تاریخ انتشار :يکشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۳۱
گزارشی از برتری مقاومت میدانی بر دیپلماسی انفعالی؛

مقاومت؛ رمز پیروزی در میدان‌ها/ رژیم صهیونیستی از درون فرو پاشیده است

ایران اسلامی در طوی ۴۲ سال اخیر با وجود تهدیدهای فراوان همواره پیروز میدان بوده و رمز این موفقیت و پیروزی ها مقاومت ،اتکا به ملت و رهبری بوده است.
مقاومت؛ رمز پیروزی در میدان‌ها/ رژیم صهیونیستی از درون فرو پاشیده است
به گزارش عصرهامون به نقل از خاورستان، مقاومت در مقابل دشمن در جریان پیروزی انقلاب اسلامی آغاز شد به طوری که مردم ایران با مقاومت در مقابل رژیم شاهنشاهی توانستند به پیروزی برسند و در مقابل آن دست بیگانگان، استکبار و استعمار را از کشور دور کنند.
مردم ایران، از ابتدای تشکیل حکومت اسلامی با مقوله مقاومت و سازش نکردن در مقابل دشمنان آشنا هستند و این مقاومت در گوشت، پوست و استخوان آن‌ها جا گرفته است به طوری که شاه خائن را از کشور بیرون کردند و زمینه را برای ایجاد حکومت اسلامی فراهم کرده و در این راه مقاومت کردند.
مقاومت در جنگ تحمیلی
ایران اسلامی که هشت سال جنگ تحمیلی و نابرابر را تجربه کرده، توانسته است با مقاومت دستاوردهای بی شماری را به دست آورد به طوری که آزادسازی خرمشهر از اهداف اصلی عملیات بیت‌المقدس در خلال جنگ ایران و عراق بود، که توسط رزمندگان دلاور ما به پیروزی رسید.
فتح خرمشهر بازتاب جهانی داشت و عراق با از دست دادن خرمشهر، از نظر سیاسی تکیه‌گاهش را برای مذاکره از دست داد. این نبرد از لحاظ نظامی، به‌عنوان نقطهٔ عطفی در تاریخ جنگ ایران و عراق شناخته می‌شود.
با گذشت سه دهه از پایان جنگ تحمیلی، جمهوری اسلامی ایران توانسته است به موفقیت‌های چشمگیری در عرصه‌های نظامی، اقتصادی، علمی و فناوری دست یابد که بخش عمده این پیشرفت‌ها مرهون فداکاری و جان‌فشانی رزمندگان هشت سال دفاع مقدس است که با الگوبرداری از اندیشه‌های آن دوران و با ایجاد بازدارندگی‌های نظامی، ایران را در کنار دیگر قدرت‌های جهانی قرار داده و با تقویت توانمندی‌های نظامی، ضمن خودکفایی در این عرصه، توانسته است تهدیدات نظامی دشمنان را خنثی کند.
مقاومت در عرصه نظامی
فناوری به کاربرده شده در عرصه نظامی تغییرات گسترده‌ای در حوزه جنگ و امنیت کشورها داشته است و پیوسته عامل مؤثری برای تحمیل دیدگاه کشورهای قدرتمند به دیگر کشورها بوده است. برخی کشورها با بهره‌گیری از توانایی‌های نظامی و ایجاد بازدارندگی توانسته‌اند امنیت خود را بیش از پیش افزایش دهند.
ایران اسلامی نیز که هشت سال جنگ تحمیلی و نابرابر را تجربه کرده، توانسته است با استفاده از موفقیت‌های دوران جنگ قدرت نظامی خود را توسعه دهد. هر چند ایران هنوز از آسیب‌ها و هزینه‌های جنگ تحمیلی رها نشده است؛ اما تجربه هشت سال دفاع مقدس نشان می‌دهد برای ساختن ایرانی قدرتمند که توانایی مقابله با تهدیدات را داشته باشد، باید با اتکا به ظرفیت‌های داخلی بتوان توانمندی‌های نظامی را تقویت کرد. متخصصان علم و فناوری در عرصه نظامی با اتکا بر استعدادهای بومی و ظرفیت‌های داخلی در صنعت دفاعی توانسته‌اند به جایگاه رفیعی دست یابند و با تکیه بر دستاوردهای داخلی مقتدرتر از همیشه امنیت کشور را تأمین کنند و اجازه تجاوز به مرزها را به دشمنان نداده‌اند.
