تاریخ انتشار :پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۴۲
وزیر دادگستری گفت: با موافقت رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان، همه زندانیان دارای شرایط از ۱۰ روز مرخصی برخوردار شدند و بررسی تخفیف مجازات محکومان مواد مخدر و تعزیرات نیز در این استان در دستور کار قرار گرفت.
بهره‌مندی زندانیان دارای شرایط سیستان‌وبلوچستان از مرخصی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهامون»، امین حسین رحیمی در جریان بازدید از زندان طاغذی زابل بیان کرد: با موافقت رئیس‌کل دادگستری سیستان و بلوچستان مقرر شد همه زندانیان دارای شرایط در سراسر استان از ۱۰ روز مرخصی بهره‌مند شوند تا این اقدام تسکینی برای خانواده‌های آنان باشد و شرایط بازگشت به زندگی اجتماعی تسهیل شود.

وی افزود: برای زندانیانی که در آستانه پایان محکومیت قرار دارند و در چهار ماه گذشته از مرخصی استفاده کرده‌اند، این مرخصی به آزادی قطعی آنان منتهی خواهد شد و این اقدام در راستای کاهش جمعیت کیفری و اصلاح مجرمان انجام می‌شود.
 
وزیر دادگستری درباره محکومان مواد مخدر نیز اظهار کرد: پیشنهاد شد پرونده این افراد در کمیسیون عفو مطرح شود تا باتوجه‌به بررسی لایحه جدید در مجلس، ارفاق و تخفیف یک‌درجه‌ای در مجازات آنان در نظر گرفته شود.
 
 مسائل حقوقی و توسعه‌ای سیستان پیگیری می‌شود
رحیمی گفت: در این سفر، مشکلات و موضوعات مختلف منطقه سیستان به‌ویژه مسائل حقوقی و قضایی بررسی و برای رفع آن‌ها اقدام خواهد شد.
 
وی ادامه داد: بررسی و پیگیری مشکلات مردم منطقه سیستان در دستور کار این سفر قرار دارد.
 
 وزیر دادگستری مطرح کرد: در این سفر، استاندار سیستان و بلوچستان، رئیس‌کل دادگستری استان و نمایندگان مردم زابل نیز حضور دارند تا با هم‌افزایی و هماهنگی، روند رسیدگی به مسائل منطقه سرعت گیرد.
 
 رحیمی تصریح کرد: علاوه بر موضوعات حقوقی و قضایی، سایر مشکلات شهرستان نیز بررسی و موارد مربوط به دستگاه‌های اجرایی دیگر به وزرای مرتبط منعکس می‌شود.
 
 وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با پیگیری‌های انجام‌شده، بخشی از مشکلات مردم منطقه کاهش یابد و زمینه برای بهبود شرایط زندگی در سیستان فراهم شود.

علی فرهادی رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور نیز در این بازدید گفت: با هماهنگی استاندار سیستان و بلوچستان، رئیس‌کل دادگستری و مدیرکل تعزیرات، پرونده محکومان تعزیراتی که دارای شرایط تخفیف هستند بررسی و در صورت امکان بخشی از جرایم آنان بخشیده می‌شود.
 
 انتهای خبر/ https://asrehamoon.ir/vdcfemdyjw6dcta.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما

با توجه به شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید»، به‌نظر شما اولویت‌دارترین حوزه سرمایه‌گذاری در استان سیستان و بلوچستان کدام است؟
۱.فناوری‌های نوین کشاورزی و فرآوری محصولات بومی (مانند خرما، پسته، گیاهان دارویی و ماهی)
۲.صنایع غذایی دانش‌بنیان با محوریت سلامت (مثل تولید نان‌های درمانی، مکمل‌های گیاهی و نوشیدنی‌های غنی‌شده)
۳.توسعه صنایع کوچک و متوسط با مزیت صادراتی (مثل صنایع دستی، پوشاک محلی، محصولات دریایی و معدنی)
۴.زیرساخت‌های فناورانه و نوآورانه (مثل شهرک‌های دانش‌بنیان، مراکز رشد، خانه‌های خلاق و آزمایشگاه‌های صنعتی)