر انجمن مردم نهاد شهروندان نواندیش  فعالیت های خیرخواهانه و انسان دوستانه دارد.

وی معتقد است مهم ترین مشکل پیش روی دختران در استان را جامعه سنتی مردسالار دانست که توان خود باوری را از دختران گرفته اند و سپس کمبود فضای ورزشی مجزا (بخاطر شرایط و نوع فرهنگ جامعه)، شکاف جنسیتی حاکم بین دختران و پسران را از دیگر مشکلات عنوان کرد.

این دختر سراوانی گفت: البته ناگفته نماند با تمام محدودیت ها دختران تلاش های زیادی برای پرنگ شدن فعالیت ها و حضور در جامعه انجام داده اند.

میر عثمان در خصوص انتظاراتش از مسئولین و والدین گفت: این انتظار از مسئولین و والدین می رود که نقش حامی را برای دختران ورزشکار و سایر دختران جامعه داشته باشند، نسبت به تشویق و ترغیب دختران برای حضور در جامعه کوشا باشند و بستر و امکانات برای پرنگ تر شدن فعالیت های دختران و حمایت از استعدادهای برتر و نخبگان  را فراهم کنند.

وی نبود فضای آموزشی کافی، نابرابری و تبعیض در جامعه، عدم باور توانایی های خود و امنیت شغلی آینده و  اجبار برای ازدواج در سنین پایین را از مهم ترین دغدغه دختران این منطقه برشمرد و اذعان کرد:با تغییرات مثبت در هرجامعه و توجه و زمینه سازی برای زیر ساخت های فرهنگی و اجتماعی، فضای جامعه را برای حضور هرچه بیشتر دختران و بانوان فعال آماده کنیم.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcgt79q3ak9wu4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما