تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۰۸:۳۸
ازدواجی ساده توأم با خوشبختی؛

ازدواج آسان مقدمه آسایش در زندگی است

مهم‌ترین عاملی که در ازدواج نقش بسزایی دارد خانواده است؛ چون در اکثر موارد تا خانواده نخواهد، به هیچ وجه ازدواج رخ نخواهد داد؛ گرچه دولت و تمام ارگانهای مربوطه بخواهند که جوان به سر و سامان برسد.
ازدواج آسان مقدمه آسایش در زندگی است
به گزارش پایگاه خبری «عصرهامون» تشکیل خانواده در دین مبین اسلام بسیار مورد تأکید است و روایات زیادی از مقوله ازدواج وجود دارد که اهمیت این موضوع را در زندگی هر جوانی نشان می دهد.
 
ترویج ازدواج آسان در بین جوانان بهترین راهکار برای آغاز زندگی مشترک است، جوانانی که می‌توانند بسیار ساده و با یک مراسم به رنگ سادگی اما توأم با همدلی زیر یک سقف بروند و سالها در کنار هم خوشبخت باشند.
 
 قطعاً یکی از مهم‌ترین عوامل برای رسیدن به ازدواج آسان، کنار گذاشتنِ سخت‌گیری‌های متداول در ایجاد شرایطی برای ازدواج آسان است که در بسیاری از موارد باعث می‌شود کسانی که قلباً میل و رغبت به ازدواج دارند نتوانند خود را در این شرایط قرار دهند و ناچاراً به زندگی در کنار والدین اکتفا کنند.
 
در ازدواج آسان هر دو نفر باید مایل باشند با هر آنچه که در توانشان است، در کنار یکدیگر شرایطی را فراهم کنند که بتوانند پس از آن و در کنار یکدیگر به رشد و احساس خوشبختی دست پیدا کنند.
 
حجت‌الاسلام قاسم قاسم صالحی، کارشناس مذهبی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری «عصرهامون» بیان کرد: یکی از اصول استحکام و استمرار زندگی و یکی از پایه‌های مهر و محبت در بین زن و شوهر این است که در قدم اول خانواده‌ها نسبت به مهریه و هزینه‌های متفرقه و برگزاری مراسم در مکان‌های معین سختگیری نکنند.
 
وی افزود: والدین به نبود جهیزیه کامل از سمت دختر توجه نکنند و قرآن نیز برای کسی که در امر ازدواج پیشگام شود، می‌فرماید که کمبود مالی و فقرش را جبران می‌کند.
 
 صالحی ادامه داد: اقتصاد و مادیات برای زوجین نباید حرف اول باشد چراکه خداوند برکت زندگی را می‌دهد.
 
وی با بیان اینکه سفارش پیشوایان دین در امر ازدواج این است که والدین نسبت به مخارج اضافی و غیر ضروری بپرهیزند، گفت: مخارج زیاد هم اسراف، هم مخالف دستورات دین است و هم امری لغو و بیهوده است.
 
این کارشناس مذهبی خاطر نشان کرد: کسی که بخواهد به زندگی امیرالمومنین (ع) و حضرت فاطمه (س) اقتضا و توجه داشته باشد، یکی از شرایط الگو‌برداری از زندگی این بزرگواران، آسان‌گیری در امر ازدواج، ساده‌زیستی و دوری از تجملات است.
 
وی گفت: حضرت فاطمه(س) خواستگارهای ثروتمند زیادی داشتند اما ایشان حضرت علی (ع) را علی‌رغم اینکه پول و اموال زیادی نداشتند آگاهانه انتخاب کردند چراکه وی دارای اخلاق و معنویت بود و برکت این زندگی فرزندانی که هر کدامشان ستارگان درخشانی در عالم بشریت هستند، بود.
 
انتهای خبر/
https://asrehamoon.ir/vdcjvhev8uqemtz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما