تاریخ انتشار :جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۲۱:۳۰
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان خبر داد:

بازداشت عامل تشویش اذهان عمومی در زاهدان

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از شناسایی و دستگیری ادمین پیج اینستاگرامی که محتوای تفرقه افکنانه و ترغیب به اغتشاش منتشر می کرد، خبر داد.
بازداشت عامل تشویش اذهان عمومی در زاهدان
به گزارش پایگاه خبری عصرهامون به نقل از پایگاه خبری پلیس، دوستعلی جلیلیان در تشریح این خبر گفت: بر اساس رصدهای صورت‌گرفته در فضای مجازی و گزارش‌های متعدد دریافتی از سوی کاربران به پلیس فتا مشخص شد فردی با اهداف مختلف از جمله تشویش اذهان عمومی و اخلال در نظم و امنیت اقدام به تهیه و انتشار کلیپ‌هایی در فضای مجازی با مضامین مختلف می‌کند که موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار متخصصان پلیس فتا قرار گرفت.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: پس از انجام اقدامات فنی و عملیاتی، فردی که اقدام به انتشار این گونه محتواهای غیرقانونی می‌کرد دستگیر و پس از تکمیل تحقیقات و اقرار به بزه انتسابی و همچنین پاک‌سازی صفحات مجازی، به جهت تعیین تکلیف قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.

فرمانده انتظامی استان بیان کرد: باتوجه‌به اینکه دشمنان در روزهای اخیر اقدام به انتشار انواع محتواها به‌منظور برهم‌زدن نظم و آرامش مردم استان می‌کنند به‌تمامی کاربران فضای مجازی توصیه کرد ضمن بهره‌برداری صحیح از فضای سایبر از انتشار هرگونه کلیپ صوتی و تصویری در تضاد با امنیت و آرامش مردم و همچنین در تضاد باارزش‌ها و هنجارهای اجتماعی، اکیداً اجتناب کنند.

سردار جلیلیان خاطرنشان کرد: در مواجهه با موارد مشکوک و مخل نظم اجتماعی مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir و یا شماره‌گیری ۰۹۶۳۸۰ آن را به پلیس فتا اعلام نمایند.
 
انتهای خبر/ https://asrehamoon.ir/vdcftjdyyw6dvya.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما