تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۲۲:۲۴
در شرایطی که ستاد انتخابات کشور از ماه‌ها قبل مهلت و چگونگی تبلیغات رسمی را به‌صورت گسترده اطلاع‌رسانی کرده، برخی از داوطلبان ورود به خانه ملت، این مهم را نادیده گرفته و تبلیغات خود را از ماه‌ها قبل آغاز کرده‌اند، تبلیغاتی که این روزها به اوج رسیده و رفته‌رفته با بی‌پروایی و جسارت بیشتری علنی می‌شود.
کاندیدای عجول یا قانون‌گذار قانون‌گریز
به گزارش پایگاه خبری «عصرهامون»، در شرایطی که ستاد انتخابات کشور از ماه‌ها قبل مهلت و چگونگی تبلیغات رسمی را به‌صورت گسترده اطلاع‌رسانی کرده در هفته گذشته ۱۲ بهمن‌ماه نیز ستاد پیشگیری از جرایم انتخاباتی استان سیستان و بلوچستان؛ صریحاً نسبت به اجتناب نامزدهای انتخابات از تبلیغات زودهنگام چه در فضای مجازی و چه به‌صورت میدانی هشدار داد، اما شاید می‌توان گفت برخی از داوطلبان ورود به خانه ملت، این مهم را نادیده گرفته و تبلیغات خود را از ماه‌ها قبل آغاز کرده‌اند، تبلیغاتی که این روزها به اوج رسیده و رفته‌رفته با بی‌پروایی و جسارت بیشتری علنی می‌شود.
 
 در کمتر از چند هفته مانده به برگزاری انتخابات مجلس دوازدهم، کارناوال‌های تبلیغاتی در برخی از حوزه‌های انتخابیه سیستان و بلوچستان راه افتاده و نکته موردتوجه اینکه برخی از این کاروان‌های غیرقانونی، مربوط به نمایندگان فعلی یا سابق هستند، افرادی که تجربه حضور در مجلس قانون‌گذاری را داشته و بارها از تریبون‌های مختلف با ژست‌های حق‌به‌جانب نسبت به رعایت قانون به افراد و نهادهای مختلف تذکر داده‌اند این روزها خود و طرف‌داران آنها به نمادی برای قانون‌گریزی تبدیل شده‌اند.
 
صفحات، کانال‌ها و گروه‌های مجازی با اعلام گردهمایی‌ها و همایش‌های داوطلبان مجلس به‌صورت علنی قانون‌شکنی می‌کنند و البته بعد از برگزاری این دیدارها و همایش‌ها حتی در اماکن عمومی، تصاویر و فیلم‌هایی از استقبال پرشور مردمی در صفحات مجازی با عنوان «تجمع‌های خودجوش!!» یا حمایت «طایفه بزرگ» حتی کوچک بارگذاری می‌شود تا در ظاهر ضربه شستی باشد به قلب تبلیغاتی رقبا و طرف‌داران آنها. 
 
گذشته از تبلیغات غیر موعد، مواردی نیز در سخنرانی و شعارهای کاندیداها عنوان می‌شود که در حوزه اختیارات نمایندگی نبوده و تنها جمله‌های زیبایی برای "رأی جمع کنی " هستند و در بلندگوهایی گفته می‌شود که گوش قانون را کر می‌کنند.
 
البته تجربه دوره‌های قبل نشان داده که تبلیغات در موعد قانونی نیز دارای اشکالاتی است و طرف‌داران نامزدهای انتخاباتی به طور معمول در نصب پوستر، ایجاد ستادهای خارج از محدوده تعیین شده، راه‌بندان‌های خیابانی، و راه‌اندازی کارناوال‌های "چشم کورکن" دستی بر آتش تبلیغات غیرقانونی دارند.
 
داوطلبان باید مواظب باشند این روزها برای ورود به مجلس قانون‌گذاری، قانون‌شکنی را در دستور کار قرار ندهند و بی‌توجه به قانون و مقررات پیش نروند؛ چراکه به نظر می‌رسد برخی افراد، قانون را قربانی اهداف خودکرده‌اند و برای رسیدن به هدفشان و نشستن روی صندلی‌های بهارستان هیچ‌گونه قانونی برای آنان وجود ندارد.
 
این روزها آرام‌آرام توزیع شب‌نامه‌های مجازی، حضور در مجالس ختم و همایش‌های مردمی و ده‌ها برنامه دیگر یک پای ثابت فعالیت داوطلبان شده است.
 
سؤال اینجاست چگونه برخی افراد که برای ورود به مجلس جهت قانون‌گذاری، نخستین گام را عبور از قانون می‌دانند و به این امر باور دارند چطور می‌توانند در وضع قوانین کلی و جزئی موفق عمل کنند؟ آیا فردی که برای رسیدن به اهداف خود قانون‌شکنی و قانون‌گریزی را در پیش گرفته می‌تواند در تصویب قوانین و اجرای وظایف محوله بر اساس قانون و عدالت رفتار کند؟
 
به نظر می‌رسد اولین اقدامی که این افراد قبل از ورود به مجلس باید در دستور کار قرار دهند آشنایی با قانون و تمکین به قانون است.
 
در شرایطی که داده‌های میدانی و نظرسنجی‌ها در فضای انتخابات استان حاکی از مشارکت بالای مردم سیستان و بلوچستان در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی است، باید مردم هوشمندانه بررسی و در پی انتخاب اصلح باشند و کاندیدا نیز عاقلانه و قانونمند سخن بگویند و رفتار کنند تا مدیون مردم نشوند.

انتهای خبر/
  https://asrehamoon.ir/vdccsmqsx2bqex8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما