تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۲۰:۳۹
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان وبلوچستان از احتمال حمله ملخ های مهاجر به مناطق جنوب و جنوب غربی استان خبر داد.
حمله ملخ های مهاجر به سیستان وبلوچستان/ یک هواپیمای سم پاش به مناطق جنوبی اعزام شد
باقر کرد در گفتگو با عصرهامون اظهار کرد: بارندگی های چند روز گذشته خسارات زیادی به بخش های مختلف استان وارده کرده است که با توجه به حجم خسارات، جمع آوری میزان آنها زمان بر است که در اسرع وقت و پس از جمع بندی نهایی به ستاد مدیریت بحران ارسال می شود.

وی افزود: یکی دیگر از مواردی که شهروندان را در هنگام بارندگی دچار مشکل کرد حجم زیاد سیلاب جمع شده در ورودی شهر زاهدان بود که تحقیق و پژوهش لازم به منظور اجرای طرح جامع جمع آوری و کنترل سیلاب در مدخل های ورودی این شهر در دستور کار قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: بارندگی اخیر احتمال حمله ملخ ها به مناطق جنوب و جنوبی غربی استان را دارد که به همین منظور یک فروند هواپیمای سم پاش با سموم لازم و امکانات مورد نیاز به مناطق جنوبی استان اعزام شد تا نسبت به رفع مشکل اقدام شود.

کرد به بارش های پرحجم و فوق سنگین در کشور افغانستان نیز اشاره کرد و افزود: بر اساس گزارشات های غیررسمی رسیده بارش باران در این کشور نیز زیاد بوده و پیش بینی می شود مجدداً حجم زیادی سیلاب از طریق رودخانه هیرمند وارد کشور و منطقه سیستان شود که تمامی تمهیدات لازم برای مقابله با سیلاب احتمالی نیز اندیشیده شده است.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdchkwnzi23nvkd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

با توجه به شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید»، به‌نظر شما اولویت‌دارترین حوزه سرمایه‌گذاری در استان سیستان و بلوچستان کدام است؟
۱.فناوری‌های نوین کشاورزی و فرآوری محصولات بومی (مانند خرما، پسته، گیاهان دارویی و ماهی)
۲.صنایع غذایی دانش‌بنیان با محوریت سلامت (مثل تولید نان‌های درمانی، مکمل‌های گیاهی و نوشیدنی‌های غنی‌شده)
۳.توسعه صنایع کوچک و متوسط با مزیت صادراتی (مثل صنایع دستی، پوشاک محلی، محصولات دریایی و معدنی)
۴.زیرساخت‌های فناورانه و نوآورانه (مثل شهرک‌های دانش‌بنیان، مراکز رشد، خانه‌های خلاق و آزمایشگاه‌های صنعتی)