مهم‌ترین نکته‌ای که بارها از سوی مقامات عالی رتبه نظام هم اعلام شده و آن هم این است که ما برای افزایش قدرت دفاعی و توان موشکی خود از هیچ‌کسی اجازه نمی‌گیریم و برنامه‌های دفاعی خود را به ویژه در حوزه موشکی با قاطعیت دنبال می‌‎کنیم. یکی از نقاط اوج این فناوری را می‌توان در موشک‌های دور برد و نقطه‌زن دانست که جمهوری اسلامی ایران به لبه فناوری در این زمینه رسیده است. ایران اسلامی با تولید موشک‌های بروز، مطرح و فناور امروز به یک فناوری عظیمی در این زمینه رسیده است که علاوه بر وحشت آمریکا و غربی‌ها از توان نظامی ایران این روزها اسرائیل نیز از این توان بالا به وحشت افتاده است.
توان بالای علمی ایران
توان علمی کشور ایران و رشد دانشمندان بزرگ هسته‌ای نشان از قدرت و البته مقاومت مردم ایران در مقابل استبکار دارد که دانشمندانی شهیدی ازجمله احمدی‌روشن، شهریاری و فخری‌زاده پرورش داد.
دو مسئلۀ سازش و ایستادگی در مقابل دشمن از جمله موضوعات مهمی است که در آیات متعددی از قرآن کریم به آن‌ها اشاره شده است. در قران کریم خداوند متعال، از یک سو، مسلمانان را از سازش و تسلیم‌شدن در برابر خواسته‌‎های انحرافی دشمنان نهی کرده است و از سوی دیگر، بر لزوم صبر و استقامت و ایستادگی در برابر دشمنان تأکید کرده است.
تاریخ نشان می‌دهد که اگر در مقابل دشمن مقاومت نکردیم و سر سازش و مذاکره گرفتیم متضرر شده‌ایم.
سازش از سعدآباد تا برجام و وین
از آغاز مذاکرات هسته‌ای بین ایران و غربی‌ها که به بیانیه سعدآباد منتج شد تا مذاکرات برجام و تا به امروز، تنها طرف پایبند و عمل‌کننده به تعهدات، جمهوری اسلامی ایران بوده و طرف‌های مقابل، در عمل، هیچ گام خاصی برای اجرای تعهدات‌شان برنداشتند.
در ۲۹ مهر ۱۳۸۲ برابر با ۲۱ اکتبر ۲۰۰۳، در نشست مشترک وزرای خارجه سه کشور اروپایی و هیئت ایرانی که در سعدآباد تهران برگزار شد، بیانیه‌ای اعلام گردید که به موجب آن، ایران برای بازدید بازرسان آژانس انرژی اتمی از تأسیسات اتمی خود اعلام همکاری کرد و بازدهی در سانتریفیوژهای نظنر را در راستای راستی‌آزمایی و اثبات صلح‌آمیز بودن فعالیت هسته‌ای ایران، به صورت داوطلبانه و برای مدت محدود تعلیق کرد که این اقدامات در راستای محدودکردن امکانات هسته‌ای ایران تا مرداد 1384 ادامه داشت که با روی کارآمدن دولت دهم این بیانیه اجرا نشد و تاسیسات هسته‌ای ایران فک پلمپ شد.
در تیرماه 1394 نیز توافق برجام میان ایران و 1+5 امضا شد. نکته قابل تأمل اینجاست که نفرات اصلی ایران در هر دو توافق، مشترک بودند. نکته دیگر اینکه این دو توافق- به اذعان اعضای تیم مذاکره‌کننده ایرانی به یک نتیجه مشترک ختم شد و آن «دستاورد تقریبا هیچ» برای ایران بود.
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا (اردیبهشت 1397) از برجام خارج شد. در حقیقت آمریکا در شرایطی که ده‌ها امتیاز نقد از ایران گرفته بود، به هیچ‌یک از تعهدات خود در برجام عمل نکرد و نه‌تنها تحریم‌ها را که مسئله اصلی در مذاکرات بود، لغو نکرد، بلکه ده‌ها تحریم جدید هم به آن افزود و مسئولان کشور علی‌رغم وعده‌هایی که داده بودند که با خروج آمریکا آن‌ها نیز از برجام خارج می‌شوند به جای مقاومت بر سازش تکیه کردند و در برجام باقی ماندند.
