سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: بر اثر برخورد ۲ دستگاه خودرو در مسیر ارتباطی زابل به زهک ۲ نفر فوت و چهار نفر دیگر مصدوم شدند.
به گزارش پایگاه خبری عصرهامون به نقل از اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی زابل، محمد خلیلی بیان کرد: در پی تماس با مرکز پیام فوریتهای پزشکی زابل مبنی بر برخورد یک دستگاه سواری پراید با یک دستگاه سواری زانتیا در مسیر زابل به زهک، حوالی روستای تپه دز، بلافاصله ۲ تیم امدادی از نزدیکترین پایگاههای اورژانس ۱۱۵ به محل حادثه اعزام و اولین آمبولانس در مدتزمان کمتر از ۲ دقیقه بر بالین مصدومان حاضر شد.
وی افزود: یک نفر از مصدومان این حادثه پس از دریافت اقدامات درمانی اولیه توسط تکنسینهای فوریتهای پزشکی جهت ادامه درمان به بیمارستان امیرالمؤمنین علی علیهالسلام زابل منتقل شد.
این مسئول ادامه داد: ۲ نفر دیگر نیز بهوسیله نقلیه شخصی به بیمارستان مراجعه کردند و یک نفر نیز بهصورت سرپایی در محل حادثه از خدمات فوریتهای پزشکی بهرهمند شد.
وی گفت: این فرد مجروح با وجود توصیه کارکنان اورژانس از رفتن به بیمارستان خودداری کرد.
خلیلی بیان کرد: متأسفانه به علت شدت حادثه ۲ نفر هم قبل از رسیدن آمبولانس فوت شدند.