پایگاه خبری تحلیلی عصر هامون 27 شهريور 1400 ساعت 8:04 https://www.asrehamoon.ir/news/141795/اقدامی-جهادی-افزایش-ضریب-خوداتکایی-سیستان-بلوچستان-گوشت-مرغ -------------------------------------------------- عنوان : اقدامی جهادی برای افزایش ضریب خوداتکایی سیستان و بلوچستان به گوشت مرغ -------------------------------------------------- با ملغی شدن محدودیت گسترش واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی در سیستان وبلوچستان طی یک اقدام جهادی از سوی سازمان جهاد کشاورزی ضریب خوداتکایی به گوشت مرغ در استان افزایش یافت. متن : به گزارش عصرهامون، غلامرضا سرگزی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان بیان کرد: با تلاش سازمان جهادکشاورزی یک سالی است محدودیت گسترش واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی در استان ملغی شده و از آن پس برای رسیدن به مرز خودکفایی، بهره برداران را به سرمایه‌گذاری در این بخش هدایت کردیم. وی افزود: در حال حاضر ١۵٠فقره پرونده با ظرفیت  جوجه ریزی چهار میلیون و ۵٠٠ هزار قطعه در هردوره و توان تولید ٣٠ هزار تن گوشت مرغ عمدتا با سرمایه‌گذاری شخصی برای دریافت موافقت اصولی، پروانه ساخت و بهره برداری در حال بررسی است که در موعد مقرر به بهره برداری رسیده و زمینه افزایش ضریب خوداتکایی سیستان وبلوچستان به گوشت مرغ را فراهم کند. این مقام مسئول تصریح کرد: در شش ماه گذشته سال جاری با جوجه ریزی حدود ۶ میلیونی در واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی، بیش از ١٠ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار مصرف شده است. معاون سازمان جهاد کشاورزی استان اظهار کرد: در حال حاضر در سیستان و بلوچستان ٢۴۴ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی با توان تولید ۴۴ هزار و ٨٠٠ تن گوشت مرغ را دارا می‌باشند. گفتنی است بر اساس نیاز سرانه مصرف، سالانه سیستان و بلوچستان نیاز به ٩٣ هزارتن گوشت مرغ دارد. انتهای پیام/