تاریخ انتشار :يکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۵۶
جانشین فرمانده سپاه سلمان سیستان‌ و بلوچستان مطرح کرد:

انزجار جهانی از رژیم صهیونیستی پررنگ‌تر از همیشه

جانشین فرمانده سپاه سلمان سیستان‌ و بلوچستان گفت: امروز رژیم صهیونیستی منفورترین رژیم در جهان است؛ تا جایی که در مجامع بین‌المللی نیز شاهد ترک جلسات هنگام سخنرانی مقامات این رژیم هستیم.
انزجار جهانی از رژیم صهیونیستی پررنگ‌تر از همیشه
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهامون» به نقل از زاهدنیوز، سرهنگ محمدرضا نخعی در اجلاسیه مهر و ایثار که به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار شد، بیان کرد: شهید شایانفر و دیگر شهدای مظلوم استان که به دست ایادی رژیم غاصب صهیونیستی به شهادت رسیدند، نمونه‌ای از استمرار دشمنی این رژیم و مزدورانش با ملت ایران هستند.

وی ادامه داد: امروز رژیم صهیونیستی منفورترین رژیم در جهان است؛ تا جایی که در مجامع بین‌المللی نیز شاهد ترک جلسات توسط نخست‌وزیران و رؤسای جمهور کشورها هنگام سخنرانی مقامات این رژیم هستیم و این نشان‌دهنده انزجار جامعه بین‌الملل از صهیونیسم است.

جانشین فرمانده سپاه سلمان استان تصریح کرد: دفاع مقدس دوازده‌روزه در برابر حملات ناجوانمردانه صهیونیست‌ها، برای نسل جوان ما قابل لمس‌تر بود و آنان از نزدیک رشادت‌ها، جانفشانی‌ها و همچنین بخشی از آلام و سختی‌های مردم را تجربه کردند.

وی افزود: همان‌گونه که در هشت‌سال دفاع مقدس ملت ایران منسجم پای کار ایستاد، در جنگ دوازده‌روزه نیز با همان قوت و قدرت از انقلاب و کشور خود دفاع کرد و دشمن را زمین‌گیر ساخت.

نخعی اظهار کرد: شباهت میان دفاع مقدس هشت‌ساله و جنگ دوازده‌روزه در آن است که دشمن در هر دو میدان با توهم غافلگیری به میدان آمد اما در نهایت با مقاومت مردم و هدایت‌های رهبری معظم انقلاب ناکام ماند.

وی خاطرنشان کرد: رمز پیروزی ملت ایران در هر دو دوره، پیروی از ولایت فقیه، انسجام مردمی و اتکا به تجارب گرانسنگ رزمندگان بود؛ موضوعی که بار دیگر عزت و اقتدار ایران اسلامی را در سطح منطقه و جهان به نمایش گذاشت.
 
یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و جنگ ۱۲ روزه باید زنده بماند
علی کوهستانی، فرمانده سپاه شهرستان زاهدان در اجلاسیه مهر و ایثار که به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار شد، با تبریک این ایام به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران گفت: امروز که با نام ولایت‌مداری، بصیرت، دشمن‌شناسی و استکبارستیزی مزین شده است، باید بیش از پیش بر نقش زنان و مردان ایثارگر در دفاع از ارزش‌ها تأکید کنیم.

وی با خیرمقدم به مسئولان و مهمانان حاضر در این مراسم افزود: در هشت سال دفاع مقدس و همچنین جنگ ۱۲ روزه اخیر، ملت‌های مسلمان با ایثار و مقاومت نقشی ماندگار ایفا کردند و خون پاک شهدا ضامن عزت و استقلال ملت‌ها شد.

فرمانده سپاه شهرستان زاهدان تصریح کرد: دشمنان در تلاش‌اند با القای ناامیدی، جامعه را از مسیر پیشرفت بازدارند اما شعار امسال «ما قله‌ها را فتح می‌کنیم» نشان می‌دهد که ملت ایران در عرصه‌های فرهنگی، هنری، اقتصادی و ورزشی نیز با امید و انگیزه مسیر خود را ادامه خواهد داد.

وی با اشاره به تقدیم بیش از شش هزار شهید و جانباز در هشت سال دفاع مقدس خاطرنشان کرد: در جنگ ۱۲ روزه نیز ۱۲۶ زن و ۴۷ کودک به دست رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند که باید یاد و خاطره آنان زنده نگه داشته شود. همچنین شهید معصومه کرباسی، شهید شاخص سال هستند که سال گذشته همراه همسرش در لبنان به شهادت رسید، نماد ایثار و مقاومت زنان مسلمان است.

انتهای خبر/
https://asrehamoon.ir/vdcbz5b88rhbwsp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

با توجه به شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید»، به‌نظر شما اولویت‌دارترین حوزه سرمایه‌گذاری در استان سیستان و بلوچستان کدام است؟
۱.فناوری‌های نوین کشاورزی و فرآوری محصولات بومی (مانند خرما، پسته، گیاهان دارویی و ماهی)
۲.صنایع غذایی دانش‌بنیان با محوریت سلامت (مثل تولید نان‌های درمانی، مکمل‌های گیاهی و نوشیدنی‌های غنی‌شده)
۳.توسعه صنایع کوچک و متوسط با مزیت صادراتی (مثل صنایع دستی، پوشاک محلی، محصولات دریایی و معدنی)
۴.زیرساخت‌های فناورانه و نوآورانه (مثل شهرک‌های دانش‌بنیان، مراکز رشد، خانه‌های خلاق و آزمایشگاه‌های صنعتی)