ادامه سازش‌ها با استکبار اکنون در وین ادامه دارد. رئیس جمهور قول داد که پایان مذاکرات وین پیروزی مردم است،‌ سخنان وی یادآور روزهایی است که در زمان دولت تدبیر و امید و در دور اول ریاست جمهوری او برای برجام می‌جنگید و برای رسیدن به آن از همه ابزارها استفاده کرد اما امضای توافق هسته‌ای هیچ دستاوردی برای ایران نداشت.
در آن زمان نیز مسئولان به جای مقاومت و برخورد از موضع قدرت، قول‌ها و وعده‌های زیادی دادند که اگر به تاریخ توجه کنیم توافق و سازش با استکبار هیچ‌گاه نفعی نداشته است از این رو باید یاد گرفت مقاومت از موضع قدرت همیشه پاسخگوی زیاده‌خواهی‌های مستکبران است.
رژیم منحوس و جعلی صهیونیستی که امروز در برابر مجاهدان فلسطینی مستأصل شده است، چون نمی‌تواند در برابر نیروهای مقاوم فلسطینی مبارزه کند، به کشتار زنان و کودکان در غزه روی آورده است.
فلسطینیان نیز در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی با مقاومت 12 روزه توانستند در این روزها، اسرائیل را وادار به عقب‌نشینی کنند و بار دیگر ثابت شد که مقاومت به پیروی منتج می‌شود.
چقدر اعتقاد به مقاومت داریم؟
مهدی مزگی‌نژاد کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: مقاومت؛ ایستادن در مقابل زیاده خواهی‌های طرف مقابل است فرقی ندارد این دشمن داخلی باشد یا خارجی. 
وی افزود: در مقابل هر مسئله‌ای مقاومت را هزینه نمی‌کنیم بلکه مقاومت جایی هزینه می‌شود که طرف مقابل دنبال زیاده خواهی باشد.
کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: ما در زندگی شخصی خودمان نیز مقاومت داریم و جایی که حقی می خواهد از ما تضییع شود ایستادگی می‌کنیم.
مزگی‌نژاد خاطرنشان کرد: اینکه مقاومت چطور اثر می کند بستگی به این دارد که ما در درون خود چقدر اعتقاد به مقاومت داشته باشیم.
وی ادامه داد: در خیلی از جاها از مقاومت حرف می‌زنیم، مطلب می نویسیم یا مطلب می خوانیم یا برای دیگران صحبت می کنیم اما آن چیزی که مشخص است این است که چقدر اعتقاد به مقاومت داریم که در صورت اعتقاد، قطعا در مقاومت موفق خواهیم شد و با تهدید، تشر و حمله قدرت مقاومتمان را از دست نخواهیم داد.
کارشناس مسائل سیاسی با بیان این‌که صحنه نبرد در مقابل ما تعیین می کند چه نوع مقاومتی را انجام بدهیم، گفت: در مقاومت نظامی نیاز به پشتیبانی نظامی، سلاح، خاکریز، فرماندهی، آتش و توپخانه داریم.
دیپلماسی نباید انفعالی باشد
مزگی‌نژاد یادآورشد: مقاومت در عرصه سیاسی به دیپلماسی فعال نیاز دارد؛ دیپلماسی که در مقابل دشمن دچار انفعال شود نمی‌تواند دیپلماسی موفقی باشد.
وی با بیان چگونگی داشتن دیپلماسی موفق گفت: پشتوانه مردمی قوی مهم ترین اصل رسیدن به دیپلماسی موفق است چراکه پشتیبانی قوی در شرایطی نظیر راهپیمایی، سیل، زلزله و انتخابات به راحتی می تواند آن عرصه دیپلماسی را تقویت کند.
در مقاومت فرهنگی باید به شبهات پاسخ محکم داد
کارشناس مسائل سیاسی ضمن تاکید بر این‌که مقاومت در مقابل موضع یا حمله فرهنگی دشمن رخ می‌دهد، گفت: اینجا سلاح نظامی جواب نمی‌دهد، حرکت فرهنگی جواب می دهد باید شبهات جامعه را شنید و در مقابل پاسخ قانع کننده و قابل‌قبول، استخراج کرد و در مقابل دشمن داخلی یا خارجی ارائه داد.
مزگی نژاد یادآورشد: گاهی وقتها مقاومت در مسئله اقتصادی رخ می دهد که در این صورت باید سراغ مبانی اقتصادی از قبیل تولید، توزیع و مصرف باشیم.
