با اتحاد و همدلی بین مردم، علما و ریشسفیدان شیعه و سنی ریل توسعه در سیستان و بلوچستان شتاب خواهد گرفت.
به گزارش پایگاه خبری «عصرهامون» سیستان و بلوچستان مظهر وحدت و اتحاد در ایران اسلامی مطرح است و سالیان سال شیعه و سنی، فارس و بلوچ در کنار هم زندگی آرام و شادی را دارند، عدهای از دشمنان وحدت شیعه و سنی که چشم دیدن دوستی و برادری این دو مذهب را ندارند با ایجاد توطئهها و فتنهها درصدد برهمزدن وحدت و اتحاد مردم هستند.
ازاینرو با اقدامات تروریستی و به نمایش گذاشتند اخبار جعلی و دروغین درصدد این هستند تا فارس و بلوچ را مقابل هم قرار دهند و برای رسیدن به اهداف شومشان دست به هر توطئهای میزنند، اما درآمیخته شدن خون شیعه و سنی در این استان وحدت و اتحاد را مستحکمتر کرده است.
هر چند در مهرماه ۱۴۰۱ دشمن با به راهانداختن فتنه داخلی قصد برهمزدن آرامش و امنیت مردم استان را داشت و در این راه عدهای ناآگاه و ناخواسته در دام دشمن گرفتار شدند، اما بصیرت و آگاهی مردم خیلی زود آتش این فتنه را خاموش کرد.
امروز همه مردم معتقد هستند که وحدت و برادری محور امنیت است و وقتی امنیت برقرار باشد چرخ توسعه و پیشرفت هم حرکت شتابانی دارد. امنیت مهمترین نیاز جامعه برای پیشرفت است
حجتالاسلاموالمسلمین مجتبی اشرفیان، امامجمعه نیمروز گفت: امنیت مهمترین نیاز مردم یک جامعه و زیرساخت همهٔ ابعاد زندگی یک جامعه است و با امنیت است که پیشرفت و رفاه حاصل میگردد.
وی امنیت را زیرساخت همه ابعاد زندگی برای مردم دانست و تأکید کرد: امنیت یک زیرساخت عمومی است برای رشد اقتصادی علمی سرمایهگذاری امنیت زیرساخت همهٔ اینها است. اینکه ما در این استان مرزی در امنیت و هستیم به معنای آن است که در خانه در محل کار در مدرسه خودمان و فرزندانمان با خیال راحت و بدون دغدغه مسافرت میکنند و محل کسبوکار مردم مسافرتها تفریحها همراه با امنیت است.
اشرفیان تصریح کرد: به حول قوه الهی در استان امنیت حاکم است و ابن یکی از برکات انقلاب اسلامی ما است. گروهکهای تروریستی سعی در برهمزدن وحدت و ایجاد ناامنی دارند و تمام تلاششان این است که با دامنزدن به اختلاف مذهبی و قومیتی به اهداف افکار شیطانی خود برسند خدا رو شکر تا امروز با هوشیاری مردم و نظام نتوانستند به مقصود پلیدشان برسند.
دشمنان به دنبال برهمزدن وحدت هستند
مولوی عبدالواحد بامری، امامجمعه مسجد قبا شهرستان ایرانشهر گفت: امروزه ما در سیستان بلوچستان نیاز مبرم به دو چیز داریم یکی امنیت دومی وحدت است وقتی این دو برقرار باشد چرخ توسعه عمران و آبادانی منطقه بهخوبی میچرخد و از این نعمت همه مردم بهرهمند میشوند.
وی افزود: وحدت و انسجام و همبستگی قلعه مستحکمی هستند پس بنابراین ما نیاز مبرم به این دو داریم الحمدلله ما در این استان سالها سال در کنار هم زندگی کردیم و هیچکدام مشکل و اختلافی با همدیگر چه شیعه و چه سنی نداشتیم.
رشد و توسعه در سایه امنیت ایجاد میشود
مولوی احد سپاهی، یکی از سران طوایف سیستان و بلوچستان گفت: یکی از اهداف گروهکهای تروریستی که دست به اقدامات ضدانسانی و بشری میزند ایجاد ناامنی برای جلوگیری از پیشرفت، رشد و توسعه است.
وی افزود: امنیت اگر در جامعه وجود داشته باشد آن جامعه پیشرفت و توسعه چشمگیری خواهد داشت؛ لذا لازمه آبادانی امنیت خواهد بود.
مولوی سپاهی خاطرنشان کرد: ایجاد ناامیدی مردم از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از دیگر برنامههای گروهکهای تروریستی با انجام اقدامات کور و بهشهادترساندن انسانهای بیگناه است؛ اما حافظان امنیت در این منطقه تا پای جان برای برقراری امنیت تلاش میکنند و این یک افتخار است. دشمنان توسعه سیستان و بلوچستان را هدف گرفتهاند
مولوی عبدالباسط حسن زهی، عالم اهلسنت سیستان و بلوچستان گفت: باتوجهبه اینکه این استان در حال حاضر بر ریل توسعه و پیشرفت قرار گرفته است برخی از توسعه استان را نمیخواهند و در صدد این هستند تا این چرخه توسعه را متوقف کنند.
وی با بیان اینکه باید همه در مسئله وحدت و توسعه استان از هر ظرفیتی که داریم استفاده کنیم، اظهار کرد: ائمه جمعه و علما با استفاده از تریبونهای که در دست دارند در حمایت از موضوع وحدت و توسعه استان همکاری و همفکری داشته باشند و برای مردم از مزیتهای وحدت و توسعه بگویند.
حسن زهی با اشاره به اینکه وحدت شیعه و سنی در سیستان و بلوچستان زبانزد در کل کشور است، گفت: عدهای که این وحدت و امنیت را بر نمیتابند به دنبال ایجاد ناامنی و آشوب در استان هستند که نیاز است برای مردم روشنگری و بصیرتافزایی شود.
وی تأکید کرد: برای حفظ امنیت و آرامش در استان خون شیعه و سنی درهمآمیخته شده است و شهدای زیادی هم از اهلسنت و هم شیعه در این راه به شهادت رسیدند و باید امروز قدردان و شکرگزار این امنیت و آرامش باشیم.
باتوجهبه وحدت و اتحادی که در سیستان و بلوچستان وجود دارد و دشمن از این وحدت احساس خطر میکند همیشه به دنبال راهی برای ایجاد آشوب و اختلاف است که دراینبین باید علمای شیعه و سنی در کنار هم مردم را از اقدامات و توطئه دشمن آگاه و آشنا سازند و بر حفظ و تحکیم وحدت در استان تلاش کنند تا چرخ توسعه و پیشرفت استان شتاب بیشتری به خود گیرد.