پاسدار علیبخش پرورش از جمله رزمندگان سیستان و بلوچستانی که در عملیات بیتالمقدس حضور داشت و به شهادت رسید.
از بزمان ایرانشهر تا آزادی خرمشهر؛
تازه داماد بلوچ که در عملیات بیتالمقدس آسمانی شد
عصرهامون , 3 خرداد 1402 ساعت 6:20
پاسدار علیبخش پرورش از جمله رزمندگان سیستان و بلوچستانی که در عملیات بیتالمقدس حضور داشت و به شهادت رسید.
به گزارش پایگاه خبری عصرهامون به نقل از صدای بلوچ، سوم خردادماه، یادآور رشادت و دلیرمردی رزمندگان و ایثارگران ما برای آزادی خرمشهر قهرمان است؛ در این روز رزمندگان اسلام از ارتش، سپاه، بسیج و سایر نیروهای مردمی پس از چندین روز عملیات توانستند بخشهای زیادی از خاک میهن عزیزمان را از تصرف دشمن بعثی دربیاورند.
از سیستان و بلوچستان و شهرستان دلگان هم رزمندگان زیادی در این عملیات حضور داشتند، یکی از این رزمندگان که در عملیات بیتالمقدس حضور داشت و همان جا هم به شهادت رسید، پاسدار شهید علی بخش پرورش است.
به مناسبت سالروز عملیات بیتالمقدس و آزادسازی خرمشهر این پایگاه خبری گفتگویی را با خانواده و یکی از همرزمان این شهید که یکی از شهدای بلوچ این عملیات هست انجام داده است.
رزمندگان اسلام خواستار حضور در جبهههای حق علیه باطل بودند
رستم بامری جانباز هشت سال دفاع مقدس و هم رزم پاسدار شهید علی بخش پرورش در گفتگو با خبرنگار ما بیان کرد: از همان ابتدای حمله رژیم بعثی عراق به کشورمان، رزمندگان سیستان و بلوچستان به جبهههای حق علیه باطل اعزام شدند.
وی ادامه داد: علیرغم اینکه نیروهای نظامی و انتظامی این استان در خود سیستان و بلوچستان با اشرار و گروهکهای معاند جداییطلب درگیر بودند، اما رزمندگان اسلام خواستار حضور در جبهههای حق علیه باطل بودند.
این رزمنده بلوچ اضافه کرد: سال ۵۹ جوانان زیادی از شهرستان دلگان جذب سپاه پاسداران شدند و به مناطق جنگی اعزام شدند که یکی از آنها پاسدار شهید علی بخش پرورش بود.
بامری افزود: شهید علی بخش پرورش علیرغم اینکه تک پسر خانواده و سرپرست مادر و خواهرانش بود، و میتوانست با این بهانه از حضور در جبهه سرباز زند؛ اما راهی مناطق جنگی جنوب شد.
وی تصریح کرد: این شهید زمانی که فتوای امام راحل مبنی بر حضور مردم برای دفاع از مرزهای میهن اسلامیمان را شنید، راهی جبهههای حق علیه باطل شد تا با بعثیهای متجاوز به مقابله بپردازد.
این رزمنده بلوچ ادامه داد: این جوان رشید درحالیکه چند روز از مراسم ازدواجش گذشته بود برای حضور در عملیات بیتالمقدس راهی جبهههای حق علیه باطل شد.
بامری خاطرنشان کرد: پاسدار علی بخش پرورش در نخستین روزهای آغاز عملیات بزرگ بیتالمقدس که منجر به آزادسازی شهر خرمشهر شد، به شهادت رسید.
عمل به حجاب اسلامی و پیروی از ولایتفقیه وصیت همه شهدا بود
ناز ملک پرورش خواهر شهید علی بخش پرورش در گفتگو با خبرنگار ما بیان کرد: برادرم سال ۱۳۴۲ درست همان سالی که امام خمینی (ره)مبارزه خود را بهصورت علنی علیه حکومت طاغوت آغاز کرده بود، در روستای گزهک از توابع بزمان ایرانشهر به دنیا آمد.
پرورش افزود: دوران کودکی و نوجوانی علی بخش که همراه با تحصیل در دوران ابتدایی و راهنمایی بود، مصادف با مبارزات ملت مسلمان ایران با رژیم طاغوت و ستمشاهی بود.
وی تصریح کرد: علی بخش نوجوان که محرومیتهای منطقه خود را با جانودل لمس کرده بود، با پخش بیانیههای امام خمینی (ره) به صفوف مبارزین علیه رژیم ستمشاهی پیوست.
خواهر شهیدپرورش ادامه داد: علی بخش در دوران نوجوانی که تک پسر خانواده چهارنفره خود بود، در کنار تحصیل و مبارزه سرپرستی خواهران و مادرش را هم بر عهده گرفت.
پرورش عنوان کرد: شهید، علیرغم اینکه سن و سالش کم بود به جمع بسیجیان پیوست و پس از مدت اندکی پاسدار رسمی سپاه شد.
وی ادامه داد: علی بخش در ابتدای دهه ۶۰ که تنها ۱۹ سال از سنش گذشته بود به پیشنهاد خانواده و مادرم با دخترعمویش در روستای گزهک بزمان ازدواج کرد.
پرورش ادامه داد: شهید و جمعی از دوستانش از جمله عباس بامری، کریم بخش بامری، رستم بامری، شهید علی اکبر رخشانی و... که جمعی سپاه ثارالله بودند بارها به مقابله با اشرار مسلح در منطقه جنوب کرمان و جازموریان پرداختند.
وی خاطرنشان کرد: شهید در نخستین ماه سال ۱۳۶۱ که زمزمه عملیات بزرگی را از دوستان و همرزمانش شنیده بود رهسپار جبهههای حق علیه باطل در جنوب غرب کشورمان شد.
پرورش بیان کرد: در نهایت برادرم علی بخش در بیستم اردیبهشتماه سال ۱۳۶۱ در جریان عملیات بیتالمقدس به مقام عظمای شهادت نائل آمد و پیکر پاک و مطهرش در بهشتزهرای روستای محل تولدش به خاک سپرده شد.
پرورش خاطرنشان کرد: عمل به حجاب اسلامی و پیروی از ولایتفقیه وصیت همه شهدا بوده و ما باید پیرو راه شهیدان باشیم و نگذاریم تا خون آنها پایمال شود.
انتهای خبر/
کد مطلب: 160756