در دیپلماسی اقتصادی باید تولید را قوی کنیم
وی ادامه داد: در دیپلماسی اقتصادی تولید را باید قوی کنیم و بر توزیع نظارت کرده تا بتوانیم مصرف را کنترل کنیم و موفق می شویم.
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه مقاومت در جاهایی مختلف نیاز به راهکارهای مختلف دارد، افزود: این نوع مقاومت بستگی دارد که در کدام جبهه قرار بگیریم و طبق آن جبهه می توان موضع مقاومت خودمان را تعیین و تبیین کنیم.
هرجا مقاومت کردیم به نتیجه مطلوب رسیدیم
مزگی نژاد ضمن تاکید بر این‌که برای بررسی نوع مقاومت باید تلاش های فراوانی صورت بگیرد، گفت: ما هر جا مقاومت کردیم به نتیجه مطلوب رسیدیم به طوری که از سال 1357 در مقابل دشمن مقاومت کردیم و در خیلی از بخش ها به خودکفایی رسیدیم و نیاز به بیرون نداریم.
وی خاطرنشان کرد: یکی از نگرانی‌های مهم دشمن این است که امروز ما علی رغم تهدیدها، تحریم ها و فشارها در خیلی از حوزه ها به خود کفایی رسیده ایم؛ نه تنها محتاج نیسیتیم بلکه صادرات انجام می‌دهیم.
عدم‌مقاومت سبب ضعیف شدن ما شد
کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: آنجایی که به دشمن واگذار کردیم ضعیف بودیم و نتوانستیم مقاومت کنیم نه تنها آسیب دیدم بلکه داشته هایمان را از دست دادیم و نمونه بازر آن در تاسیسات هسته ای مشاهده می‌شود.
مزگی نژاد ادامه داد: در زمینه هسته ای به اورانیوم 20 درصد رسیدیم و در سانتریوفیوژها موفق عمل کردیم و با کمک دانشمندان نخبه خود به علم و فناوری رسیده بودیم و احتیاج به خارج از کشور تمام شده بود اما در مقابل دشمن مقاومت نکردیم و با مذاکره، دشمن تاسیسات هسته ای ما را پلمب کرد، جلوی توسعه ما را گرفت و با شروط ما را به سمت کانالی که خودش دوست داشت به پیش برد.
وی با بیان این‌که متاسفانه با عدم مقاومت هرآنچه را در سایه مقاومت در مقابل دشمن به دست آورده بودیم از دست دادیم، گفت: 19 هزار سانتریوفیوژ ما تبدیل به شش هزار سانتریوفیوژ شد و 10 تن اورانیوم ما از کشور خارج شد و در کشور همسایه نگهداری می شود؛ در قلب راکتور هسته ای اراک بتن ریختند و داشمندان هسته ای مانند شهید شهریاری، رضایی‌نژاد و فخری‌زاده را ترور کردند.
کارشناس مسائل سیاسی افزود: متاسفانه دشمنان امروز سراغ موضوع برجام دو، سه و چهار آمدند و ثابت شده است که اگر در مقابل دشمن ضعف نشان دهیم هم جلوی مقاومت ما را می گیرند هم داشته های ما را با خود می برند.
مزگی نژاد تاکید کرد: انسان عاقل و هوشیار در مقابل دشمن مقاومت بر می گزیند و با گزینش عرصه مقاومت به نتایجی می رسد که امروز دشمن نگران این نتایج و دستاوردها است.
وی در پاسخ به این‌که چرا برخی تفکر مقاومت را قبول ندارند و دنبال سازش هستند، گفت: این گونه افراد چند گروه هستند برخی افراد جزو کسانی هستند که معنای مقاومت و مقابله با دشمن را با هم اشتباه گرفته اند، اطلاعاتشان ضعیف است و تسلط ندارند.
برخی افراد تحت‌تاثیر غربی‌ها هستند و مقاومت را درک نمی‌کنند
کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: گروهی در غرب یا در خارج از کشور تحصیل کرده و با اخلاق و منش دشمن پرورش پیدا کرده اند و همان ایده و نظر دشمن را دنبال می کنند به قول خودشان باید خدا را رها کرد و باید با کدخدا بست از این رو تحت تاثیر ادبیات و استدلال های اروپایی ها هستند و مقاومت را درک نمی کنند و حاضر نیستند پای مقاومت هزینه دهند و صبر کنند.
