کارشناس مسائل فرهنگی و اجتماعی گفت: در جامعه خود افراد باید عامل پویایی و امنیت باشند؛ چراکه امنیت لازمه پویایی و نشاط و توسعه در جامعه است.
محسن برقی شهری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری «عصرهامون»، بیان کرد: امنیت در لغت به معنای درامانماندن است و در اصطلاح امن بودن از هرگونه تعرض و در آرامش بودن است.
وی افزود: امنیت در بعد عینی فقدان تهدیدها نسبت به ارزشها و در بعد ذهنی فقدان ترس از بنیانهای ملی است که اگر مورد هجوم واقع شوندناامنی صورت میگیرد.
این کارشناس ادامه داد: تأمین امنیت تنها برعهده نیروهای نظامی و انتظامی نیست، باید همه افراد جامعه بهعنوان یک فرهنگ این موضوع را در نظر داشته و نهادینه شود.
وی گفت: در جامعه همه افراد نسبت به ناهنجاریهای موجود مسئول هستند، خود افراد باید عامل پویایی و امنیت باشند؛ چراکه امنیت لازمه پویایی و نشاط در جامعه است.
برقی شهری عنوان کرد: کشورهای بیگانه با تحریم اقتصاد کشورها را مورد هدف قرار میدهد و از این راه نفوذ میکنند تا امنیت اقتصادی را از بین ببردند که با برنامههای راهبردی، حفظ وحدت و پیداکردن راهحل مناسب میتوان در همه ابعاد مشکلات را حل کرد.
وی افزود: مردم باید در جامعه نسبت به هم اعتماد پیدا کرده. ایجاد امنیت در جامعه یک وظیفه همگانی است و تکتک افراد جامعه در این امر مهم باید حساس باشند.
این کارشناس اجتماعی و فرهنگی اظهار کرد: نداشتن امنیت در همه ابعاد میتوانند یک آشفتگی برای ایجاد آرامش ایجاد کنند. ناامنی را امروزه متأسفانه برخی افراد ایجاد کردهاند و خودشان آب به آسیاب دشمن میریزند.
وی بیان کرد: تولید و توسعه و میزان بازدهی اقتصادی مستلزم سرمایهگذاری است که باید ابتدا بسترسازی امنیت در جامعه برای حضور سرمایهگذار فراهم باشد، هر چه امنیت پایدارتر باشد، رونق کسبوکار رشد روزافزون و بالاتری را به همراه خواهد داشت.
برقی شهری خاطرنشان کرد: شرط لازم برای تحقق سرمایهگذاری تأمین امنیت است. اگر سرمایه و نیروی انسانی که دو عامل مهم در منابع تولید هستند، امنیت را برایشان بسترسازی و ایجاد کنیم تا علاوه بر توسعه در منطقه، باعث جلوگیری از مهاجرت افراد بومی منطقه به جاهای دیگر شود.
وی گفت: امنیت و وحدت دو عامل توسعه منطقه به شمار میروند و برای رسیدن به یک توسعه پایدار ابتدا باید این دو مهم را مدنظر قرار داشته باشیم.
این کارشناس خاطرنشان کرد: در یککلام امنیت باعث کاهش تنشهای اجتماعی میشود، ایجاد سرمایهگذاری، تولید و شکوفایی اقتصادی از مزایای ایجاد امنیت در جامعه است.