تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۰۹
دبیر بخش VAR فدراسیون فوتبال خبر داد:

پوشش شهرآورد ۱۰۶ با ۱۶ دوربین

دبیر بخش VAR فدراسیون فوتبال با اشاره به دیدار شهرآورد در اراک، گفت: برای پوشش این مسابقه از ۱۶ دوربین استفاده خواهیم کرد.
پوشش شهرآورد ۱۰۶ با ۱۶ دوربین
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهامون» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، محسن حکیم در آستانه دیدار تیم‌های استقلال و پرسپولیس بیان کرد: ورزشگاه اراک به دلیل فضایی که دارد، قابلیت نصب دوربین‌های زیادی را ندارد. فضای این ورزشگاه مانند ورزشگاه‌های بزرگ دیگر نیست و برای این دیدار ۱۶ دوربین مدنظر است که نصب خواهد شد.

وی افزود: در این بازی دوربین‌های متنوعی جانمایی خواهد شد که در مجموع ۱۶ دوربین خواهیم داشت. در مورد تکنولوژی گل‌لاین (Goal Line) به دلیل هزینه‌بربودن در ایران استفاده نمی‌شود که این موضوع در بازی‌های دیگر در سطح جهان هم رعایت می‌شود و تنها در دیدارهای مهم مانند جام‌جهانی از آن بهره می‌برند.
 
 دبیر بخش VAR فدراسیون فوتبال اظهار کرد: در خصوص تجهیزات جدید برای اعلام آفساید، اول باید بتوانیم زیرساخت‌ها را فراهم کنیم و بعد از آن به سراغ انیمیشن برویم. VAR ما اندازه اسپانیا و انگلیس نیست، اما در حد بسیاری کشورهای معتبر از جمله آسیایی‌ها (کره و ژاپن) و کشورهای اروپایی‌هاست.
 
 وی در پایان در مورد داور اتاق VAR گفت: این داور مشخص است، اما مسئولان مربوطه باید نام وی را اعلام کنند.
 
 انتهای خبر/
https://asrehamoon.ir/vdca6yn6u49na01.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما

با توجه به شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید»، به‌نظر شما اولویت‌دارترین حوزه سرمایه‌گذاری در استان سیستان و بلوچستان کدام است؟
۱.فناوری‌های نوین کشاورزی و فرآوری محصولات بومی (مانند خرما، پسته، گیاهان دارویی و ماهی)
۲.صنایع غذایی دانش‌بنیان با محوریت سلامت (مثل تولید نان‌های درمانی، مکمل‌های گیاهی و نوشیدنی‌های غنی‌شده)
۳.توسعه صنایع کوچک و متوسط با مزیت صادراتی (مثل صنایع دستی، پوشاک محلی، محصولات دریایی و معدنی)
۴.زیرساخت‌های فناورانه و نوآورانه (مثل شهرک‌های دانش‌بنیان، مراکز رشد، خانه‌های خلاق و آزمایشگاه‌های صنعتی)