برخی افراد با لج‌بازی و غرور کاذب نمی‌خواهند مقاومت را بپذیرند
مزگی نژاد خاطرنشان کرد: برخی افراد با نظام اسلامی لج کردند با اینکه می‌دانند نظام اسلامی بر حق است و نتیجه مقاومت را دیده اند اما حاضر نیستند غرور کاذب خودشان یا لجاجت افسار گسیخته خود را کنار بگذارند و بپذیرند باید در این شرایط در مقابل دشمن ایستاد و نباید حرف دشمن را قبول کرد.
وی، گروه چهارم را افرادی که تفکر مقاومت را قبول ندارند و معاندان دانست و گفت: این گروه به بر اندازی نظام اسلامی فکر می کنند نظام را بر حق نمی دانند و دنبال براندازی نظام هستند و یکی از راهکارهایی که دنبال آن هستند تا نظام را براندازند عدم مقاومت و توصیه دیگران در عدم مقاومت است تا دشمن به اهداف خود برسد.
برخی افراد در دیپلماسی، منفعلانه عمل می‌کنند
کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: برخی افرادی که دوگانه‌های میدان و دیپلماسی را مطرح می کنند، کسانی نیستند که با میدان آشنا نباشند بلکه روزی در دفاع مقدس آدم میدان بوده اند اما اکنون به دلیل اینکه میدان موفق عمل کرده و آحاد جامعه نیز امروز موفقیت میدان را قبول دارند در عرصه دیپلماسی، عرصه منفعل را انتخاب کردند و دنبال این هستند در مقابل دشمن منفعلانه عمل کنند.
مزگی نژاد افزود: متاسفانه افراد منفعل در مقابل دشمن تاکنون هر چه تلاش کردند به نتیجه نرسیده اند و دیپلماسی آن‌ها موفق نبوده است؛ دست پیش را می گیرند تا پس نیفتند لذا روی به حمله به میدان آورده اند به طوری که خیلی از شخصیت‌هایی که جان خود را در عرصه میدان گذاشته اند را مورد عتاب و خطاب قرار می دهند.
متاسفانه افراد ضعیف در دیپلماسی به افراد موفق در میدان حمله می‌کنند
وی اضافه کرد: متاسفانه افرادی که در دیپلماسی ضعیف هستند با حمله و بی ادبی هایی انجام می دهند که به شخصیت های موفق و در میدان می کنند خودشان منزوی شده اند چراکه در عرصه دیپلماسی تنها بدون میدان نمی توان کاری انجام داد که ممکن است در آینده نیز ادامه داشته باشد.
کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: در انقلاب اسلامی دیپلماسی بدون میدان مانند تریبون هایی است که تنها حرف بزنیم و پشت سر آن عملی باشد و دشمن هم منتظر این چنین اقداماتی است.
شاگرد اول کلاس و مکتب امام خمینی(ره)
مزگی نژاد اظهار کرد: حرکت سردار سلیمانی به اندیشه های امام خمینی(ره) بر می گردد امام خمینی بعد از انقلاب اسلامی دانشگاهی را ایجاد کردند که فرای فضای فعلی و تصور جهانی بود؛ انسان های بزرگی از سراسر جهان وارد این دانشگاه شدند و رشد کردند. 
وی خاطرنشان کرد: در این دانشگاه شخصیت هایی همچون علامه جعفری در پاکستان، ابومهدی المهندس در عراق، شیخ زکزاکی نیجیریه و سردار سلیمانی یکی از شاگردانی بودند که در این کلاس و مکتب رشد پیدا کردند.
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه سردار سلیمانی از شاگردهای اول کلاس و مکتب امام خمینی(ره) بود، گفت: سردار شهید سلیمانی جایگاه امام راحل را درک کرده بود و اندیشه امام را می دانست از این رو امروز مسیری را هدایت کرد و به ثمر رساند که حتی ضدانقلاب در تشییع جنازه ایشان گریه کرد چراکه به عمق وجودی ایشان پی برده بودند.
مزگی نژاد ادامه داد: شهید سلیمانی چیزی جز رضای خدا و پیشبرد جریان انقلاب هیچ چیزی نمی خواست؛ همین باعث شد که خداوند متعال دل ها را به سمت سردار سلیمانی سوق دهد و در بسیاری از کشورهای جهان دل باخته انقلاب اسلامی شده اند.
