تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ ساعت ۱۳:۴۲
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان خبر داد:

کشف نیم‌تن مواد مخدر در سیستان و بلوچستان

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از انهدام باند قاچاق با کشف بیش از نیم‌تن انواع مواد مخدر خبر داد.
کشف نیم‌تن مواد مخدر در سیستان و بلوچستان
به گزارش پایگاه خبری عصرهامون به نقل از پایگاه خبری پلیس، دوستعلی جلیلیان بیان کرد: مأموران پليس مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتي به سرنخ‌هایی از حمل محموله سنگين مواد مخدر توسط اعضای یک باند مسلح و سازمان‌یافته قاچاق که قصد انتقال محموله‌های مواد مخدر از شهرستان‌های شمالی و جنوبی استان به عمق کشور را داشتند، شناسایی کردند.
 
وی افزود: تیم‌های اطلاعاتی و عملیاتی پلیس با کنترل تحرکات اعضای این باند سرانجام در ۴۸ ساعت گذشته تیمی از اعضای این باند مسلح را که با ۲ دستگاه خودرو سواری در حال جابه‌جایی محموله سنگین مواد مخدر در محور‌های فرعی شهرستان‌های ایرانشهر - نیمروز و زاهدان بودند، شناسایی و تحت‌نظر قرار دادند.
 
 فرمانده انتظامی استان تصریح کرد: سوداگران مرگ که خود را در محاصره پلیس دیدند با تیراندازی به سمت مأموران قصد فرار از محل را داشتند که بر اثر آتش پرحجم تکاوران پلیس، عرصه را برخود تنگ دیدند و با رهاکردن خودروها به سمت ارتفاعات منطقه متواری شدند.
 
وی ادامه داد: در این عملیات ها، با اقدام ضربتی جان‌برکفان پلیس مبارزه با مواد مخدر در استان و شهرستان‌ها با درگیری‌های مسلحانه ۷ سوداگر مرگ دستگیر و ۲ دستگاه خودرو سواری نیز متوقف شد.
 
جلیلیان خاطرنشان کرد: مأموران پلیس در بازرسی از خودروهای توقیفی، ۵۰۹ کیلوگرم انواع مواد مخدر به همراه یک قبضه سلاح جنگی کلاش و یک دستگاه بی‌سیم دستی را کشف و ضبط کردند.
 
فرمانده انتظامی استان با اشاره به ادامه تحقیقات برای شناسایی و دستگیری دیگر اعضای متواری این باند مسلحانه از شهروندان خواست هرگونه اخبار و اطلاعات دررابطه‌با فعالیت باندها و فروشندگان مواد مخدر را سریعاً به مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ اطلاع‌رسانی کنند تا پلیس در کمترین زمان ممکن با سوداگران مرگ و مخلان نظم و امنیت برخورد قاطع کند.
 
انتهای خبر/ https://asrehamoon.ir/vdcfvmdytw6dvea.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما