تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۴۱
ربیع‌الاول یکی از ماه‌های قمری به شمار می‌رود که در میان ماه‌های دیگر از فضیلت و برتری خاصی برخوردار است.
ربیع‌الاول، بهاری‌ترین ماه‌ الهی است
به گزارش پایگاه خبری عصرهامون ربیع‌الاول سومین ماه از ماه‌های قمری و از ماه‌های فرخنده برای شیعیان است، ماهی که خداوند رحمتش را بر زمینیان تمام کرد و نگین حلقه آفرینش، پیامبر خاتم برای سعادت بشر پا به عرصه ی گیتی نهاد.
 
حوادث مهم و تاریخی مانند لیله المبیت، هجرت حضرت محمد (ص) از مکه به مدینه، ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)،‌ ازدواج حضرت محمد با حضرت خدیجه، آغاز امامت امام مهدی (عج) و… از جمله مناسبت‌های این ماه عزیز به شمار می‌روند.
 
از نخستین روز ربیع الاول مناسبت‌های مبارك آغاز می‌شود و بركت در این ماه با ولادت و ازدواج پیامبر (ص) و امامت امام زمان (عج) به اوج می‌رسد.
 
میلاد حضرت رسول اکرم (ص) به‌عنوان نخستین رحمت الهی 
کارشناس مذهبی در گفتگو با خبرنگار ما با تبریک فرارسیدن ربیع‌الاول و با اشاره به اینکه ربیع به معنای بهار است و «ربیع‌الاول» بهار ماه‌ها قلمداد می‌شود بیان کرد: در ماه ربیع‌الاول حوادث تاریخی مهمی رخ‌داده است که از آن جمله، هجرت حضرت رسول (ص) از مکه به مدینه است که تحولی مهم در مسیر گسترش دین مبین اسلام محسوب می‌شود.
 
حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد محمودی ادامه داد: حادثه مهم و تاریخی لیله المبیت از دیگر وقایع مهم ماه ربیع‌الاول است که حضرت علی جان خود را سپر دفاع از پیامبر گرامی اسلام قرارداد و کافران را گمراه کرد تا نتوانند به حضرت ختمی‌مرتبت گزندی برسانند.
 
وی تصریح کرد: ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق علیه‌السلام، ازدواج حضرت محمد (ص) با حضرت خدیجه (ع)، آغاز امامت امام مهدی عجل‌الله تعالی فرجه و هلاکت یزید بن معاویه از دیگر حوادث فرخنده این ماه به انسان‌ها رود.
 
این کارشناس مذهبی اظهار کرد: یکی از مناسبت‌های ویژه ماه «ربیع‌الاول»، میلاد حضرت رسول اکرم (ص) است به‌عنوان نخستین رحمت الهی که تاکنون رحمتی مانند ایشان برای انسان عرضه نشده است.
 
وی افزود: اکثر عالمان اهل‌سنت روز ۱۲ ربیع‌الاول را به‌عنوان ولادت باسعادت حضرت محمد (ص) می‌دانند و شیعیان نیز ۱۷ ربیع را تاریخ ولادت رسول اکرم (ص) می‌دانند که این اختلاف در خصوص روز تولد پیامبر باعث شد که امام خمینی (ره)  فاصله بین ۱۲ تا ۱۷ ربیع را به عنوان هفته وحدت نامگذاری کنند.
 
محمودی گفت: خداوند پیامبر گرامی اسلام (ص) را برای هدایت جوامع بشری فرستاد و قرآن کریم را نیز ابزار کار قرارداد و آن را یکی از مصادیق و محورهای وحدت اعلام کرد که طبق اراده الهی از هر گونه تحریف مصون مانده و مردم نیز از گذشته تاکنون ارادت خود را به قرآن حفظ کرده‌اند.
 
وی بیان کرد: معنای وحدت تنزل و دست برداشتن از عقاید نیست؛ بلکه به معنای تکیه بر مشترکات، رسیدن به اهداف مشترک و مبارزه با دشمن مشترک است.
 
وی آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج) در هشتم ربیع‌الاول را نیز یکی از رویدادهای بسیار میمون و پربرکت در این ماه برشمرد و گفت: ولایت امام‌زمان (عج) کلید گشایشگر و راهنمای انسان‌ها در همه ابعاد به شمار می‌رود و آغاز روشنایی بر جهان اسلام است.
 
این کارشناس مذهبی گفت: یکی از اعمالی که در ماه ربیع‌الاول بسیار سفارش شده است، زیارت پیامبر اکرم (ص) و همچنین اینکه انسان بتواند در کنار مرجع شریف ایشان قرار بگیرد و یا از راه دور زیارت را به جا آورد.
 
انتهای خبر/ س
 
  https://asrehamoon.ir/vdcbsfb85rhb0zp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما