کارشناس مسائل سیاسی گفت: مهمترین آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی و ساختارهای اداری نظام مقدس جمهوری اسلامی در برقراری عدالت است لذا در تمامی پیشنهادات سیاستی، قانونگذاری و تدوینی باید نسبت به آن مراقبت بیشتری انجام دهیم.
به گزارش پایگاه خبری عصرهامون؛ مجتبی شجاعی در گفتگو باشستون با اشاره به اینکه توفیقات در حوزه عدالت بسیار چشمگیر نبوده است، بیان کرد: وقتی مهمترین فرمایشات مقام معظم رهبری را طی سالهای اخیر خطاب به دولتها بررسی میکنیم بخش زیادی از این فرمایشات در ابتدای شروع کار دولتها مشترک و تأکید بر عدالت مبارزه با فساد، استفاده از افراد جوان، انقلابی و کارآمد، متعهد و متخصص و مورد توجه قرار دادن مطالبات مردم در حوزههای مختلف از جمله اقتصادی بوده که در همه ادوار و در شروع به کار دولتها مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده است.
وی افزود: گرچه مقام معظم رهبری در دیداری که با اعضای هیئت دولت داشتند تأکید فرمودند مبنی بر برقراری عدالت در تمامی حوزهها ودر باب اهمیت عدالت نیز فرمایشاتی داشتند که این توصیهها مصادف با آغاز کار دولت چهاردهم نیز بود؛ حتماً فراخوان و مطالبه جدی از سویایشان است که در گام دوم انقلاب به عنوان ضرورت مطرح شد.
کاشناس مسائل سیاسی ادامه داد: در برقراری عدالت دوگانهها داریم و شاید گاهی در تحقق شعار عدالت در زمینه توزیع منابع، استفاده از سرمایههای انسانی و در توجه به نقاط مختلف کشور و در حوزه آموزش، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی موفق نبودهایم که رهبر انقلاب به صورت پررنگ در این موارد توصیههایی را مطرح ساختند.
شجاعی اضافه کرد: مهمترین آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی و ساختارهای اداری نظام مقدس جمهوری اسلامی در برقراری عدالت است لذا در تمامی پیشنهادات سیاستی، قانونگذاری و تدوینی باید نسبت به آن مراقبت بیشتری انجام دهیم و از طرفی در مسیر نقض و خلاف آن اجازه ندیم تصویب صورت گیرد.
وی خاطرنشان کرد: پیوست عدالت نیز میتواند یک ابزار مؤثر باشد تا به توسعه، پیشرفت و آبادانی کشورامیدوار باشیم؛ فارغ از اینکه جامعهای که قرار است عدالت در سطح آن اجرا شود آن جامعه جامعه مذهبی، قومی، سیاسی، زبانی، جغرافیایی باشد.
این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: در بندهای ۹ و ۱۲ اصل سوم قانون اساسی مشخصاً به عدالت، رفع تبعیضات و ایجاد امکانات عادلانه در همه زمینهها به خصوص در حوزه اقتصاد که مبنای اسلامی دارد تأکید شده است.
شجاعی گفت: در قانون توصیه و تأکیدات لازم نسبت به عدالت دیده شده و هم مقام معظم رهبری تأیید، تأکید و توصیههای لازم را فرمودهاند و مکرر این توصیهها را میفرمایند.
وی اذعان کرد: به نظر بنده اراده در دولت دکتر رئیسی و هم در دولت وفاق ملی وجود دارد و از این زاویه به عدالت نگاه کرند که خدمترسانی را از نقاط محروم شروع کنند.