تاریخ انتشار :پنجشنبه ۶ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۵۸
نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان:

معارف اهل سنت در صداوسیمای سیستان و بلوچستان بیان شود

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: برخی افراد از میان اهل‌سنت به دنبال آن هستند تا بخشی از معارف موردنیاز خود را از صداوسیما دریافت کنند، صداوسیما این بستر را فراهم کند.
معارف اهل سنت در صداوسیمای سیستان و بلوچستان بیان شود
به گزارش پایگاه خبری عصرهامون آیت‌الله مصطفی محامی در دیدار رئیس سازمان صداوسیما بر لزوم سرمایه‌گذاری سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، پشتیبانی مادی و معنوی بیشتر از صداوسیمای سیستان و بلوچستان تأکید کرد و افزود: امام خمینی (ره) از صداوسیما به‌عنوان یک دانشگاه تعبیر کردند و طبیعتاً این دانشگاه باید جامع، مرجع و ملجأ برای داخل و خارج از کشور باشد و برای دستیابی به چنین جایگاهی نیازمند ملزوماتی از جمله اعتماد عمومی است.
 
وی افزود: در اتفاقات اخیر سیستان و بلوچستان متأسفانه صداوسیمای استان از چنین سرمایه‌ای برخوردار نبوده و در اتفاقات هشتم مهرماه سال ۱۴۰۱ به همان مقدار اعتمادی هم که وجود داشت آسیب وارد شد.
امام‌جمعه زاهدان اظهار کرد: در دوره قبل صداوسیما گزارش‌ها و آمار خوبی ارائه می‌شد که با آنچه ما مشاهده می‌کردیم چندان تناسب نداشت و مشخص نبود این آمار و گزارش‌ها بر اساس چه شاخصه‌هایی به‌دست‌آمده است.
 
وی ادامه داد: در خصوص واقعه هشت مهر آنچه مردم از صداوسیمای استان شنیدند مباحثی از جمله آشوبگری و تجزیه‌طلبی بود که آقایان تماس می‌گرفتند چرا وقتی مردم کشته شده‌اند نمک روی زخم ما ریخته و مردم ما را تجزیه‌طلب عنوان می‌کنید در حالیه آن‌ها نمازگزار بودند و نکته جالب این است که در سفر هیئت اعزامی از سوی مقام معظم رهبری به نقاط مختلف استان مردم گلایه‌مند بودند که ما ایرانی هستیم و به این افتخار می‌کنیم و چرا به ما تجزیه‌طلب گفته می‌شود.
 
به گفته محامی؛ چنین اتفاقاتی به اعتماد عمومی نسبت به صداوسیما خدشه وارد کرده است و بنابراین باید تلاش مضاعفی صورت گیرد تا اعتماد عمومی ازدست‌رفته به دست بیاید و گسترش پیدا کند.
 
لزوم پوشش اقشار مختلف مردم از طریق صداوسیما
وی بر لزوم فراگیری و پوشش اقشار مختلف مردم توسط صداوسیما تأکید و عنوان کرد: بخشی از کار پوشش سخت‌افزاری و امکانات است؛ اما بخش مهم دیگر پوشش نرم‌افزاری صداوسیما هست که برنامه‌های تولیدی باید اقوام و مذاهب مختلف را تحت پوشش قرار دهد.
 
نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان با اشاره به دیدار اخیر مردم استان با مقام معظم رهبری و دغدغه ایشان در خصوص اجرای مصوبات سفرشان به استان، گفت: نکته مهم مقام معظم رهبری در آن دوران این بود که مسائل را به‌گونه‌ای برای مردم تبیین کنید تا حرف و سخن شما را به‌خوبی متوجه و نسبت به مسائل به‌خوبی آگاه شوند.
 
وی اضافه کرد: اگر صداوسیما می‌خواهد مرجعیت خود را داشته باشد باید پاسخگوی نیازهای اقشار مختلف مردم باشد به‌عنوان‌مثال در حوزه خبر با ارائه اخبار به طور سریع و دقیق می‌تواند مرجع قرار گیرد و یا در سایر حوزه‌ها از جمله اطاعات عمومی، نیازهای کسب‌وکار، مهارت‌ها و سایر مسائل مذهبی، اعتقادی و فکری که صداوسیما باید در تمامی این عرصه‌ها پاسخگوی نیاز مردم باشد تا بتواند مرجع قرار گیرد.
 
آیت‌الله محامی با اشاره به جمعیت اهل‌سنت در سیستان و بلوچستان بیان کرد: بنده در دوره‌های قبل از اقدامات صورت‌گرفته در حوزه مبانی فکری شیعه و اهل‌سنت سؤال کردم هر چند که در فضای کلی کشور نیز با وجود همه برنامه‌های خوبی که وجود دارد باز هم در جهاتی دارای ضعف هستیم.
 
وی گفت: برخی افراد از میان اهل‌سنت به دنبال آن هستند تا بخشی از معارف موردنیاز خود را از صداوسیما دریافت کنند و اگر صداوسیما این بستر را فراهم نکند شبکه‌های دیگری این کار را خواهند کرد و چنین چیزی به نفع ما نیست.
 
مردم سیستان و بلوچستان همراه نظام هستند
نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: درگذشته فهرستی از علمای اهل‌سنت را جهت همکاری در اختیار صداوسیمای استان قرار دادیم و شاخه‌های فعالیت هر یک از آن‌ها را بیان کردیم تا پاسخگوی نیازهای مردم در عرصه‌های مختلف باشند که متأسفانه توسط صداوسیمای استان به‌کارگیری نشدند.
 
وی اذعان کرد: حرکت‌های خوبی در صداوسیمای سیستان و بلوچستان شروع شده اما هنوز راه نرفته و کارنکرده بسیار است و همه باید کمک کنیم تا این راه نرفته طی شود.
 
امام‌جمعه زاهدان گفت: صداوسیما باید سخنگو و بیانگر مطالبات مردم و از طرفی سخنگوی نظام باشد و در راستای سیاست‌های نظام حرکت کند که متأسفانه در سیستان و بلوچستان در این جهت با خلأهای مواجه بودیم و در واقعه هشتم مهرماه جهت‌گیری صداوسیمای استان با سیاست‌های مقام معظم رهبری متفاوت بود هر چند که در شرایط کنونی وضعیت تغییر کرده است.
 
وی با اشاره به دیدار مردم سیستان و بلوچستان با مقام معظم رهبری عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی تعابیری را به‌عنوان شناسنامه استان بیان نموده و از حیثیت استان و چهره بدی که از سیستان و بلوچستان مخابره می‌شد دفاع کردند و فرمودند دشمن چنین چیزی را نمی‌خواهد و حالا صداوسیما باید در این راستا به تلاش پرداخته و با هنرمندی حقیقت‌های استان را بیان کند.
 
نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان بیان کرد: شرافت، نجابت، صبوری، دلدادگی به انقلاب و همراهی مردم سیستان و بلوچستان با نظام اسلامی باعث شده تا با وجود محرومیت‌ها و تحرکات دشمن در آن‌سوی مرز وضعیت استان همچنان آرام بماند و یکی از مصادیق کار حادثه شمسر سراوان بود که مردم راه خود را جدا و با اغتشاشگران همراهی نکردند.
 
انتهای خبر/
  https://asrehamoon.ir/vdcawyn6649ni61.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما