فرمانده انتظامی تفتان گفت: مأموران پلیس این شهرستان در راستای اجرای طرح مقابله با قاچاقچیان و سوداگران مرگ حین گشتزنی در محورهای مواصلاتی سطح شهرستان به یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ مشکوک شده و به آن دستور توقف دادند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهامون» به نقل از خبرگزاری پلیس،احمد بدیع ثابت بیان کرد: خودرو مورد نظر به همراه سرنشین یا سرنشینان با بیتوجهی به دستور پلیس با سرعت زیاد و باتوجهبه صعبالعبور بودن منطقه و تاریکی شب متواری شد. وی افزود: در بازرسی از محل دپوی مواد مخدر، ۴۰ کیلوگرم حشیش کشف و ضبط شد.
فرمانده انتظامی شهرستان تفتان با اشاره به اینکه پیگیریهای ویژه درباره شناسایی سوداگر مرگ و توقیف خودرو مذکور در دستور کار پلیس این شهرستان قرار دارد، تصریح کرد: پلیس با سوداگران مرگ و قاچاقچیان مواد مخدر برخورد قاطع و قانونی میکند و اجازه جولان به آنان نخواهد داد.
کشف ۷۹ کیلوگرم مواد مخدر در زاهدان
وی همچنین از کشف ۷۹ کیلوگرم مواد مخدر در زاهدان خبر داد و خاطرنشان کرد: دراینرابطه یک نفر سوداگر مرگ در عملیات ویژه مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان زاهدان دستگیر شد.