جریان جهانی تفکر شهید سلیمانی شکل گرفت
وی حرکت سردار سلیمانی و خط ایشان را یک جریان جهانی دانست و افزود: هرچند دشمن فکر می کرد با شهادت این سردار بزرگوار، حرکت ایشان خاموش می شود اما کارکرد ایشان در تاریخ ماندگار شد و راه و روشی که ایشان در مقابل دشمن بکار برده است بهره گرفته می شود از این رو دشمن مستاصل شده است و چاره ای ندارد جز اینکه حمله به عرصه انقلاب اسلامی کند.
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه رژیم صهیونیسیتی یک رژیم غاصبی است و مانند لانه عنکبوت بی ثبات است و خیلی زود خراب می شود، گفت: این رژیم جوابگوی افکار عمومی خود است و این عرصه را برای مردم خود توجیه می کند از این رو هرچند وقتی درگیری نظامی راه می اندازند و با درگیری افکار عمومی می تواند چند صباحی بر سر قدرت باشد.
رژیم صهیونیستی از درون فروپاشیده است
مزگی نژاد ادامه داد: صهیونیست ها قبلا در جنگ های متفاوت مانند جنگ های 8 روزه تا 23 روزه راه می اندازند هفته های اول و دوم مانور می‌دهند و فشار وارد می کنند افرادی را شهید کنند اما پایان کار به بن بست می خوردند چراکه هماهنگی و انسجامی ندارند و دستشان به رزمنده های فلسطینی نمی رسند و متاسفانه مردم را مورد حمله قرار می دهند.
وی ادامه داد: رزمندگان فلسطینی امروز دریافت کرده اند که حرفی که مقام معظم رهبری گفتند که "زمان بزن درو تمام شده است"، امروز در عمل ثابت شده و در زمان حاضر رژیم صهیونیستی چیزی جز زور نمی فهمد.
کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: مغزهای متفکر فلسطینی به این نتیجه رسیده اند که برنامه بچینند که رشد آنها را در پی داشته باشد از این رو سنگ های آن ها امروزه تبدیل به موشک شده است چراکه بهم ریختن رژیم اشغالی نیاز به موشک دارد و این رژیم برای جمع کردن این موشک مردم خود را تحت فشار قرار داده اند.
مزگی‌نژاد تاکید کرد: رژیم صهیونیستی گرفتار بین مردم خود و مبارزان فلسطینی شده اند؛ در آینده مبارزان فلسطینی موفق خواهند شد و آنچه سبب موفقیت می شود مقاومت است.
وی یادآورشد: روی آوردن به کشتار زنان و کودکان نشان دهنده استیصال است چراکه آنها دستشان به کودکان و رزمندگان نمی رسد از این می خواهند در مقاومت و روحیه جنگنده رزمندگان تاثیر بگذارند و حس عقب نشینی ایجاد کنند.
وی بیان کرد: سازمان های بین المللی خودشان اسرائیل را ایجاد کرده‌اند و هر کاری را برای قدرتمند کردن این رژیم در منطقه انجام می‌دهند از این رو نه تنها حقی برای فلسطینیان قائل نمی شوند بلکه در خیلی از جاها از اسرائیل حمایت می کنند.
بنابراین گزارش؛ اکنون مقاومت هر روز به پیروزی های بیشتری نزدیک می شود و پیروزی در جنگ 12 روزه که سبب شد حضرت آیت‌الله ‌العظمی ‌خامنه‌ای در پیامی‌ این پیروزی را به مقاومت فلسطین تبریک گفتند.
امام خامنه ای در این پیام گفتند: دشمن وحشی و گرگ‌صفت اسرائیل به درستی تشخیص داد که در برابر قیام یکپارچه فلسطین ناتوان است و این رژیم از این هم ضعیف‌تر خواهد شد. آمادگی جوانان فلسطینی، و قدرت‌نمایی مجموعه‌های ارزشمند جهادی، و اعداد قوّه به‌صورت مستمر، فلسطین را روزبه‌روز قدرتمند‌تر و دشمن غاصب را روزبه‌روز ناتوان‌تر و زبون‌تر خواهد کرد.
با این پیام یک نیرو و قوت تازه ای در مقاومت در کشور فلسطین و سراسر جهان شکل گرفت و این ها نشان می دهد که هر جا مقاومت کنیم پیروز خواهیم شد و سازش در مقابل استکبار هیچ گاه ما را به موفقیت نمی رساند.
انتهای پیام/
  https://www.asrehamoon.ir/vdcjaaeviuqethz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما