سیستان و بلوچستان همیشه یک استان خاص در جغرافیای سیاسی و جغرافیایی کشور بهحساب آمده است که بهواسطه تفاوتهای قومی و مذهبی که دارد همیشه موردتوجه ویژه قرار گرفته است.
به گزارش پایگاه خبری عصرهامون، سیستان و بلوچستان با رنگینکمان قومیتی، مذهبی و تنوع فوقالعادهای که در زمینههای مختلف دارد درعینحال با داشتن این همه تنوع، در سپهر نور ایمان و غیرت ایمانی و ملی دیده میشود و حقیقتاً تماشایی است.
«وحدت» مهمترین و پررنگترین کلیدواژهای است که در سپهر سیاسی، مذهبی، قومیتی و حتی جغرافیایی مردمان این استان دیده میشود؛ این دقیقاً همان مفهومی است که امروز دشمنان ما برای ضربهزدن به ایران اسلامی با برنامهریزی دقیق به کار گرفتهاند.
توپخانه رسانهای دشمن طی یک سال گذشته تمام تلاش خود را به کاربست تا بتواند چهرهای نادرست از وحدت مردم سیستان و بلوچستان و همراهی اقوام این خطه با نظام اسلامی را به نمایش در آورد؛ آنها تمامی گسلهای اختلافی این منطقه را به بهانههای مختلف فعال کردند اما نتوانستند آن نتیجه مطلوب را برای خود به ارمغان آورند.
اما بهراستی دلیل شکستهای پیدرپی دشمن در همراه نمودن مردم این خطه چه بوده است و چرا هر بار که دشمن تلاش میکند این مردمان را برای مقابله با جمهوری اسلامی همراه کند به دربسته میخورد؟
جواب این سؤال به طور دقیق در منویات دیدار صمیمانه اخیر حضرت آقا با این مردم بازگو شد؛ همان گونه که ایشان فرمودند با مردم سیستان و بلوچستان آشنایی شصتساله دارند و مهر و عطوفت این انقلاب از دیرباز و در دوران ستمشاهی از طریق حضور ایشان در این استان انتشاریافته است.
علاوه بر این رهبر معظم انقلاب در طول چهار دهه گذشته جدای از حضور در این استان، بهصورت گسترده با علما، نخبگان و سایر اقشار آن دیدارهایی داشتهاند که نشان از مهر و محبت دوطرفه مردم و ایشان دارد.
رهبر معظم انقلاب با شناخت دقیق از برنامههای دشمن در ایجاد فتنه قومی مذهبی در سیستان و بلوچستان بهترین زمان را برای این دیدار تاریخی انتخاب کردند؛ ایشان در ابتدای سخنانشان راهبرد مهم خود را برای این دیدار بیان کرده و فرمودند که میخواهند در این دیدار تصویر غلطی که دشمنان از برخی مناطق کشور معرفی میکنند را باطل کنند.
اما بهواقع تصویر درست منطقه جنوب شرق و مردمان آن چیست که ایشان برای دفاع از آن به میدان آمدهاند؟
ایشان در این دیدار به معرفی چهرههای شاخص این منطقه اعم از شیعه و سنی میپردازند و آنان را الگوی مناسبی برای کشور میخوانند؛ در این دیدار از مولوی عبدالعزیز، شهید سید محمدتقی حسینی طباطبایی، مولوی شهید جنگی زهی و عبدالواحد ريگي اشاره میشود؛ دقیقاً چهره استان باید با این افراد شناخته شود نه آن افرادی که امروز تریبون هایشان موجب خرسندی دشمنان شده است.
ایشان همچنین فرمودند که مردم این منطقه از کشور در همه حوادث از جمله مبارزه با منافقین و تروریستها، دفاع مقدس، برقراری امنیت و ایجاد وحدت، شهدای گرانقدری اعم از شیعه و سنی تقدیم اسلام کردهاند که این واقعیت، شناسنامه درخشان این مناطق است.
آری؛ شناسنامه مردم سیستان و بلوچستان همین شهدای بزرگی است که در راه انقلاب و مبارزه با استکبار جهانی تقدیم کردهاند. ایشان در نهایت اصل کلام را بیان میکنند و این استان را «منطقه انقلاب» میخوانند، چهره و عنوانی که باید از این منطقه به جهان مخابره شود همین است.
اکنون راهبرد درست از جانب ایشان معرفی و برای فعالین فرهنگی، سیاسی و اجتماعی مخابره شد؛ تنگه احد کشور امروز از جانب ایشان «منطقه انقلاب» معرفی شده و این تعبیر جدید بر اهمیت پرداختن به معرفی درست این منطقه میافزاید.