تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۳ شهريور ۱۴۰۲ ساعت ۰۱:۲۶
شخصیت والای رسول اکرم (ص) محور اتحاد و همبستگی در بین امت‌های مسلمان به شمار می‌رود.
شخصیت پیامبر اکرم (ص) محور اتحاد و همبستگی مسلمانان است
به گزارش پایگاه خبری عصرهامون، روزهای پایانی ماه صفر، روزهای غم‌باری برای دوستداران ائمه اطهار (ع) است، این روزها یادآور رحلت خاتم‌الانبیا (ع)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت امام رضا (ع) است؛ در این ایام دنیای اسلام در سوگ این ستاره‌های آسمانی غرق در عزا و ماتم است.
 
خاتم الانبیاء، محمد مصطفی (ص) آخرین فرستاده و پیامبر از جانب خداوند متعال است، قرآن کریم، رسول اکرم (ص) را چراغ فروزان هدایت در مسیر رستگاری خوانده و او را رحمتی برای جهان و الگوی چگونه زیستن معرفی کرده است.
اگرچه پیامبر (ص) در میان ما نیست، اما پیام او جهان را روشن و زیبا کرده است.
 
پیامبر گرامی اسلام (ص) اسوه و الگوی بسیار خوبی است
یک کارشناس مذهبی در گفتگو با خبرنگار ما با تسلیت مناسبت‌های پایانی ماه صفر بیان کرد: ۲۸ صفر، سالروز رحلت جان‌سوز پیامبر اکرم (ص) و سبط اکبرش امام حسن مجتبی (ع) و ۲۹ صفر روز شهادت امام رضا (ع) است، باید از این فرصت برای درک درست از اهداف و سیره این بزرگواران استفاده کنیم.
 
حجت‌الاسلام احمد محمودی افزود: پیامبر اسلام در تمام دوران زندگی خویش بر وحدت و مهربانی تأکید کردند و بهترین اسوه و الگو برای همه مردم عالم به شمار می‌روند.
 
وی تصریح کرد: رحلت نبی مکرم اسلام فرصتی است تا امت اسلامی در کنار یکدیگر بنشینند و فضائل اخلاقی پیامبر را مرور کنند و آنان را در زندگی خود به کار گیرند و به‌واسطه الگوبرداری از زندگی آن حضرت، زندگی خود را بسازد.
 
این کارشناس مسائل دین با اشاره به اینکه خداوند در قرآن می‌فرماید پیامبر گرامی اسلام (ص) اسوه و الگوی بسیار خوبی است اظهار کرد: زندگانی گهربار پیامبر اکرم (ص)، سرشار از معنویت، صفا، عاطفه و مهرورزی بود و ایشان نمونه کامل انسانی از جنبه‌های مختلف بودند.
 
وی گفت: ما انسان‌ها باید شاکر پیامبر گرامی اسلام باشیم که با نشان‌دادن راه درست ما را از پایین‌ترین مرتبه و درجه به بالاترین درجه‌ها رسانده است و باید بهترین تاسی را از ایشان داشته باشیم.
 
محمودی با بیان اینکه سیره نبوی بهترین هدایت گر و هدایت‌کننده است که انسان را به سمت خوبی‌ها هدایت می‌کند بیان کرد: پیامبر اسلام (ص) با تمام قوت و قدرت مقابل مشرکین ایستاد و به پیروزی رسید و این پیام سیره نبوی است که اگر دشمنان قلدری، توطئه و تحریم می‌کند باید مقابل دشمن برای انجام هدف مقدس و احیای ارزش‌های خدا مقاوم بود و ایستادگی کرد.
 
وی گفت: شخصیت والای رسول اکرم (ص) محور اجتماع، اتحاد، برادری و همبستگی مسلمانان است و ما بر اساس این محور، باید امورات دینی و اعتقادی خود را مدیریت و برنامه‌ریزی کنیم.
 
این پژوهشگر امور دین با اشاره به اینکه در قرآن کریم آیات زیادی در توصیف و معرفی پیامبر (ص) آمده است افزود: و یکی از وسیع‌ترین توصیفاتی که خداوند درمورد آن حضرت بیان فرموده است؛ «انک لعلی خلق عظیم»؛ «تو بر اخلاق بزرگی هستی» این آیه نشان‌دهنده آن است که مهار اخلاق در دست آن حضرت بوده و این‌گونه در اخلاق رشد کرده است.
 
محمودی ادامه داد: پیامبر اکرم (ص) آراسته به مکارم اخلاق بودند؛ به همین خاطر در طول دو دهه توانستند تحولات بسیار عظیمی را در جامعه جاهلی شبه‌جزیره عربستان به وجود آوردند.
 
وی افزود: ائمه اطهار (ع) بعد از پیامبر، حافظان دین و قرآن کریم بودند و در برابر تحریف‌ها و بدعت‌هایی که از طرف بدخواهان و منافقین که قصد ازبین‌بردن اسلام واقعی را داشتند، ایستادند.
 
محمودی بیان کرد: پیامبر اکرم(ص) پس از بعثت آزار زیادی از طرف مشرکان تحمّل کرد؛ اما چون در پی پیشرفت کار نبوت از قدرتِ بیشتری برخوردار شد، به‌جای گرفتن انتقام، همه کسانی را که به آن حضرت ستم کرده بودند با بزرگواری تمام بخشیدند.
 
این پژوهشگر گفت: اعمالی که برای روز رحلت «پیامبر اکرم (ص)» بیان شده است عبارت‌اند از غسل و قرائت زیارت «پیامبر اکرم (ص)» که در مورد خواندن این زیارت تأکیدات ویژه‌ای انجام شده است و فضیلت‌های فراوانی برای آن ذکر شده است.
 
انتهای خبر/ س
 
  https://asrehamoon.ir/vdca6en6m49ni01.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما