به مناسبت هفته دفاع مقدس مسؤلان و معتمدین مهرستان با شهداء تجدید میثاق کردند.
به گزارش پایگاه خبری عصرهامون به نقل از پهره حجتالاسلام والمسلمین علم سپاهی امام جماعت مسجد امام حسین(ع) مهرستان در مراسم غبارروبی مزار شهدا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهداء خصوصا شهداء دفاع مقدس بیان کرد: شهیدان با تقدیم خون خود در راه حفظ کیان وطن و انقلاب، این امنیت و سربلندی را به ملت ایران هدیه دادند و ما باید قدردان و پاسبان خون آن گلگون کفنان باشیم.
ناصردُرازهی فرماندار و رئیس ستاد گرامیداشت هفته دفاع مقدس شهرستان مهرستان در این مراسملذل بیان کرد: ما هرچی داریم به برکت خون پاک شهداء، ۸سال جنگ تحمیلی و دفاع مقدس است.
وی افزود: مسؤلان باید جهادی وارد میدان عمل بشوند و برای خدمت به مردم و این دولت بیش از پیش مصمم باشند.
علیرضا میری بنجار دبیر ستاد گرامیداشت هفته دفاع مقدس به رشادتهای شهدای بومی دوران دفاع مقدس مهرستان اشاره و بیان کرد: این شهرستان هم در ۸سال دفاع مقدس برای دفاع از وطن نقش آفرینی کرده است.
وی افزود: شهیدان گرانقدر اسکندر جنگی زهی و عبدالصمد اربابی از هموطنان بلوچ و گلگون کفنان آن روزها هستند و این یعنی همه باهم برای انقلاب و این خاک جانفدا بودند.
گفتنی است؛ در پایان جمعی از معتمدین و مسؤلین مزار شهید صادقی را عطر افشانی و غبار روبی کردند.