تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۰۸:۳۰
کارشناس مذهبی گفت: ازدواج آسان اعتماد به وعده‌ی خداوند است با دقت در آیات قرآن، انسان مخاطب قرار گرفته است ازدواج کنید من شما را از فضل خودم بی‌نیاز می‌کنم.
ازدواج آسان اعتماد به وعده خداوند است
حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدهادی حیدری‌نسب در گفتگو با پایگاه خبری «عصرهامون» با اشاره به حلول ماه مبارک ذیحجه، ماهی که مهم‌ترین اعیاد اسلامی مانند عید سعید غدیرخم و عید قربان در آن قرار دارد بیان‌ کرد: در ابتدای این ماه سالگرد ازدواج حضرت علی( ع) و حضرت زهرا(س) قرار دارد ازدواج مبارکی که محل تلاقی سلسله نبوت و امامت است. ازدواجی که اگرچه با سادگی شروع و ادامه یافت، اما سرشار از عشق و محبت بود و ماحصل آن الگویی برای تمام زوج‌ها در همه ادوار تاریخ شد.

وی افزود: ازدواجی که در آن پیامبر به عنوان پدر عروس، ۵۰۰ درهم معادل هزار و۵۰۰ گرم نقره خالص را مهریه دخترش حضرت زهرا(س) قرار دادند و با مختصر جهیزه ایشان را راهی خانه بخت کردند.

کارشناس مذهبی با اشاره به نقل از شیخ طوسی در کتاب امالی تصریح کرد: در شب ازدواج حضرت علی(ع)و حضرت زهرا(س)، پیامبر(ص) و امام علی(ع) به تعداد زیادی از اصحاب ولیمه دادند پس از ولیمه، پیامبر(ص) دست فاطمه(س) را در دست علی(ع) گذاشت و فرمود: ای علی! فاطمه خوب همسری است و به فاطمه فرمود: ای فاطمه! علی خوب شوهری است سپس آن دو را به خانه خودشان فرستاد و نزدشان رفت و دعا کرد که خدا نسلشان را مبارک گرداند.

وی ادامه داد: در زمانه امروز که سبک زندگی‌ها پیچیده و مشکل شده است و تبلیغات برای رفاه بی‌حد و حصر هجمه زیادی به زندگی خانواده‌ها وارد کرده است، ازدواج ساده اهل بیت (ع)می‌تواند گره‌گشای بسیاری از مشکلات و مسائل باشد.

حیدری‌نسب اذعان کرد: ازدواج آسان اعتماد به وعده‌ی خداوند است با دقت در آیات قرآن انسان مخاطب دو وعده قرار گرفته است، وعده اول از طرف خداوند متعال که فرموده است ازدواج کنید من شما را از فضل خودم بی نیاز می‌کنم وعده دوم از طرف شیطان است که انسان را از فقر می‌ترساند و امر به فحشا می‌کند.

وی تشریح کرد: خداوند عالَم که مالک جهان هستی است به کسانی که از نداشتن تمکن مالی و ترس از مسائل اقتصادی تن به ازدواج نمی‌دهند وعده داده است از فقر نترسید که خدا شما را بی‌نیاز می‌کند و وسعت و رزق می‌دهد همان طور که کلام امام صادق(ع) هم وارد شده است که می‌فرمایند: هر کس از ترس فقر ازدواج را ترک کند، پس به خدا گمان بد برده است.

کارشناس مذهبی عنوان کرد: معمولاً سخت‌گیری‌ها در موارد مهریه، مسکن، شغل و مدرک صورت می‌گیرد و این‌ها همه به فراموشی فضل و رحمت خداوند برمی‌گردد در سیره پیامبر سخت‌گیری در مهریه وجود نداشته است، رسول خدا (ص)درباره کمی مهریه می‌فرماید: بهترین زنان امت من، زیباروترین و کم مهرترین آن‌هاست.

وی اضافه کرد: سخت‌گیری درباره مدرک یا شأن و وجاهت بالای اجتماعی باعث شده است عموم افراد بیشتر تمایل به کسانی نشان دهند که مدرک بالاتر یا جایگاه اجتماعی برتری دارند در حالی که رابطه میان بزرگی و انسانیت فرد، با مدرک یا شأن اجتماعی او همواره مساوی نیست، چه بسا افراد تحصیل کرده‌ای که جز دنیاپرستی و حیله‌گری، تحصیل نکرده‌اند و چه بسا افراد تحصیل نکرده‌اند ولی در فضائل انسانی، مثل درستی، وفاداری، مردانگی، سخاوت، ایثار، محبت، صفا، سادگی، خلوص، درک، معرفت، لیاقت، استقامت، اعتماد به نفس در اوج هستند.

حیدری‌نسب اظهار کرد: کسانی که خوشبختی را در پشت مدرک و میز ریاست دنبال می‌کنند، از ابتدایی‌ترین معارف دینی و مبانی اخلاق اسلامی نیز محروم هستند والا به نور علم می‌دیدند که سعادت و خوشبختی هیچ ارتباطی به ثروت و مدرک ندارد با این حال، کسی منکر مدرک و تحصیل نیست.

وی در پایان با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب درباره ازدواج آسان گفت: به پدرها و مادرها تذکّر می‌دهم و خواهش می‌کنم و تقاضا می‌کنم که امکانات ازدواج را آسان کنید، پدر و مادرها سخت‌گیری می‌کنند؛ ولی هیچ سخت‌گیری لازم نیست یک سری مشکلات طبیعی، مسئله‌ مسکن، مسئله‌ شغل و از این مسائل وجود دارد ممکن است جوان امکانات مالی مناسبی نداشته باشد امّا بعد از ازدواج خدای متعال گشایش می‌دهد، ازدواج جوان‌ها را متوقّف نکنید و پدرها و مادرها به این مسئله توجّه کنند. https://asrehamoon.ir/vdcb99b8zrhb05p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما