تاریخ انتشار :شنبه ۱۳ تير ۱۴۰۵ ساعت ۰۸:۳۲
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان زرآباد عنوان کرد:

آغاز عملیات اصلاح شبکه آب در روستای زرآباد

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان زرآباد گفت: عملیات اصلاح و تکمیل شبکه آبرسانی روستای همت‌آباد در شهرستان زرآباد واقع در سیستان و بلوچستان با هدف رفع مشکل قطعی و افت فشار آب ۱۲۰ خانوار آغاز شد.
آغاز عملیات اصلاح شبکه آب در روستای زرآباد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهامون» به نقل از روابط‌عمومی شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان، دلمراد برجسته عملیات اصلاح و تکمیل شبکه آبرسانی روستای همت‌آباد در شهرستان زرآباد واقع در سیستان و بلوچستان با هدف رفع مشکل قطعی و افت فشار آب ۱۲۰ خانوار آغاز شد.

وی افزود: این پروژه با هدف نوسازی شبکه فرسوده توزیع آب در روستای همت‌آباد، به‌ویژه در محله‌های «سالاری» و «درزاده‌ها» کلید خورده است.

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان زرآباد ادامه داد: ساکنان این مناطق طی ماه‌های اخیر به دلیل فرسودگی شدید لوله‌ها و پایین بودن قطر شبکه انتقال، با افت محسوس فشار و قطعی مکرر جریان آب مواجه بوده‌اند.

وی عنوان کرد: این پروژه که با همکاری بخشداری مرکزی زرآباد اجرایی می‌شود، شامل لوله‌گذاری به طول ۲ هزار متر با استفاده از لوله‌هایی به قطر ۱۱۰ میلی‌متر است.

برجسته گفت: انتظار می‌رود با تکمیل این پروژه نوسازی، پایداری شبکه آب آشامیدنی بیش از ۱۲۰ خانوار در این مناطق تضمین و مشکل قطعی آب آن‌ها به طور کامل برطرف شود.

انتهای خبر/
  https://asrehamoon.ir/vdceez8zwjh8o7i.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما