تاریخ انتشار :شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۱۶
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان خبر داد:

ثبت ملی ۱۰ غذای محلی سیستان‌وبلوچستان

معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی سیستان و بلوچستان گفت: ۱۰ غذای محلی سیستان و بلوچستان در فهرست میراث ناملموس کشور ثبت شد و جشنواره خوراک هفته گردشگری با استقبال گسترده در زاهدان برگزار شد.
ثبت ملی ۱۰ غذای محلی سیستان‌وبلوچستان
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهامون» به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی سیستان و بلوچستان، علیرضا شه بخش بیان کرد: این استان در حوزه گردشگری خوراک و تنوع غذاهای بومی بسیار غنی است، به‌گونه‌ای که برخی غذاها هنوز برای بومیان منطقه ناشناخته‌اند.

وی از ثبت ملی ۱۰ غذای محلی استان خبر داد و افزود: باتوجه‌به فراموشی تدریجی برخی آیین‌ها و رسوم، برگزاری برنامه‌هایی همچون جشنواره و نمایشگاه غذایی می‌تواند مانع از غبار فراموشی بر میراث ماندگار شود و فرصتی برای آشنایی با خوراک اقوام فراهم کند.

معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در جشنواره غذای اقوام و ملل که به مناسبت هفته گردشگری از پنجم تا یازدهم مهر در زاهدان و در بنای تاریخی گاراژ ملک برگزار شد، غذاهایی از کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان، هندوستان و عمان، همچنین چند نمونه غذای پیش از تاریخ ارائه شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در این جشنواره، بیشتر غذاهای ملی مانند تنورچه، کشک زرد و دیگر غذاهای تهیه‌شده با لبنیات، گوشت و ادویه محلی عرضه شدند.

انتهای خبر/ https://asrehamoon.ir/vdcaiun6o49na01.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما

با توجه به شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید»، به‌نظر شما اولویت‌دارترین حوزه سرمایه‌گذاری در استان سیستان و بلوچستان کدام است؟
۱.فناوری‌های نوین کشاورزی و فرآوری محصولات بومی (مانند خرما، پسته، گیاهان دارویی و ماهی)
۲.صنایع غذایی دانش‌بنیان با محوریت سلامت (مثل تولید نان‌های درمانی، مکمل‌های گیاهی و نوشیدنی‌های غنی‌شده)
۳.توسعه صنایع کوچک و متوسط با مزیت صادراتی (مثل صنایع دستی، پوشاک محلی، محصولات دریایی و معدنی)
۴.زیرساخت‌های فناورانه و نوآورانه (مثل شهرک‌های دانش‌بنیان، مراکز رشد، خانه‌های خلاق و آزمایشگاه‌های صنعتی)